• Blackthunder
    Hodnoceno společně s číslem 14:
    Dobře, páni, tak to byla jízda. Cíleně jsem si ty dva měsíce počkal, abych si mohl celý příběh přečíst najednou a udělal jsme dobře.
    Někdo se dozvěděl Spideyho tajnou identitu a unesl tetičku May… a to je jenom první problém s který, všechno toto odstartuje. Příběh impozantní, nádherná kresba, super easter eggy (Louigi a Mario vlastnící pizzerii, Komiksák ze Simpsonových v New Yorku), napětí, akce a trochu drsnější než obvykle. Tenhle komiks je prostě jedna velká jízda, která vás nenechá nadechnout. Chytí vás jak klíště a nepustí do chvíle, než se dostanete na konec. Člověk má dokonce i o postavy strach, protože tady se autoři rozhodně nemazlili a zapojující větší svět Marvelu s všemožnými hostujícími postavami, má člověk pocit, jako kdyby koukal na velkolepý film z MCU. Doporučuji všemi dvaceti!
  • Blackthunder
    Blackthunder23.5.2020 04:07Komiksový výběr Spider-Man #013: Noir
    No tuto knihu jsem se těšil už od odhlášení série komiksové výběru, jelikož jsem se poprvé s Noir Spíder-manem setkat před pár lety ve hře Shattered Dimensions, kde mě naprosto uchvátil. A musím říct, že mé očekávání ještě ještě předčil.
    Děj s překvapivými zvraty, temná atmosféra, detektivní příběh... no prostě Noir. potřebuju z tohohle alternativního vesmíru víc! ještě, že v září vychází v Americe další kniha. A do té doby asi budu muset přečíst nějaké Noir romány
  • Blackthunder
    Srdečně vás zveme na svatbu Petera Parkera a Mary Jane Watsonové. Takovou událost jsem si přeci nemohl nechat ujít.

    Tahle kresba mi sedí mnohem víc jak z 90 let, takže spokojenost. co se týče příběhu tak se mi líbil i přesto že si myslím, že se z toho dalo vytáhnout víc, trochu mě mrzely ty pochyby jestli dělají správnou věc... ale asi se to dá pochopit. ale poslední sešit "Paralerní životy" byl skvělý naprosto skvělý ☺️
  • Blackthunder
    Tohle by možná mohl být pěkný příběh, nemít tak blbou kresbu. Šíleně mi to připomíná kresbu Todda McFarlana, která je pro mě zatím ta nejhorší kresba Spideyho kterou jsem viděl a tahle kresba se moc neliší a zápletka s Mary Jane taky byla dost na prd. ani druhý příběh Čertovina nic noc nepřinesl... Jasný je to komiksový výběr, ale tady noc šťastná ruka nepadla...
  • Blackthunder
    Tahle antologie mě moc nezaujala. Spiderman bez Spideyho není úplně ono. Nejvíc mě teda bavil příběh v hospodě a překvapil mě úvodní příběh, ale jinak docela za mě šeď...
  • Blackthunder
    Naprosto skvělé pokračování. Překvapivé, akční, zábavné. Krásné kresby a úžasný příběh. Tohle se fakt povedlo a už se nemůžu dočkat, co se bude dít dál. jsem z toho prostě unešen.
  • Blackthunder
    Kdybych měl shrnout pocity které u tohoto čísla převážení... je asi smutek.

    Pro citlivé a romanticky založené lidi jako jsem já, tento příběh velmi chytne za srdce. Je to v podstatě milostný dopis pro Gwen Stacyovou, kterou Petr stále drží v srdci. Jak se říká stará láska nerezavý, obzvlášť když ti byla taková láska uzmuta násilím...

    Tohle není ani příběh o Spideym, ale spíš příběh o Parkerovi a jaký to příběh je!
    Tenhle komiks je prostě velká paráda, ať už kresbou, scénářem nebo dialogy...
    Prostě komiks který ve mě opravdu něco zanechal... Smekám pomyslný klobouk
  • Blackthunder
    Temná budoucnost ve které jsou vyhubeni všichni superpadouchové? A starý Peter Parker už dávno není Spiderman a všichni maskování jedinci jsou lovnou zvěří? Ten námět zní skvěle, ale to co mě bapadlo, co by se tam mohlo dít bylo zajímavější než skutečnost.
    Tedy pořád je to skvělý komiks, ale z tohohle by se dalo podle mě vytřískat ještě mnohem víc. Možná by to mohlo dát i na celou sérii v pochmurné budoucnosti ... musím omrknout Spidermana 2099, třeba to bude přesně pro mě.
    A i přesto že říkám, že by se z toho dalo vytáhnout víc, tak mě to velmi bavilo. rozhodně víc jak předchozí dvě čísla komiksového výběru
  • Blackthunder
    Mutantský faktor skrývá několik příběhů hlavně tedy s X-menama, tak jsem se rozhodl je probrat trochu zvlášť.

    první příběh s Beastem se mi celkem líbil, hlavně ta myšlenka, kvůli které vlastně Spidey vyrazil do ulic. Osobně si myslím, že by ten nápad by mohl fungovat i jako dlouhodobý arc... proto je škoda, že to bylo sbaleno jen do jednoho čísla.

    Sabotáž s X-Force a Juggernautem, mě kromě mrazivého obrázku připomínají 11. září v poctatě nepřineslo nic, Spidey tam hrál jen třetí housle, ošklivá zmatečná kresba při bojích... no prostě Todd McFarlane nikdy nebude mým oblíbencem... doufám, že už toho moc nenakreslil a a ní nenapsal... navíc tentokrát ani příběh zajímavý není...

    Ale další příběh s Thanosem je úplně jiná liga. Mrazivý příběh s nádhernou kresbou a úžasným poselstvím, že se člověk nikdy nemá vzdávat. Tohle bylo naprosto výborné a rozhodně se k tomu budu velmi rád vracet. Úplně jsem se do něj zamiloval.

    No a poslední příběh s Wolverinem byl ucházející. Bylo to fajn, ale nebylo to zas něco z čeho bych se postavil na zadek... no prostě ten příběh v této knize tak nějak je...

    Když to teda vezmu kolem a kolem, docela průměrný komiks, který vyniká nejvíc s příběhem kde nejsou žádný mutanti...
  • Blackthunder
    Origin Story soustředící se hlavně na Spideyho dny u Wrestlingu? No proč by asi ne.
    Zajímavé zpestření, soustředící se spíš na Petera. Docela solidní kresba... Ale něco tomu chybělo... A Peter se choval jako idiot
  • Blackthunder
    Smrt Jean DeWolffové byla skvělá. Temnější pojetí Spideymu sedí, mám rád příběhy, kde mají události své následky. Ale teda chování Petera bylo docela wtf. Viním z toho černý oblek... sice nevím jestli to je jako v TASce, ale počítám, že ano.
    Každopádně víc těchto příběhů.
  • Blackthunder
    Tohle byla moje první seznámení s komiksovým Deadpoolem. Je správně na pěst a pár vtípků je opravdu povedených. Četlo se to dobře, pěkná kresba a příběh velmi uspokojivý. Není to teda naprostá pecka, ale další číslo si určitě pořídím, zajímá mě, co bude dál.
  • Blackthunder
    Asi jsem pořád duší děcko, ale mě se to líbilo.
    Ano, je to všechno moc rychle vyřešené, trochu naivní, a prosté, ale na druhou stranu i vtipné, příjemné, dobře nakreslené. Je to prostě jen taková jednohubka, která snad nemůže ani nikoho urazit. Jako děcko bych z toho byl nadšený. A vzhledem k tomu, že je to určeno pro děti, tak to svůj účel naprosto splňuje.
  • Blackthunder
    McFarlaneova kresba mi prostě nesedí. Spideyho sice kreslí skvěle, ale zbytek (hlavně lidé) mi přijdou ošklivé. A většina oken i velmi zmatečných.
    Za to se mi líbí jeho styl vyprávění. Působí to více jako román. Ale to nemění nic na tom, že Utrpení je velmi podivné a vleklé. Pod městem mě zaujalo více.
    Ale je fakt, že tahle kniha mi vydržela pěkně dlouho, protože mě moc nelákalo číst dál...
    Hodně slabé 3 hvězdičky
  • Blackthunder
    Tohle mi přišlo nějak hodně krátké. Pěkně kresby, ale scénář mi nějak habroval. Přišlo mi to nějak moc snadné a spousta padouchů, které bych tam čekal, kteří budou Spideymu dělat šíleně problémy nějak chyběli.
    Nejspíš je to tím, že jsem četl docela nedávno Spidermenovský event "Hunted' kde má Spidey opravdu problémy se zvířecími padouchy. Kdybych ho asi nečetl tak třeba hodnotím lépe...
  • Blackthunder
    Tak tohle mě šíleně bavilo. Volné pokračování Rodinného podniku za mě tedy rozhodně předčil svého předchůdce. Děj má skvělý spát, vtipné dialogy, chvíle napětí, akci. No všechno, co byste k Spideymu patří. Poslední sešit s Jamesonem byl taky unikátní. Opravdu se těším na pokračování. Už je leden? :D
  • Blackthunder
    Blackthunder13.11.2019 18:09Amazing Spider-Man: Rodinný podnik
    Nějak se nemůžu rozhodnout mezi 3 nebo 4 hvězdami...
    Malby okolí hlavně prvních stránkách za deště jsou nádherné, malby postav mi moc nesedly.
    A zdá se mi, že příběh v druhé půlce trochu ztrácí dech, ale jako celek to funguje. Zápletky je fajn, ale nějak to moc k ničemu nevede. Čekal jsem od toho víc.
  • Blackthunder
    Miluji Doctora Who... ale myslím, že komiksová forma mu prostě nesluší.
  • Blackthunder
    Některé komiksy byly skvělé, některé špatné, některé ošklivě (někdy až k zblitý) nakreslené a některé tam neměly vůbec co dělat...
    No... čekal jsme mnohem víc :(
  • Blackthunder
    Blackthunder29.10.2019 01:26Život a doba Skrblíka McKváka
    Úžasná historie, úžasného kačera.
  • Blackthunder
    Blackthunder29.10.2019 01:14James Bond #03: Hammerhead
    Příběh trochu slabší než Fantom, ale i tak dobrý. Bond už není takový mega zabiják, jak předchozích dílech, takže mi víc sednul. Záporák, no... dejme tomu...
  • Blackthunder
    Blackthunder29.10.2019 01:12James Bond #02: Fantom
    Tak tohle už bylo jiné kafe než předchozí díl.
    Kresby se mi zdály, být mnohem živější, příběh zábavnější a zajímavější a Bond snesitelnější (i když se mi pořád zdá, že je až moc brutální. A máme tu i Bond girl, takže rozhodně zlepšení.
    Jestli to bude takhle pokračovat dál, tak se mám na co těšit.
  • Blackthunder
    Blackthunder29.10.2019 00:57James Bond #01: Vargr
    Po filmovém maratonu, jsem šáhnul na komiksového Bonda a no, jsem rád, že jsem si to nekoupil, protože by mě bylo těch peněz líto.
    Příběh, záporák i kresba prostě nic moc.
    Bonda mám rád, ale tohle se prostě nepovedlo... ještě zkusím sehnat pokračování, jestli to nebude lepší, ale tohle prostě ne.
    Bond tu není hláškujicí sympaťák, ale otrávený zabiják, který své povolení zabíjet nějak brutálně využívá... tohle prostě není Bond - v ničem.
  • Blackthunder
    K tomuhle komiksu se dá jen říct: Páni!
    První půlka byla tak zábavná a vtipná, především kvůli Black Cat. Ty její dvojsmyslné narážky jsou super a úplně jsem se do ní zamiloval (no, opět zamiloval :D )
    No a pak přišla druhá půlka, která je velmi vážná, šokující a smutná. To co se tam vyplouvá na povrch jsou hodně vážná témata a kniha se tedy stává mládeži nepřístupnou. Taková témata bych v komiksech se Spideym nečekal.
    Navíc to ještě dotváří nádherná kresba a věrohodné dialogy... No prostě; páni!
  • Blackthunder
    Od klonové ságy jsem očekával něco jiného, ale bylo to povedené. Kresby mi přišly o trochu lepší než u Úhlu pohledu.
    Spidey hláškuje jak má a děj má spád. Odhalení záporáka bylo trochu jak ze Scooby Doo, ale tak proč asi ne.

    PS: Nemám načtený český komiksy se Spideym, ale překvapilo mě, hned za začátku "Pavučinomety" - Jsem zvyklej od malička na Síťostřely, které tam později i jsou...
  • Blackthunder
    Blackthunder29.10.2019 00:38Astonishing X-Men #01: Nadaní
    V téhle době asi ani nemusím říkat, že Whedon prostě umí, ale Whedon umí. Skvělý příběh který mně vtáhnul do děje v podstatě od prvního panelu...
    Úžasný příběh ještě doplňuje dech-beroucí kresba, která je naprosto nádherná. K tomu uvěřitelné dialogy... Prostě nemám co vytknout.
  • Blackthunder
    Úvodní komiks "Masky" mi přišel šíleně nudnej a pořádně divnej.
    Ale "Úhel pohledu" jsem dal na jeden zátah jako kdyby to byla chutná jednohubka. Bylo pěkné vidět jak Spidey nahradil džungli velkoměsta, za džungli v podobě kanadských lesů a navíc se v nich setká s Wolverinem a tak si moji dva nejoblíbenější hrdinové Marvelu rozdělení tento komiks v podstatě rovnocenným dílem. Přidejte k tomu ještě třetí hlas v podobě novinových článků tvoří tenhle kousek fakt parádním.
    Dávám 4 hvězdičky, kvůli tomu, že v tom vydání jsou Masky a chvíli mi trvalo, než jsem si zvyknul na tu devadesátkou kresbu.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 51 (cca 13218 Kč)
Mám: 80 (cca 16423 Kč)
Chci: 58 (cca 14713 Kč)
Sháním: 2 (cca 498 Kč)
Nabízím: neveřejné
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0