• Gustik5
    Gustik52.6.2017 10:16Jirka #13
    To už by byl podle mě i ten jeho merch; polštář s potiskem usmívajícího se Jirky a nápis: "Spím s Jirkou." :D
  • Gustik5
    Gustik530.5.2017 21:31Jirka #13
    cyboy: Chudák Bart... Taková sešitová nejprodávanější vlaštovka Crwe a porazí ji Jirka... Co se to děje?! :D Jinak bych nebyl tak skeptickej. Blbci jsou zákonitě nejvíc vidět a slyšet a zrovna ty děcka z toho ještě vyrostou. Mně se tenkrát taky kolikrát líbily úplný hovadiny.:D

    petrsimcik: To souhlasím. Jednak periodicita a jednak propagace, která podle mě taky není nejšťastnější. Plus to že to seženeš hlavně v knihkupectví tomu taky nepřidává.
  • Gustik5
    Gustik530.5.2017 14:06Jirka #13
    Nebo tak no... :D
  • Gustik5
    Gustik530.5.2017 13:38Jirka #13
    Tak podle mě je to trošku o tom, že Jirka se zkrátka umí prodat. A děti zapálený do jeho youtube tvorby si to prostě koupí. Možná je to i tím, že krom toho Čtyřlístku, Bublifuku (kterej má prý podle šuškandy skončit kvůli nízkým prodejům) a Zázraka nemaj nějaký ty cool a trendy komiksový sešitový alternativy pro srovnání... Ať se to drží. Třeba to časem dopomůže k vzniku něčeho kvalitnějšího.Třeba...
  • Gustik5
    Jasné, chápu. Tak držím palce ať se to tedy zlepší. Vím že spousta lidí to stejně bude házet na vás, vysvětlení nevysvětlení. :)
  • Gustik5
    Díky za vysvětlení. Ale i tak mi přijde divný to dát na obálku. Přece jen ty komiksy asi budou hlavně o tom seskupení, které se má nazývat Inhumans... Proč tedy nedat na obálku tenhle název, a "nelidé" pak používat v komiksu v odpovídajícím kontextu, kdy se mluví o rase? To už je samozřejmě otázka někam jinam a na někoho jiného. Ale takhle mi to prostě moc nesedí...
  • Gustik5
    Abych parafrázoval postavu ze Švejka. Tomuhle já prostě nepochopuju! Neví někdo jaké má to, že se zrovna Inhumans takhle překládají odůvodnění? Edit: Aha. To sice dává smysl, ale pořád jsou superhrdinský tým ne?
  • Gustik5
    To Hulik: Jako by se stalo...
  • Gustik5
    ClimbVibe: Trolling level 10000... :D
  • Gustik5
    Jojo, z toho co jsem zatím listoval se to točí hlavně okolo Rolandova mládí a událostí v Hambry, takže si to rozhodně nejvíc bere z knihy čtvrté; Čaroděj a sklo. Tu mám zrovna rozečtenou, takže můžu s komiksovou adaptací porovnávat. Baže... :)
  • Gustik5
    jayjay86 - Budeš se asi divit, ale slůvko anály má i jiný význam než myslíš. V komiksu použitém slovním spojení to znamená určité (knižní) spisy, prameny, jedná se o synonymum slova letopisy. Ač je to spíše archaismus, stále se používá a jsem si jistý, že v komiksu ze šedesátých let má rozhodně co dělat, nehledě na to že i v kontextu příběhu to má svůj smysl (kouzelnické spisy budou asi hodně staré)... Mezera tudíž není v překladu, ale spíš ve tvých znalostech. ;) Jinak s tvým názorem ohledně tohohle dílu UKK souhlasím a jsem rád že jsem si jej pořídil.
  • Gustik5
    Gustik515.3.2015Prodám
    Dobrý den, sháním tyto komiksy z UKK za rozumnou cenu:
    Občanská válka
    Wolverine: Zrození
    New Avengers: Útěk

    Eventuelně možnost výměny za New X-men- G jako genocida. Možné osobní předání v Praze.

    Nabídky prosím zasílejte na mail gustik96@gmail.com, díky.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 340 (cca 88498 Kč)
Mám: 317 (cca 82406 Kč)
Chci: 5 (cca 1735 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0