• honza2457
    Poslední díl série a ač je trochu konec uspěchaný, jsem rád že to Skottie Young uzavřel dříve, než by kvalita šla dolů. Super série s úsměvnou pointou na konci.
  • honza2457
    Další povedený díl a Tynion prostě psát umí. Jediné minus tu je nemastný a neslaný tým okolo Batwoman. Když máte otravnou postavu a dáte k ní totálně nezajímavého Batwinga a jen minulostí zajímavého Azraela, tak z toho nemůže vzniknout zajímavý tým, už k nim jen chyběla Spoiler. Zbytek netopýří rodiny mě zase bavil. Jen doufám, že se někdy dozvíme nezodpovězené otázky v dalších dílech, když to píší jiní autoři.
  • honza2457
    O něco lepší než minulý díl. Syndikát obětí se vrátil a jsem zvědav jak to s ním bude i nadále. Dozvěděli jsme se více ohledně Clayface, což je postava která patří k těm zábavnějším. Batwoman tímto číslem přebrala pomyslné žezlo od Spoiler a stává se nejvíce otravnou postavou.
  • honza2457
    Lehké zlepšení oproti minulému dílu , ale ne tak velké abych dal čtyři hvězdy. Nápad byl skvělý a starší Tim mě bavil pak tu máme jedno velké ale. Nedozvěděli jsme se kdo Tima unesl, dále proč. V sérii nezodpovězených otázek začíná být čím dál víc a mám strach aby jsme na ně taky dostali odpovědi. Dva krátké sešity okolo Clayface a Spoiler byli o ničem. Spoiler je za mě postava, která mě štve snad pokaždé když se objeví.
  • honza2457
    Zatím nejslabší díl ze série, hold nejde držet kvalitu furt, ale stále o něco lepší než průměrný znovuzrození. Soustředění se na Azraela bylo dobré, ale celkově byl komiks dost ukecaný až to nudilo.
  • honza2457
    Série si nadále drží svoji nadprůměrnou kvalitu. Přečteno na jedno posezení a vůbec není na škodu, že příběh se nadále nesoustředí na Batmana.
  • honza2457
    Druhý díl série a druhý kvalitní díl. Postavy mě dále baví, kde každý má své problémy a musí se s nimi vypořádat. I ve druhém díle jsem mile překvapen ze záporáků, kteří mě zase bavili a zase jsem chápal jejich důvody. Musím udělit jedno malé bezvýznamné minus a to je ohledně První oběti, kde doufám, že se v dalších dílech se o něm více dozvíme, protože opravdu mě to zajímá.
  • honza2457
    Velice dobrý start nové série. Rozšíření Bat rodiny je za mě krok správným směrem, kde každá postava byla zajímavá. Celý díl drží velmi dobře při sobě a pro mě největším překvapením bylo, že i záporák dával smysl a od začátku bylo jasné proč to dělá. Jediné minus za mě je posledních pár stránek.
  • honza2457
    honza24579.8.2021 11:19Batman #08: Chladné dny
    Je po svatbě a hned kvalita stoupá strmě nahoru. Příběh kolem Mr. Freeze byl výborný a to byl v hlavní roli Bruce Wayne. O něco horší, ale stálé kvalitní je děj okolo KGBeasta. Doufám že King bude v podobných příbězích pokračovat.
  • honza2457
    honza24579.8.2021 11:14Batman #07: Svatba
    Tak konečně poslední díl ohledně svatby a skončilo to tak jak jsem od začátku čekal. Ke konci už jsem ty stránky přeskakoval, protože autor asi moc koukal na telenovely. Některé ty řeči se tu opakují snad už potřetí a díky bohu jde se v příběhu dál.
  • honza2457
    honza24579.8.2021 11:10Batman #06: Nevěsta nebo lupič?
    Další díl, který se točí kolem zásnub, přestože všichni víme jak to dopadne. Je to ukecané a dlouhé jak telenovela už se opravdu těším až tento příběh skončí. Jediné plus je tady díl o klukovi co chce být jako Bruce Wayne.
  • honza2457
    honza24577.8.2021 12:26Flash #08: Válka Flashů
    Další díl a začíná mi přidat, že se bude kvalita střídat průměr s nadprůměrem. Ikdyž tenhle díl bych se nebál označit jako horší průměr. Za mě to bylo celé zmatené a snad už skončí to skákání časem, kterého si tu čtenář opravdu užil. U zaporáka jsem si až do poslední chvíle nebyl jistý záměry a důvodem proč to celé dělá a i ten mi přišel strašně hloupý. U minulého dílu jsem psal, že bych rád zaporáka co hned nechce zničit celou planetu, tady napíšu, byl bych rád za zaporáka co chce zničit jen planetu.
  • honza2457
    honza24577.8.2021 12:19Flash #07: Dokonalá bouře
    Kvalitní díl s velice zajímavým záporákem. Grodd byl velice vítána změna a chápal jsem jeho motivaci. Rád bych kdyby se další díl držel trochu při zemi a nemusela se hned ničit celá planeta. Minusem za mě už bývají klasické ohrané superhrdinské kecy Barryho Alena. Série by se mohla soustředit na Barryho soukromý život a pomocníka Flasha Wallyho Westa a já bych byl maximálně spokojený.
  • honza2457
    honza24577.8.2021 12:13Flash #06: Když zamrzne peklo
    Tento to díl sice spadá do průměru, ale série celkově mě nadále baví. Jediná věc co by se dala vypíchnout je poslední sešit s Wallym Westem.
  • honza2457
    Tahle série mě baví a i 3 díl je zábavný a skvěle kreslený. Nemůžu se dočkat jak to celé skončí.
  • honza2457
    Konečně jsem se dostal k tomuto kultovním komiksu a přestože jsem věděl díky filmům co očekávat, stejně jsem hltal každý panel a slovo. Skvěle odvyprávěný příběh, kde každý sešit by díky ději vydal na samotnou knihu. Komiks ač starší tak za mě mu nemám co vytknout a vím, že se k němu budu pravidelně vracet.
  • honza2457
    Kniha je od nápadu, přes příběh a kresbu až po provedení naprosto skvělá. Jediná kaňka na to celém je mírné zklamání z konce, který mě úplně nesedl. To, ale vůbec nic nemění na celkovém nadšení, dokonce jsem se několikrát v knize vracel abych si danou část zopakoval. Vůbec bych se nezlobil kdyby kniha měla o pár stránek víc.
  • honza2457
    Tady by šlo jen zkopírovat hodnocení prvního dílu a bylo by hotovo. Stále zábavné a stále skvěle kreslené.
  • honza2457
    honza245730.9.2020 20:48Avengers: Do boje!
    Dlouho jsem se snažil najít nějaká pozitiva a napadá mě snad jen extrémně barevná kresba, ale víc jsem toho nenašel. Vítěz ceny o nejodkládanější komiks. Měsíc a půl utrpení a nucení se do pokračování. Hlášky po kterých jsem si říkal zda to opravdu někdo myslel vážně a dějové linky úrovně druhé třídy základní školy. Tohle dočíst byla výzva a nejspíš nějaká úroveň masochismu.
  • honza2457
    honza245722.8.2020 09:39Essex County
    Jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy četl. Od příběhu se nedalo odtrhnout a v nejbližší době si to budu muset přečíst znova. Kresba celý příběh krásně podtrhuje a skvěle se k němu hodí. Bod sám o sobe je vydání od Paseky.
  • honza2457
    honza245718.8.2020 18:16Scott Pilgrim #06: Hodina slávy
    Konec byl pro mě takový mírný zklamání, né že by nebyl skvělý jen jsem měl asi až příliš velký očekávání a jinou představu. Jinak celkově tahle série je skvělá a patří mezi to nejlepší co u nás vyšlo.
  • honza2457
    O něco slabší díl než minulý. Ubylo humoru a příběh byl na tuto série až příliš vážný. Celá kniha nás pomalu připravuje na poslední konečný díl.
  • honza2457
    Tak tohle byl zatím nejlepší díl. Prostě skvělé.
  • honza2457
    Oproti druhému dílu bylo mírné zhoršení kvality, ale jinak zase skvělé, šílené a ujeté. Veganské schopnosti a veganská policie snad mluví za vše.
  • honza2457
    Nejde než jen napsat, že komiks pokračuje v kvalitě jedničky. Skvěle jsem se bavil a několikrát se i nahlas rozesmál. Jediná výtka je snad jen občasná podobnost postav.
  • honza2457
    Pohodové nenáročné čtení, stejně tak i zábavné a energetické. Těším se na další díl.
  • honza2457
    Zase skokový rozdíl v kvalitě oproti předchozímu dílu, ale tentokrát správným směrem. Příběh se soustředil na Alfrédovu minulost, což je vítaná změna. Navíc má kniha skvělou atmosféru a kresbu. Jediná má výtka je jen ke konci, který mě zklamal. Krátký příběh z Ruska byl skvělý a ten jsem si opravdu užil.
  • honza2457
    Nuda, hrůza a děs běs. Nevím co k tomu víc napsat. Snad jen, že nepamatuji abych nějaký komiks tak často odkládal. Jediné co se dá kladné hodnotit je kresba.
  • honza2457
    Na začátku jsem měl strach abych se v příběhu neztrácel, ale naštěstí opak byl pravdou. I přesto, že jsem komiksy na které se odkazuje nečetl, dalo se domyslet o co v nich šlo. Komiks má skvělou myšlenku a byl jsem zvědavý jak s ní autor naloží. A ač je to trochu ukecané, také velmi čtivé a jsem velice zvědavý jaké bude pokračování. Jediné větší mínus tu je časté přeskakování v čase i místech. Až mě na konci překvapilo , že se autorovi podařilo vše ukočírovat.
  • honza2457
    Tak tohle mě opravdu bavilo. Mám rád tenhle styl kresby a nevadí mi ani tento druh humoru. Tohle je jednoduchý příběh, který jsi na nic nehraje. Masakr, šílenost a skvělý pohádkový svět. Co víc jsi přát. Neměl bych nejmenší problém kdyby to na konci dobře dopadlo a tohle by mi zůstalo jako skvělá oddychová jednohubka, takhle hold musím počkat co jsi autor v příštím díle vymyslí.
  • honza2457
    Akční jízda kde se objeví mnoho záporáků. Bohužel mi to přišlo chvílemi zmatené a ukecané, ale vyjma toho jsem se bavil. Plusem byla i kresba a vychytávky jako repelent na žraloky a Bat-boxer, který mě rozesmál.
  • honza2457
    V téhle sérii mě začíná více zajímat soukromý život Barryho Allena než postava Flashe. Tato kniha je lepší než minulý časoprostorový díl. Příběh nebyl nějaký zázrak, ale bavila mě ta jednoduchost, kde vznikl nový soupeř a o pár stránek dál byl poražen. Kapitola sama o sobě je pak postava Kid Flashe, který je s každou další knihou otravnější a zbytečný. Jsem velice zvědavý na další díl z věznice.
  • honza2457
    Hned na začátku řeknu, že jsem knihu přečetl na jeden zátah. Bohužel hned po uzavření knihy mě přepadl pocit zklamání. Bezhlavý úprk má vše: příběh, záporáka, romantiku, dialogy, přátelství i mladistvou nerozvážnost. Ale přes to všechno tomu něco chybí. Přijde mi jako by autor nalepil na stěnu papírky s tím co vše v knize chce a pak to spojoval provázky dohromady, jenže ono to dohromady tak úplně nefungovalo. Nakonec z toho vznikl dobrý komiks, ale s trestuhodně promrhaným potenciálem.
  • honza2457
    Po minulém dílu jsem se těšil na další a musím říci, že jsem zklamán. Sice to bylo fajn, ale začíná u mě převládat pocit, že u Batmana nemůže byt šťastný konec a ze svatby sejde. Do dotčení knihy jsem se musel několik dní přemlouvat a příběh se Supermanem mě vyloženě nudil.
  • honza2457
    Tohle je opravdu povedený díl, moc jsem od toho nečekal, ale dostal toho hodně. Skvělý nápad na příběh kde se utkají proti sobě Joker a Hádankář. Jsem rád, že to King pojal ve stylu války gangů, kde byli civilní oběti a výbuchy budov, ale nemuselo se zničit celé město. Příběh byl jednoduchý ( to i motivace záporáků) s krásnými souboji, zajímavými dialogy, velkým množstvím postav a dokonce jsme dostali i zrození padoucha. Kresba jak už je u této série zvykem byla výtečná a kniha se četla sama.
  • honza2457
    Ani vlastně nevím jak to hodnotit. Rozhodne lepší než úvodní díl, ale stále je vidět, že to je jen úvod k něčemu většímu. Bohužel se zase objevuje zmatečnost, které se u něčeho takového vyhnout nejspíš nejde. Na čtyři sešity toho je odvyprávěno opravdu hodně, ale já nejsem fanoušek cestování časem, takže krom prvního sešitu jsem to četl hlavně z povinnosti. Kresba byla velice dobrá, zvlášť se mi líbily stránky boje Batmana s Reversním Flashem a odpočítáváním času.
  • honza2457
    Tak tohle byl zatím nejslabší díl série. Jen a jen mlátička bez nějakého hlubšího významu a několik střípků z minulosti to nezachránilo. Musím říci, že kresba je stále na vysoké úrovni a díky tomu jsem to přečetl na jeden zátah. Krátký příběh s Catwoman byl takový nemastný, neslaný a nebýt konce tak i snadno zapomenutelný. Poslední dvě krátké povídky byly příjemným zpestřením, ale knihu už zachránit nemohli. Snad bych ještě vypíchnul scénu z fastfoodu, která mě opravdu pobavila.
  • honza2457
    Sice o něco horší než první díl, ale přesto velice dobry komiks. Příběh s Banem se výtvarně povedl, ale poslední dva sešity byly přímo pastva pro oči. I přes akční jízdu jsme se zase více dozvěděli o minulosti tentokrát o vztahu Batmana s Catwoman a hlavně ta skvělá chemie mezi nimi. Minusem bylo, že Batman leží skoro mrtvý a během pěti minut je jak znovuzrozený. O něco lepší bylo přepráni asi dvou set vojáků se zbraněmi přičemž ho samozřejmě minula každá kulka.
  • honza2457
    Obyčejný, tohle slovo to podle mě přesně vystihuje. Klasická mlátička, která vám nedá nic víc. Kresba chvílemi vázne, ale na některých nestvůrách jsem mohl oči nechat.
  • honza2457
    Povedený začátek série, kde dostáváme uzavřený příběh, který se čte velice dobře a rychle. S kresbou není nejmenší problém. Bylo fajn, že se autor soustředil i na minulost Gotham a Gotham girl.
  • honza2457
    Velice průměrný komiks, kde se dál rozvíjí příběh Barryho Allena. Příběh s Ranaři se četl dobře a bavil mě. Druhý příběh Po stopách otce byl o poznání horší, přesto byl stále lepší než poslední sešit, který sice připomíná události prvního dílu, ale kvalita je u něho opravdu špatná.
  • honza2457
    Velice slabý příběh oproti prvnímu dílu, který zachraňuje kresba. Líbí se mi, že se autor soustředí i na osobní životy postav.
  • honza2457
    Takhle kniha mě velice bavila, hlavně kresba. Líbilo se mi, že se příběh soustředí i na život Barryho Allena. Skvělá je i tloušťka knihy.
  • honza2457
    honza245723.5.2020 13:44Daredevil: Muž beze strachu #04
    Perfektní závěr příběhu a jen škoda, že u nás nevyšlo další pokračování. Příběh Desatera mě bavil a jen mě mrzí jeho zakončení. Bonusové příběhy byly slabší, ale to ničemu nevadilo.
  • honza2457
    honza245723.5.2020 13:34Daredevil: Muž beze strachu #03
    Tento díl je slabší než předchozí dva díly, ale stále je to výborný komiks. Zase skvělá kresba, zvlášť v jiných časových linií. Příběh byl velice dobrý, jen škoda těch krátkých příběhu uprostřed, které byly velice slabé.
  • honza2457
    honza245723.5.2020 13:22Daredevil: Muž beze strachu #02
    Snad ještě lepší než první díl. Život Matta Murdocka mě neskutečně baví a jen se těším co bude dál. Jinak se budu opakovat, skvělý příběh a nádherná kresba.
  • honza2457
    honza245723.5.2020 13:16Daredevil: Muž beze strachu #01
    Skvělý začátek příběhu a hlavně nádherná kresba. Samotný Matt Murdock mě bavil více než Daredevil. Celá kniha je čtivá a nemohl jsem se od ní odtrhnout.
  • honza2457
    honza245729.2.2020 13:43Skrýš
    Tak díky za info, no po 8 stránce se začátek knihy opakuje.
  • honza2457
    honza245729.2.2020 10:33Skrýš
    Chci se zeptat, mám v knize prvních 8 stránek dvakrát, zda to mají všechny knihy nebo mám nějaký vadný kus?
  • honza2457
    honza24571.12.2023Prodám
    Prodám:
    Komiksy:
    Batman: Rok nula (Temné město a Tajné město) - 300 Kč
    Ilustrovaná historie fotbalu - 50 Kč
    DC komiksový komplet - Hřebík - 50 Kč
    DC komiksový komplet - Země 2 - 50 Kč

    Manga:
    Balónky oběšenců a další hororové příběhy - 200Kč
    Skrýš - 150kč

    Osobní předání Hlinsko v Čechách nebo pošta/zásilkovna na náklady kupujícího.
    Email: janecek.honzaa@seznam.cz
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: neveřejné
Mám: neveřejné
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: 3 (cca 857 Kč)
Osobní: 25 (cca 7855 Kč)
Sbírka mimo CDB
Četl/a: neveřejné
Mám: neveřejné
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: neveřejné
Osobní: 0