Stále ještě komiksák začátečník, ale miluju to!
  • RichardWest
    RichardWest16.2. 14:58Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Já nějak nevím. Deadpoola ve filmu mám fakt rád jako a jako relaxační záležitost je to fakt skvělý, ale tohle mě prostě vůbec nebaví. Asi vyžaduju od komiksu trochu víc, než jen jednu vtipnou hlášku za sešit mezi X nic moc. Jako oživit prezidenty USA je super nápad, to tvůrcům určitě nechci upírat, ale mám prostě pocit, že mi tento komiks nedává nic navíc. Takže na poslední dva sešity už prostě nemám vůbec náladu a komiks odkládám a pravděpodobně jej spíš prodám, než že bych se k němu ještě někdy vracel.
  • RichardWest
    Velice zajímavá jednohubka, která vyniká především příběhem a úžasnou kresbou. Jedná se o elseworld, který dokáže v mnoha směrech příjemně překvapit. Bohužel některé věci dostatečně nevysvětlí a samotný konec příběhu by si zasloužil trochu více objasnit, celý děj je vlastně lehce zmatený. Nicméně bylo skvělé vidět postavy z Batmanova světa v úplně jiném světle, stejně jako samotného Batmana.
    Velice příjemné čtení, pro mě hlavně díky skvělé kresbě.
  • RichardWest
    RichardWest3.2. 16:01Batman: Rok jedna
    Já tady prakticky nemám co vytknout. Naprosto zaslouženě to má pověst legendy a kultovního díla. Sedlo mi to snad ve všech ohledech, je to skvělé výpravné, žádná akce, akce, akce ale opravdu děj na prvním místě, což já mám rád. To, že se to více sleduje Jima Gordona se mi líbilo a délka příběhu mi přišla tak akorát. Kresba je krásná a k Batmanovi se skvěle hodí. Úžasná záležitost.
  • RichardWest
    RichardWest2.2. 12:39Batman: Bílý rytíř
    Skvělý komiks! Mám tyto mini příběhy z alternativních realit rád. A tady zahrálo všechno na správnou notu. Příběh, který plyne tak dobře, že jste v půlce knihy, ani nevíte jak, temná kresba, panelování a dospělá témata. Velice dobře odvedená práce a už se nemůžu dočkat pokračování, do kterého se pustím velice brzy.
  • RichardWest
    Druhý díl této série mě bavil o něco více, než ten první. Za mě tak akorát poměr mezi akčními a neakčními scénami a pořád dostatek toho tajemna kolem toho, co se tam vlastně vůbec děje. Tato série mě zatím velice baví, i přes to, že obvykle nemám Hulka úplně v lásce. Vzhledem k velkému zvratu na konci tohoto dílu jsem velice zvědavý co se bude dále dít.
  • RichardWest
    Hulk nikdy nebyl moje oblíbená postava a tak jsem se původně do jeho komiksu ani nechtěl pouštět, ale kamarád mi řekl, že tato série není tak úplně klasicky "Hulkovská" a komiks mi půjčil, takže jsem dal prvnímu číslu šanci.

    Nebyl to úplně nejlepší komiks, jaký jsem četl, ale celkem se mi líbil. Dobře to buduje napětí a čte se to opravdu svižně. Kresba je naprostý mainstream, ale alespoň není nijak rušivá. Příběh je celkem fajn a postupně graduje. Pro mě odpočinkový komiks, který mě přesvědčil, abych dal sérii šanci, i když doufám, že další díly to posunou někam dál.
  • RichardWest
    Z tohoto komiksu jsem vlastně zklamaný. Ze všech stran je slyšet, že se jedná o naprostou klasiku a must have záležitost a do jisté míry tomu rozumím, ale možná z důvodu obrovského očekávání jsem z toho nakonec v rozpacích. Kresba a panelování se mi líbí moc, o tom žádná. Premisa děje je super a chápu, že to ve své době bylo velice odvážné, ale děj mě prostě nějak nechytl, hrozně se mi to táhlo a nedokázalo mě to pořádně pohltit, škoda. Určitě tomu ještě někdy dám šanci, ale zatím průměr.
  • RichardWest
    RichardWest26.1. 15:04Batman: Tři Jokeři
    Mně se to líbilo. Šel jsem do toho bez většího očekávání a užil jsem si to od začátku do konce. Kresba je krásně čistá, temná a sedící k příběhu. Za mě paráda!
  • RichardWest
    Tohle je vlastně hrozně rozporuplný komiks. Pro fanoušky stěnoleza, za kterého se taky považuji, je to určitě něco, co by měly alespoň jednou zažít. Obzvlášť část o MJ je opravdu "skvělá" a velice silná. Na druhou stranu hrozná kresba, která nesedí snad nikomu a za mě trochu nezáživné části o vedlejších postavách. Vlastně se to ve mně hrozně pere, protože tomu prostě chci dát ty 4* za zajímavý alternativní příběh o pavoukovi, ale stále je tam ta pachuť.
  • RichardWest
    Jednoduché retro, které ničím příliš nepřekvapí, děj je poměrně předvídatelný, ale vlastně je to fajn relaxační četba.
  • RichardWest
    Dva špatní lidé.
    Dva špatné dny.
    Jeden těžce průměrný příběh a druhý skvělý.

    Asi takhle bych pozměnil první věty anotace. Na nově vydaný komiks s Batmanem jsem se těšil a tak jsem si jej koupil hned pár dní po vydání a záhy jej začal číst. Byl jsem velice zvědavý, obálka vypadá suprově a one-shoty s Penguinem a Riddlerem mi přišly jako skvělá startovací čára. A ona by taky byla , kdyby hned první příběh zaměřený na Tučňáka nebyl opravdu až těžce průměrný a nezáživný. Mělo to pár fajn částí, ale celkově se jedná o hroznou nudu. Ani ten Batman tam skoro nebyl. Příběh opravdu ničím nepřekvapí a kresba je mainstream. Skutečně jsem se prvním příběhem spíš pronudil a trochu ztratil chuť číst příběh druhý.

    Ovšem vynechat příběh druhý by byla ohromná škoda. To se opravdu s tím prvním nedá srovnat. Mnohem lepší příběh, krásná a atmosferická kresba a jeden naprosto skvělý dvoustránkový panel. Riddler v tomto příběhu rozjel skvělou hru, kterou Bats velice vhodně doplňoval. Tento komiks z pera Toma Kinga byl skvělý a kdyby to šlo, nechal bych si v knihovničce jenom jej.

    Celkově tedy dávám 3 hvězdy, pokud bych ovšem měl hodnotit každý příběh zvlášť, tak Tučňák dostává hvězdičky dvě Riddler všech pět.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 11 (cca 3949 Kč)
Mám: 9 (cca 2741 Kč)
Chci: 4 (cca 3115 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0