Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
RICK JONES ZEMŘEL A ZMIZEL.

KDYSI BÝVAL RICK JONES HULKOVÝM NEJLEPŠÍM PŘÍTELEM. Byl u něj v den, kdy se Hulk zrodil. Když byl Hulk jen nemyslícím násilníkem, věřil v něj pouze Rick. Ale teď někdo exhumoval a ukradl jeho tělo! Immortal Hulk chce vědět proč. Při cestě za hledáním odpovědí musí Bruce Banner čelit děsivým gama experimentům a bezcitnému zabijákovi, který mu jde po krku. A když Immortal Hulk ztratí svoji sílu, nastane čas pro návrat Joea Fixita! Fanoušky oblíbená série, jež redefinuje celý Hulkův mýtus, nabírá na intenzitě. Dva mrtví milovaní blízcí se promění v monstra jak z nočních můr a vyráží na lov Bannera – vše je tak připraveno pro brutální střet mezi trojicí Abomination, Harpy a Hulk!

Obsahuje sešity série Immortal Hulk (Vol. 6) #16-20 (duben 2019 - červenec 2019)

Scénář
Al Ewing
Art
Joe Bennett
Ink
Belardino Brabo, Marc Deering, Ruy José
Barvy
Paul Mounts, Rachelle Rosenberg
Obálka
Alex Ross
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Jan Kukrál
Redakce
Filip Gotfrid, Jolana Tichá
Žánry
akční, horor, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-447-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 5 mm
Tisk
barevný
Váha
315 g
Stran
112
Cena
349 Kč
Originál
Immortal Hulk #04: Abomination (Marvel Comics, 2019)
  • Good Games
    Good Games mecenáš1.11.2023 19:00Immortal Hulk #04: Ohavnost
    Táto séria s Hulkom ma baví. Je to hororovo ladené, má to fajn nápady, plno monštier a veľa drsných bitiek. Síce to nepatrí k nejakým zásadným superhrdinským komiksom, no je to taká fajn jednoduchšia zábava, v ktorej je Hulk poriadne charizmatický a nebezpečný. Mne sa táto jeho poloha páči, je totiž podobná filmu od Anga Leeho z roku 2003, v ktorej bol Hulk nebezpečné ničivé monštrum a nie blbý truľo na vtipné scénky ako v posledných filmoch od Marvelu.=►Celá recenzia◄=
  • hroubek
    hroubek29.10.2023 20:03Immortal Hulk #04: Ohavnost
    V minulém díle se scénárista Al Ewing rozhodl lehce filozofovat. Co taky jiného, když jste v pekle a vstupní dveře otevřel váš mrtvý otec, který vás chce využit ke zničení světa živých. Osobně mi tolik nesedlo, ale teď po přečtení čtvrtého dílu v tom začíná vidět hlubší smysl a cítím, že s dalšími díly se mi začne skládat celkový obrázek a pointa.

    Ewing se rozhodl pro velmi svižný a akční děj, který je vyplněn funkčními dialogy. A já jsem si u toho chrochtal blahem a po celou dobu jsem si říkal, že je to hodně dobré a baví mě to. Užil jsem si zvraty, akci a celkové směřování příběhu. Doporučuji si pro lepší četbu zjisti něco o tom, kdo je Rick Jones a jakou roli sehrál v marvelovském vesmíru. Určitě nebude na škodu si vyhledat také jméno Joe Fixit.

    O kresbu se znovu postaral Joe Bennet a z mého pohledu odvedl velmi dobrou práci. Jeho kresba je přesná a výstižná. Nikdy nemáte pocit, že byste se v ní ztráceli, nebo vám unikali jisté detaily, které jsou důležité pro příběh. Bennet se vyřádil na Hulkových proměnná, které působí jako z hororu a ukazují velkou bolest, jenž Banner prožívá. Akce je taky dost povedená, přehledná a umí být v rámci možností i dost drsná. Za mě tedy spokojenost.

    Tento díl mi hodně sedl, a jako čtenář jsem si ho užil. Je to dobré a zábavné čtení, které nás nutí přečíst celý komiks na jeden zátah a pak o něm přemýšlet. Fakt se těším na další díl, protože mě tenhle příběh dost baví a chci vědět jak bude pokračovat a jaká bude jeho pointa. Čtvrtý díl mi udělal velkou radost a čekání na další díl bude dlouhé.
282