• ŠťastaV
    ŠťastaV24.3. 14:55Vrána (pevná vazba)
    Deefha: díky, to by mohlo být ono
  • ŠťastaV
    ŠťastaV24.3. 11:02Vrána (pevná vazba)
    Ahoj lidi, četl jsem tu o soundtracku / playlistu v záběru rozšířeného vydání… máte někdo odkaz, nebo můžete mi poslat přepis playlistu? Rad bych sehnal a poslechnul písničky předtím než zakoupím komiks a na internetu jsem našel jen odkazy na filmový soundtrack. Díky!
  • ŠťastaV
    ŠťastaV18.4. 19:38Pindárna
    Deži: pozor na to, už jednou jsem reklamoval, přišlo mi jiné vydání Mistra a Markétky, když byli ještě online-antikvariat, sice penize vrátili, ale prý fotky jsou pouze ilustrační … je potřeba tam hlídat rok vydání a vydavatelství, to víceméně sedí.
  • ŠťastaV
    ŠťastaV13.4. 21:59Pindárna
    Seneke: před nedávnem jsem o tom hledal info a četl, ale už nevím kde. Tak alespoň zběžně tu: https://www.mariowiki.com/Super_Mario_(Kodansha_manga)
  • ŠťastaV
    ŠťastaV13.4. 12:45Pindárna
    Deži, seneke, Fort: Co jsem pochopil jsou minimálně tři série, víceméně kopírující a doplňující děj her od Nintenda; některé spíše pro děti, jiné dospelější - Super Mario Kun (Yukio Sawada, od 1990, 59 volumek), Super Mario Kodansha Manga (Kazuki Motoyama, 1988 - 98, 43 volumek, kontroverzní mimojiné scénami s kompletně nahatým Mariem) a zmíněný Mario no Daibōken, což je spíš webcomics s jedním volume.
  • ŠťastaV
    ŠťastaV12.4. 07:39Pindárna
    Za mě rozhodně - když pominu kvalitativní úroveň Dívčí války - je to zbytečná a přestřelená kauza. Nemyslím si, že by to byla propagace pedofilie (jestli by se nemělo zakázat vydávání Nabokovovy Lolity?!), za mě spíš podveněná kontrola zdrojových materiálů (igelit mohl být hned a byl by klid). Naopak myslím, že upozorňování na podobné středověké kauzy a zločiny (znásilnění, sekta adamitů, zacházení s dětmi a chudinou, …) je záslužné a nemělo by se dělat, že se takové věci nekonaly. Rozhodně to nebylo růžové a sluníčkové období a dělo se tam o hodně víc úchyláren než v manze.
    A mimochodem - Argo za mě až na pár nešťastných známých kauz (Providence…) má za mě skvěle vybrané a moc hezky vypravené knihy, kterým věnuje luxusní péči. Ať jde o řadu Argomiks, tak Fantastiku nebo dětskou řadu. Howgh, domluvil jsem …
  • ŠťastaV
    ŠťastaV12.4. 07:29Pindárna
    Poniczech, mcleek: Nevím, jestli myslíš Muminky v komiksu nebo beletrii, ale beletrie snad vyjde komplet, ale další Muminek Omnibus se momentálně neplánuje. Vlastně ani v Británii v nakladatelství Drawn Quaterly (ze kterého vychází i naše vydání) zatím víc nevyšlo. Mimochodem v našich dvou Omnibusech vyšlo myslím 41 čísel, ale v originálu nějakých 73. Pokud by ale vyšla další kniha a byl zájem, Argo by pokračovalo.
  • ŠťastaV
    ŠťastaV7.4. 20:03Sběratelský klub
    BadBoy: jo jo, taky jsem s nimi mluvil a Hellboy v pekle bude paradoxně snad prý až příští rok, až prý k němu dozrají “chronologicky” …
  • ŠťastaV
    ŠťastaV3.2. 10:53Pindárna
    Ahoj, doufám, že nejsem mimo mísu s asi ohraným tématem, ale jaký je vlastně příběh (ne)vydávání Spawna v Česku? Vím, že CC se o tom nechce bavit, ale proč je u nás takový nezájem o něj? Docela bych bral v knihovně alespoň začátek Todd MacGarlane ságy s Gaimanem, Moorem, Frankem Millerem a spol. Ve světě vyšla hromada vydání od Complete Collection po vydání typu UKK, ale u nás kromě krve asi nic… diky za reakci a osvětlení!
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0