"Nepřijímej hovor, chceš-li si zachovat zdravý rozum!"

Mladá introvertka Simona jednoho večera pod nátlakem neodbytné kamarádky Elišky navštíví klub, kde nechtíc potkává introverta Milana, který se do ní zamiluje na první pohled. Simona jeho zájem neopětuje a tím se spustí nekončící peklo skrze telefonní linku.

Komiksová psycho-thrillerová povídka Murina Wolfa, autora komiksu Rybář a komiksové série MIRITI - ASSASSIN VAMPIRE CAT.

Scénář
Murin Wolf
Art
Murin Wolf
Obálka
Murin Wolf
Lettering
Murin Wolf
Žánry
horor, thriller
ISBN/ISSN
Murin Wolf
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
212 x 297 mm
Tisk
černobílý
Váha
127 g
Stran
40
Náklad
200ks
Cena
439 Kč
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš23.3. 14:07Telefon
    Za me tohle patri do silnejsich komiksu Murina Wolfa. Zenske uz se netrestaji, nerezou a nemlati do bezvedomi, to je mu ke cti, a za me lepe vynikne pribeh
    On je to vlastne prostinky horor, jehoz syzet je znam daleko siroko, ale to vubec nevadi. Komiksu vevodi vizualni stranka a libi se mi ten svih v ruce, ze to je takove zrale a nepreplacane detaily. Ty jsou fajn, ale tady by asi rusily, takze je vetsi moznost se soustredit na pribeh. Takze za me je to poctiva jednohubka od zrajiciho autora, ktera docela funguje.
  • louza
    louza21.2. 19:44Telefon
    Rozpačitost. Do komiksu jsem šel na slepo s úmyslem podporovat tvůrce na volné noze, ale nemůžu říct že bych byl úplně spokojen. Sešit je v základních atributech fajn a dobře se četl a jakž takž se na něj i koukalo. Holky má pěkně tvarovaný a slizáky skvěle přislizlý. Problém je jistá nepůvodnost a ne úplně dotaženost tak nějak úplně všeho. Nejen ženské téma, ale i některé panely jsou až moc blízké k Saudkovi: Problém je ale v technice kresby, protože tohle není TOP Saudek šedesátkový, ale technicky spíš Saudek třetí kategorie, jak by asi kreslil, kdyby se probral po deseti letech z kómatu. Humorné je, že v postavě Milana a některých exteriérech autor čerpá z období kdy Saudek kopíroval Moebia, ale opět o dost hůř. Nedělám si iluze, že na tématu stalkingu jde vymyslet až moc nového, ale stejně mi děj a jeho vyústění připadá až moc podobný rozhovoru Petry Pavlíčkové pod titulem Můj přítel stalker zveřejněného na Seznam médiu. A ta jediná původní věc je paralelní linka, kterou po celou dobu čtení nevidíte a skrze níž autor celý příběh uzavře a nakopne tak čtenáře/ku ukázkově do koulí. Tyhle scenáristický podrazy fakt nesnáším. Přitom to šlo krásně otevřeně artově ukončit o dvě stránky dřív. Nevim no. Do Komety za 12kčs asi v pohodě ale jinak sorry jako.
44