Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Nezbytná encyklopedie pro fanoušky, mladé i dospělé. Všichni hrdinové, supertýmy, jejich zrození a schopnosti. Batman, Spider-Man, Superman, svět DC, Marvelu a jeho tvůrci, jako legendární Stan Lee & další!

Snad každý alespoň jednou v životě zatoužil stát se superhrdinou – nebo superhrdinkou. Přitom není podstatné, zda fandíme Spider-Manovi nebo Wonder Woman. Naše sny se zkrátka někdy upínají k představě, že získáme nadpřirozené schopnosti, navlékneme si zvláštní kostým a vyrazíme zachránit svět. Nyní nastal čas návratu ke klasickým hrdinským postavám, jejichž boj proti bezpráví a zločinu se zatajeným dechem sledují celé generace fanoušků. Představíme vám všechny slavné i alternativní superhrdiny od jejich komiksových začátků přes velkolepý restart po triumfální vstup na filmové plátno a televizní obrazovky.

V superhrdinské encyklopedii se vyhnete úkladům zákeřných padouchů, navážete osobní přátelství se Supermanem a Batmanem, vydáte se na cesty po hvězdách se Strážci galaxie, zjistíte vše o Aquamanově minulosti, stanete se členy některého osvědčeného superhrdinského týmu, dokonce nahlédnete do zákulisí vzniku takové normální rodinky Úžasňákových. Oblíbené postavy přitom poznáte v nejpůvodnější i zcela novodobé podobě. Zbývá udělat poslední krok. Vyberte si vhodnou masku, vaše superdobrodružství totiž právě začíná…

Překlad
Zdeněk Hnilička
Publicistika
Stephen Ashby, Steve Dacombe, Aiden Dalby, Scott Dutfield, Jay Palmer (Poppy), Nikole Robinson, Jacqueline Snowden
Redakce
Michal Bártů, Lenka Hájková, Daniela Mičanová, Pavel Nygrýn, Ivan Pospíšil, Renata Veselá, Lucie Vlčková
Žánry
publicistika
ISBN/ISSN
978-80-7525-471-9 (Extra Publishing, s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
230 x 297 x 6 mm
Tisk
barevný
Váha
360 g
Stran
132
Cena
179 Kč
Originál
Ultimate Superhero Collection (Third Edition) (Future Publishing, 2020)