Muzeum 3 - sken obálky
Ukázka
Ukázka

+ 6 dalších ukázek

Koupit
Hon na sériového vraha v žabí masce spěje do finále. Detektiv Sawamura při pátrání na vlastní pěst padá do zajetí vraha a zdá se, že před konečným zúčtováním si s ním samozvaný soudce chce ještě zahrát poslední hru. Podaří se Sawamurovi dostat ze spárů vraha a zachránit svou ženu a syna dřív, než budou potrestáni krutou smrtí, nebo se sám stane pomyslným exponátem v jeho muzeu…?

Scénář
Rjósuke Tomoe
Art
Rjósuke Tomoe
Obálka
Rjósuke Tomoe
Lettering
Tereza Demelová, Václav Maršík
Překlad
Jan Hromek
Redakce
Anna Křivánková (hotate), Tereza Micková
Žánry
detektivka, thriller
ISBN/ISSN
978-80-7679-491-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 15 mm
Tisk
černobílý
Váha
295 g
Stran
240
Cena
249 Kč
Originál
Museum: The Serial Killer is Laughing in the Rain #03 (Kodansha Ltd., 2014)
  • Fort
    Konec parádní, spokojenost. Jediná výtka je ta poslední povídka, která mě vůbec nezajímala. Bylo by lepší mít příběh v jedné knize, bez těch dvou povídek.
  • Good Games
    Finále manga thrilleru Muzeum je napínavé a dobre vymyslené. Sklamalo ma však, že takmer polovicu knihy tvorí úplne nová poviedka s novým príbehom a inými postavami. Nejak ma extra nebavila a ani nezaujímala. Inak však séria Muzeum naozaj stojí za to a všetkých fanúšikov kvalitných thrillerov na štýl Sedem by to mohlo potešiť. Ja som sa bavil. =►Celá recenzia◄=
  • George Walker Bush
    Je to mrazivé, je to rychlé, je to hnusné, vlastně asi takové věci moc nechci číst... ale je to dobré. Skoro se to mohl nacpat do jedné knihy a vykašlat se na další povídky; přiznám se, že mě stejně nezajímala.

    Celkový dojem: 70%