Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Koupit
Qui-Gon Jinn je vyslán na lesnatou planetu Bri'n, aby pomohl při vyjednávání s Kovovým klanem. Mise v něm však probudí pochybnosti a odpovědi na své otázky může mistr Jedi najít jedině v Síle. O řadu let později si Obi-Wan Kenobi zvyká na roli učitele i na svého nového učedníka. Sblíží ho úkol potvrdit pravost jediského holokronu s mladým padawanem, nebo propast mezi nimi jen prohloubí?

Plameny války stravují galaxii a agrese separatistů se stupňuje. Anakin Skywalker dostává šanci zasadit nepříteli zdrcující úder a zničit slévárnu droidů. Zvolí si temnější cestu, nebo se bude držet jediského kodexu? Kapitán Rex vede vojáky v hrdinské bitvě proti početné droidí armádě, zatímco ochraňuje život senátora v poli.

Získat na stranu Republiky další spojence je klíčové, a tak Padmé Amidala vyráží v utajení na planetu Clabron, byť se jí toto rozhodnutí může stát osudným. Mistra Windua čeká nesnadný úkol proniknout na operační základnu tajemných bojovníků za svobodu.

Obsahuje sešity série Star Wars: Age of Republic - Qui-Gon Jin (prosinec 2018), Star Wars: Age of Republic - Obi-Wan Kenobi (leden 2019), Star Wars: Age of Republic: Anakin Skywalker (únor 2019), Star Wars: Age of Republic - Padme Amidala (březen 2019) a materiál z Star Wars: Age of Republic Special (leden 2019)

Scénář
Marc Guggenheim, Jody Houser
Art
Wilton Santos, Cory Smith, Paolo Villanelli, Caspar Wijngaard
Ink
Marc Deering, Walden Wong
Barvy
Cris Peter, Dono Sánchez-Almara, Javier Tartaglia (Java Tartaglia)
Obálka
Rod Reis
Lettering
Art D – Grafický ateliér Černý s.r.o.
Překlad
Lubomír Šebesta
Redakce
Pavel Klimeš, Tereza Nováková Tomášková, Milan Pohl, Barbora Pokorná
Žánry
akční, dobrodružný, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-252-5575-9 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
šitá v měkkých deskách
Formát
170 x 260 x 9 mm
Tisk
barevný
Váha
440 g
Stran
112
Cena
399 Kč
Originál
Star Wars: Age of Republic: Heroes (Marvel Comics, 2019)
  • radimisko
    Každý z nejznámějších hrdinů (a padouchů v druhé knížce) z prvních tří epizod ságy Star Wars má vlastní příběh. Některé jsou jako zajímavé scény, které byly vystřiženy z filmu. Jiné přidávají působivé momenty ze zákulisí hlavního dění. Ale najdou se i takové, které vyvolají dojem zbytečnosti, jako bychom je už znali odjinud. Hrdinové obstojí, ale Padouchové tentokrát baví více.