• Faix
    Faix15.4.2020 23:38Usagi Yojimbo: Yokai
    Takový skoro dětský příběh s poměrně jednoduchou kresbou. No nevím, dát za 62 stran 229,- Kč... A to ještě posledních 5 stran už není komiks, ale rozhovor s autorem Stanem Sakaiem (mimochodem, pro mě asi jediným místem se zajímavým obsahem této knihy). Za mě tak 2 hvězdy + 1 hvězda za pěknou kvalitu knihy a hlavně její titulní stránky.
  • Faix
    Je to zvláštní kniha. Snaží se, aby čtenář bral za kladného hrdinu esesáka, který se po své smrti chová jako kavalír. S každou další stránkou jsem měl pocit, že do hodnocení musím buď přidat nebo ubrat hvězdu. Tak hodně se ve mně mlelo dobro a zlo. Stejně tak kresba. Vždy jsem čekal na otočení stránky. Čím mi zase vyrazí dech. Některé obrazy jsou opravdu úchvatné. V některých jsem se i trochu ztrácel. Být na místě malíře a vytvářet každý den temnější a temnější scenérie, tak si to za chvíli hodím. Každopádně je celá kniha opravdu pochmurná a abych vyrovnal tuto ponurou atmosféru budu muset na srovnání nálady sáhnou po opaku. Asi Medvídek Pú :-)
  • Faix
    Brr... z poslední stránky se mi ještě pořád ježí chlupy na rukou. Pěkné...
    Už se těším na další pokračování...

  • Faix
    Nevíte někdo jaký nyl náklad této knihy a kolik druhů grafických listů bylo přiloženo? Já mám totiž jiný než je tady v obrázcích a jiný než má Lenny na svém unboxing videu.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 125 (cca 33823 Kč)
Mám: neveřejné
Chci: 2 (cca 0 Kč)
Sháním: 2 (cca 590 Kč)
Nabízím: 1 (cca 49 Kč)
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: neveřejné
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0