Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Koupit
Darth Maul netrpělivě vyčkává ve stínech, až bude moci zaútočit na nenáviděný řád Jedi. Krvežíznivý Sith však příliš nevěří v plánování svého mistra. Mohl Maul kráčet i jinou cestou, nebo mu byla vždy souzena ta temná? O několik let později pak záludnému Darthu Sidiousovi slouží metodický hrabě Dooku a buduje síť intrik i spojenců v zapadlých koutech galaxie. I nečekané setkání s rytířem Jedi předvídavě využije ve svůj prospěch…

Jango Fett, jehož předchází pověst nejobávanějšího nájemného lovce, se připojí ke skupině dalších lovců a vezme až příliš jednoduchou zakázku, přestože se šeptá, že pracuje pro jistého mocného klienta…

Čepelím nelítostného generála Grievouse padlo za oběť už nespočet Jediů. Jak se ovšem kyborg zachová, když narazí na prastarý chrám svých nepřátel, v němž dřímá síla větší, než předpokládal? Do lovu na Jedie se pustí i nesmlouvavá Asajj Ventress. Jakmile se doslechne o stopě, která by ji mohla dovést k Ahsoce Tano, nezaváhá ani okamžik.

Obsahuje sešity série Star Wars: Age of Republic - Darth Maul (prosinec 2018), Star Wars: Age of Republic - Jango Fett (leden 2019), Star Wars: Age of Republic - Count Dooku (únor 2019), Star Wars: Age of Republic - General Grievous (březen 2019) a materiál z Star Wars: Age of Republic Special (leden 2019)

Scénář
Jody Houser
Art
Carlos Ernesto Gomez, Luke Ross
Barvy
Dono Sánchez-Almara, Javier Tartaglia (Java Tartaglia)
Lettering
Art D – Grafický ateliér Černý s.r.o.
Překlad
Pavel Klimeš
Redakce
Tereza Nováková Tomášková, Milan Pohl, Barbora Pokorná
Žánry
akční, dobrodružný, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-252-5574-2 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
šitá v měkkých deskách
Formát
170 x 260 x 10 mm
Tisk
barevný
Váha
440 g
Stran
112
Cena
399 Kč
Originál
Star Wars: Age of Republic: Villains (Marvel Comics, 2019)
  • radimisko
    Každý z nejznámějších hrdinů (a padouchů v druhé knížce) z prvních tří epizod ságy Star Wars má vlastní příběh. Některé jsou jako zajímavé scény, které byly vystřiženy z filmu. Jiné přidávají působivé momenty ze zákulisí hlavního dění. Ale najdou se i takové, které vyvolají dojem zbytečnosti, jako bychom je už znali odjinud. Hrdinové obstojí, ale Padouchové tentokrát baví více.