• faster86
    faster8619.9.2023 11:46Ultimate Spider-Man a spol. #09
    Spider man solidní
    X-men solidní
  • faster86
    faster8619.9.2023 11:46Ultimate Spider-Man a spol. #08
    Spider man solidní
    X-men solidní
  • faster86
    faster8619.9.2023 11:45Ultimate Spider-Man a spol. #07
    Spider man solidní
    X-men solidní
  • faster86
    faster8619.9.2023 11:45Ultimate Spider-Man a spol. #06
    Spider man nuda
    X-men solidní
  • faster86
    faster8619.9.2023 11:45Ultimate Spider-Man a spol. #05
    Spider man nuda
    X-men solidní
  • faster86
    faster8619.9.2023 11:44Ultimate Spider-Man a spol. #04
    Spider man nuda
    X-men solidní
  • faster86
    Ze začátku jsem byl takový nějaký vlažný, ale od třetí třetiny prvního sešitu se začal děj hýbat příjemným tempem dopředu a tohle Okko mě bavilo. Jediné co bych asi vytknul je kresba která je hezká, což o to, jen v některých panelech jsem naprosto nechápal na co se to dívám.... Zlatý A4 formát, tady bych to fakt ocenil.
  • faster86
    faster865.9.2023 12:13Konec liDCtva
    Strašně dlouho jsem laboroval jestli dát 4 nebo 5, a těch 5 hvězd si asi nechávám na nějaké ty srdcovky. To ale nic nemění na faktu, že jde o naprosto výborný komiks na poli superhrdinského žánru a může za to opět Taylor (hellblazer). V DC mu něco potřebovali strčit tak dostal Injustice (hele tome máme hru tak udělej nějaký komiks ať to máte pokryté) a minimálně v první sérii je to naprosstý odpal, DC není blbé a řeklo si že když mu to šlo mimo kánon tak mu dají zase svoje postavy na hraní ale ať si s nima děla co chce a vytvořil perfektní věc, člověk by to chtěl srovnat se Zombie marvelem, ale tohle je o 2 třídy vepředu. Takže je otázka, jestli se i crew chytne za prdel a vydá Injustice....
  • faster86
    Musím uznat, že jde o velice povedené ukončení série, nahota tetování a průhledné pinďoury tu opět najdete, takže je všechno v pořádku. Nejdelší bitka z celé série, která je hezkým protikladem k záporákům, kteří jsou strašně hroziví a freeman je nakonec ukončí na dvou stránkách nožem do čela. Celkově je série fajn akční 90tkový béčko s nahotou, sexem a hlavně nestupidní kresbou.
  • faster86
    Řekl bych, že je tu všeho víc jak v minulém dílu, sex, nahota tetovani akce, pořád dokolu se opakující zápletka. Všechno dohromady to pěkně funguje, jen si pořád nedokážu najít cestu jak se do příběhu víc zažrat.
  • faster86
    Jako na mangu dobrý, celá série se ale asi hold přes 3 hvězdy nedostane. I když je tu zase spousta zajímavých a chytlavých věcí (souboj/znasilneni na mostě, cesta meče) tak je to prostě jen a pouze devadesátkové béčko. Kresba je dobra, tempo je akorát, příběh je fajn, ale nějak mě to neumí vtáhnout tak jak by si to zasloužilo.
  • faster86
    Bavilo mě to míň jak jednička. Přiznám se, že styl boje, zabiju tě jen skoro abys sel za svým šéfem mě bavilo ze začátku ale nějak moc se to v této knížce opakuje a to už mě neba. Jako celkově bych tu našel spoustu takových přešlapů, ale na ty 3 hvězdy to ještě dosáhne. Uvídíme co bude dál, moc bych si přál najít zase ten vibe 90tkových akčních filmů.
  • faster86
    Má to vibe devadesátkových akčních amerických filmů a osumdesátkových asijských akčních filmů, což mě asi z nostalgie baví. A co je tu plus je kresba, nejsou tu žádné přehnané výjevy, co se týče emocí, protože to je věc která mi úplně zkurvila Zprávu pro adolfa. Takže jo, po X letech to zatím vypadá, že jsem konečně našel mangu kterou nechcu hned vyhodit do koše.
  • faster86
    I superhrdinský komiks si zaslouží 5 hvězd. Když se s trochou nadsázky "prokoušete" omnibusama Captaina dostanete za odměnu tuhle knížku, která je ve vší skromnosti super. 5 fází smutku, 5 lidi (skupin) na které to má dopad, časově jednotlivé kapitoly krásně navazují na sebe a prolínají se. Dokonce i kresba Romity tu není rušivý element.
  • faster86
    faster8623.8.2023 09:37Captain America #02
    Jak už bylo řečeno jde o slabší díl oproti jedničce, je to víc marvelovské a míň Brubakerovské. Roboti, přesouvání myslí do jiných těl a podobné srandy už mě nějakou dobu nebaví, ale na ty tři (i když slabé) hvězdy to pořád ještě dosáhne.
  • faster86
    faster8623.8.2023 09:36Captain America #01
    Brubaker oživil/vytvořil zimního vojáka, což je super, tu postavu mám rád a klidně by mohla vystupovat i v Brubakerových originálních sériích. Zpracování jak ho vytvořil je taky super. Celkový příběh captaina není špatný, dosáhne na 3 hvězdy možná i silnější 3 hvězdy, ale výš to bohužel ani zimní voják nevytáhne.
  • faster86
    Pro fanoušky filmu je to fajn bonus.
  • faster86
    Pro fanoušky filmu je to fajn bonus.
  • faster86
    faster8614.8.2023 09:04Temnými hvozdy
    Neměl jsem naprosto žádné očekávání, hned ze začátku přišla povídka Sousedův dům (nebo jak se to jmenuje) a ta mě odpálila atmosférou a mrazivým pocitem a říkal jsem si že to bude super. Jenže Sousedův dům je značně nejlepší povídka, ostatní ji nesahají ani po kotník, a jedna (i když výborná) povídka vám knihu nezachrání - bohužel.
  • faster86
    faster8614.8.2023 09:02Říká se mu Banksy
    Neviděl bych to tak zle jako GWB, i když... Ze začátku jsem si říkal, že to není úplně špatné a že by se to klidně mohlo jmenovat "Byl jednou jeden... Banksy". Ale čím víc to čtete tak je to prostě otravnější a vlezlejší. Jako když sbalíte holku v baru a zjistíte že studuje uměleckou školu, je ve druháku a když se tam někdo v hodině zmínil o Banksym tak to chudině změnilo celý svět a teď ti nutí do hlavy zbytečnosti a hovna. A to prosím přihlédněte k tomu, že jsem jezdil na skejtu a k tomu patřilo tagování zdí takže mě úplně graffiti není cizí. A i tak nejsu bohužel schopný dát víc jak 2*
  • faster86
    faster8612.8.2023 23:38Dracula
    Kopl je strašná hračička a tady je to vyladěné do maxima. Baví mě hromada postav, které nenásilně zakomponovává do děje.
  • faster86
    faster8611.8.2023 08:24Čajovna u malajského medvěda
    Z pohledu reportéra si sedáme k baru v čajovně u malajského medvěda a spolu s barmanem si projdeme příběhy hostů. Až na jeden dlouhý příběh jsou všechny krátké a intenzivní. Melancholie v každém panelu. Prolínáním postav mi to připomnělo Sin City (kde není čajovna, ale bar u Kadie). Ono to není vlastně nic jiného než obraz běžného světa, kde všichni máme hospodu (podnik) kam chodíme se radovat, stěžovat si, nebo jen uniknout od reality. Jen teda ponechání španělské interpukce je na dělo.
  • faster86
    Flash se podařil, navíc to klidně může číst čtenář nepolíbený Flashem. Celé je to psané tak nějak napínavě a konec taky nutí pro čtení dalšího dílu. Když jsem četl že má být Central City plné tempařů, měl jsem obavy, že se to zvrhne do blbosti, ale ukočírované je to moc pěkně. Jen mě štval začátek každého sešitu, kde je pořád dokolečka představovačka "Jmenuju se Barry Allen a jsem Flash" nebo její mutace.
  • faster86
    faster868.8.2023 14:35Ibikus
    Já tak nějak nevím co o tom přesně říct, rychle to odsýpá. Příběh o štístkovi, nebo vychcánkovi, nebo člověku co chytne každou příležitost za pačesy, jak pojmete hlavního hrdinu je jen na vás. Příjemné čtení, čistý průměr.
  • faster86
    Finále je vyprávěno (pro mě) zajímavou formou, kdy se věci vedoucí až k tomuto bodu vysvětlují na přeskáčku, což mi napřed vadilo, ale postupem času se mi to zalíbilo. První dva sešity jsou obrovsky posrané kresbou. A pocit z finále mám takový rozpačitý, není to špatné, ale asi jsem čekal tak nějak víc... hold proste dějová linka kolem svatby je v tomto runu nepřekonaná.
  • faster86
    Jako romance Batmana a Catwoman Kingovi jde, to víme, ale zbytek na mě nějak nefungoval, asi je to tím, že mě king uspal asi 300 stránkama zbytečné výplně? Věděl jsem, že se tu stane něco velkého a "těšil" jsem se na to, ale až se to stalo tak mě to bylo vlastně jedno a to mám tu postavu celý run snad nejradši. Bojím se, že mi King zbytečným natahováním pokazil konec super rozjeté série, ale to už se opakuju.
  • faster86
    2+2 sešity, kdy jsou ty Batmanovi jasně lepší. Odskočení od hlavních linií Flashe a Batmana vesměs jen pro to aby jsme si koupili Hodiny posledního soudu i když mi něco říká že závěrečná řeč Batmana k Batmanovi bude mít ještě nějakě následky.
  • faster86
    Bane si jde pro odplatu z minulého svazku. BatmanKing je fajn odlehčení. Batman na Banea použije vesměs stejnou metodu jako minule. A opět víc než mě bavilo porovnávání života Batmana a Banea. Ale musím říct, že víc než hlavní linka mě bavili příběhy s prstýnkem, psem a Bažináčem.
  • faster86
    Po zbytečném crossoveru se vracíme k Batmanovi, který je krást od Banea. Poskládá si sebevražedný oddíl a vymyslí plán jak se nechat zmlátit. I když tu akce je, tak je upozaděna načrtnutou romancí mezi batmanam a catwoman. A King je tady v tom vrtání se ve vztahu fakt king.
  • faster86
    faster8627.7.2023 16:51Znovuzrození hrdinů DC
    Celkem zbytečná věc ne? Ať už to má ukazovat cokoliv tak to ukazuje buď špatně, nebo to nechápu. Půlku postav neznám, důlku odkazů neznám, takže k čemu to jako je?
  • faster86
    To že je něco primárně pro děti ještě nemusí znamenat že to má scénárista odfláknout, tak proč se tohle stalo?
  • faster86
    faster8625.7.2023 10:21Joker #01
    UPOZORNĚNÍ: ideálně čtěte až po Batmanovi od Kinga, jinak spoiler jak hovado.

    Gordon je ukecaný, ale tak nějak tím správným způsobem. Zatím je to takový ponurý thriller, což člověk tak nějak čekal a je rád, že to i dostal. Scénárista/ti mají batmana načteného, takže se tu odkazuje na spoustu věcí, které jsou jak z moderní tak starší historie Jokerových počinů, což je super. Do dalšího dílu určitě půjdu. Nejvíc mě ale nezaujala hlavní linka ale sešit Joker war... nevím jestli je to série nebo se to proplétá nějakýma jinýma sériema ale chtěl bych z toho víc.
  • faster86
    faster8624.7.2023 09:32Zpráva pro Adolfa I.
    Musím uznat, že je to první manga kterou jsem četl a nechtěl ji v půlce spálit. Začátek je takový detektivní, je dobrý. Příběh kluků v japonsku mě moc nebavil, ale chápu, že to tu musí být pro budoucí děj. Pak zase chvilku detektivka, což je super. Dál ale dojde na část kdy Togé jede na ostrov a tam je všechno strašně deux ex machina, všechno tam jde všemu strašně okatě na ruku a celé dílo mně začalo ztrácet, dočtení bylo už lehce na sílu.

    Pokud jste k manze neutrální, klidně si připočtěte jednu hvězdu.
  • faster86
    faster8611.7.2023 14:03Pošťák (sběratelská verze)
    Jak už tu bylo řečeno, není to komiks který by vám změnil svět, nebo pohled na cokoliv. Nicméně je to komiks který se strašně dobře čte. To je jak díky kresbě která není zbytečně detailní (žádné zbytečné easter eggy), ale je v ní všechno co je potřeba, a hlavně díky scénáři, kdy je psáno jen to co je potřeba pro pochopení popřípadě posunutí děje (žádné zbytečné monology neposouvající děj). Po zavření jsem měl vnitřně příjemný pocit, že jsem přečetl něco dobrého a kvalitního. Napřed jsem myslel, že bude příběh o pošťákovi (jak to nadhazuje název), ale ve skutečnosti jde o klima celého městečka čítající asi 2200 obyvatel. Ze začátku jsem si říkal, že by bylo fajn představit víc postav, ale nakonec jsem usoudil, že je jich tak akorát (jinak bych musel přistoupit k tužce a papíru jak jsem to dělal u 100 nábojů a sepúisoval si kdo je kdo a co kde dělá, abych si to pamatoval). Nic méně se velmi rád do světa Matta Hawkinse vrátím jak v Think tanku tak ve sbírce tithe+eden+samaritan.
  • faster86
    faster864.7.2023 10:56Tajné impérium II.
    Ono to asi není špatně napsané, ale proč se to vlastně dělo? Aby vznikl rádoby zlý Cap? Aby zemřela postava která je každému u prdele? Od prvního Captaina se někam posouváme (i když zmateně) až se dostaneme sem kde se vlastně všechno vyřeší nějakým ezo mystickým čímsi, dopad na Marvel budoucí (jak je celou sérii slibováno) je nulový. Je to samozřejmě plné klišé, jakože jsme všichni na pokraji zhroucení a už nemáme síly, ale stačí motivační řeč (která je hodně slabá) a najednou máme všichni síly na rozdávání, ale ne.... všechno bylo zbytečné protože nás porazili, i když počkej něco se děje, jůůů nečekaný zvrat a vyhráli jsme. Dal jsem 3 hvězdy za sem tam dobrý nápad a fajn kresbu, ale jsou to teda 3 s odřítým uchem (jako fakt hodně odřítým ve stylu Van Gogha), protože to hold je lepší než ty základní 3 knihy kapitána, které zaslouží 2 a možná i míň.
  • faster86
    faster8630.6.2023 08:11Tajné impérium I.
    No je to lepší než ty předešlé 3 knihy Kapitána. Člověk se tu už chytá víc a může si celý děj víc užít, ale já to marvelu nějak nevěřím, což je prostě problém marvelu - ať se tam děje cokoliv obřího a kdokoliv umře tak to prostě nemá žádný význam a když cokoliv čtete a stane se cokoliv tak si stejně hned řeknete "a co jako, stejně to odvolají". V tomhle má DC aspoň ten Black label. No jinak hydra je u kormidla, kdo není hydra je v prdeli, je policejní stát, nebo spíš planeta? Rogers je 20 kroků předevšemi. Abych jen neprskal, tak je tam pár dobrých nápadů (status x-menů, black widow). No uvidím jak ukočírujou druhou půlku, jestli mě něčím překvapí, ale moc šancí tomu nedávám.
  • faster86
    Ach jo co to zase je?!? Za pár korun se ke mně dostalo tajné impérium tady s tím captainem a kvůli příslibu kvalitního čtení u impérie (doufejme, že to tak bude) jsem se musel prokousat 3 tpb pekla. Tady nezačínáme vůbec špatně, první sešit je rozhodně to nejlepší co v celém runu zatím bylo. Pak zabředáváme do fragmentového vyprávění něčeho co doufáme, že se někdy vyjasní, popřípadě tušíme, že je to dovysvětleno v dalších 53 sériích které jsou s tímhle propojené. Nějak jsem to zvládal (asi jsem si za předešlé 2 knihy zvykl na vyprávění ničeho pro nic), pak ale přišla operace mozku z čistého nebe a to je jako tak dementní, že to pro mě zabilo celou knihu (ve zkratce jde o to že jsme v bodě A a potřebujeme se dostat do bude Z ale máme na to 3 stránky, takže body B,C,D,E, ..... Y jsou prostě v jiných sériích). No prostě ztělesnění debilní politiky Marvelu a stejně tak DC: "chceš znát celý příběh musíš číst každé hovno co z nás vyleze". Jako nechápejte to špatně, ono to asi tak nějak má děj i dobrou myšlenku, jen celé zpracování nebo servírování čtenáři je tak blbé že to zkurví celkový dojem (bojím se že tady by k vyššímu hodnocení nepomohlo ani MB vydávání v kompletech)
  • faster86
    Já nevím, ono je to jakési zmatené, přijde mi že vzali šest, na první pohled random věcí, které nějak zamíchali do sebe. Pořád to hlásí, že udou velké změny Marvel universa, tak uvidíme jestli se z toho něco vyhrabe, nebo se to celé zahrabe.
  • faster86
    faster8626.6.2023 10:31Tankerka: Dvě holky, jeden tank
    Táákže tohle je nejlepší věc z austrálie hned po bumerangu? Asi mám jiný humor, vkus nebo co to, ale na to jak je to krátké tak mi dělalo problémy se dostat až na konec. Možná kdyby tu vycházelo víc tankerek tak to bude lepší, ale takhle jako jednohubka je to celkem velký špatný (ok ať nežeru tak jsou tu hezky nakreslený prsa).
  • faster86
    Jako ano, má to nějaké minely které jsou zmíněny v komentářích podemnou, ale neviděl bych to jako až tak velký průser. Ano, nadávek je možná hodně, ale za mě to k charakteru postavy sedí, ano dějově to vlastně nikam moc nejde, ale to tady asi ani nevadí, jelikož je to jednohubka tak to ani nikam chodit nemusí. Je to Maleevovsky nakreslené, což je vždycky super. Postavy si tu nikdo nikam nešetří, což je u Marvel/DC vzácnost. Konec je stylem koza se nažrala a vlk zůstal celý... Není to žádná pecka co vás posadí na prdel, ale ani blbost kterou by jste hodily do kamen. Dokonce bych to neoznačil ani jako nejslabší věc z Black labelu. Tady asi víc než kde jinde platí jestli vidíte Azarellovu plechovku s pivem poloprázdnou nebo poloplnou.
  • faster86
    faster8619.6.2023 09:40Svět Edeny
    Jako vždy u Moebia popřípadě Joda mám problém, že nevím jestli to je jako dobrý nebo jako špatný. Je to strašná sinusoida, kdy mám chvíle kdy mě příběh fakt pohltil a chvíle kdy mi bylo naprosto jedno co se kde děje, k dobru tomu ale musím přičíst, že se to hezky čte. Jinak mi přijde že evropské sci-fi má šablonu kterou skoro všichni dodržují a tohle není vyjímka. Dejme tomu ze 3/5 knihy mě bavili ale ke konci ta snová část byla pro mě těžce stravitelná, ja prostě tady ty meta blbosti nejsu schopný vstřebat. Jinak teda mi neunikla podobnost (minimálně ze začátku) s biblickou noemovou archou.
  • faster86
    faster8619.6.2023 09:35Astonishing X-Men #01: Nadaní
    Jak nemám moc rád superhrdiny a jak hodně nemám rád X-meny tak musím říct, že tohle je fajn, není to tak, že bych musel číst hned druhý díl, ale je to dobrý. Koho bych vyzdvihnul tak je Emma Frost, Wolverine, Kitty Pride a Fury, to jsou tak nějak nejzajímavější postavy.
  • faster86
    faster8617.6.2023 09:46Košík plný hlav
    Super věc, které odpustíte i menší nesrovnalosti v chování postav, děj odsýpá, zvratů je tu tak akorát. Jako úvodní věc do Hillhousu asi Hill nemohl vypustit lepší věc. V krátké době vypustili v crwi 2 super komiksy a to je tenhle a Každý jeden den (který je o nějaký ten kousek lepší). Doufám, že v inprintu Hillhouse bude Crew pokračovat ideálně tak 2 komiksy ročně.
  • faster86
    Hodně příjemné čteni o příbězích, které Batman řeší noc co noc, přece jenom ne každý den je Knighfall nebo Smrt rodiny. Začínám Diniho řadit mezi moje oblíbené Batman autory.
  • faster86
    faster8617.6.2023 09:11Kingdom Come: Deliverance
    Kresba je nijaká, děj asi není špatný, ale je jaksi špatně napsaný. Pokud jste fanoušek hry tak si možná můžete jednu hvězdu přidat.
  • faster86
    faster8617.6.2023 09:09Batman, který se směje
    S obava jsem se do toho pustil, protože Metal bylo strašně špatné zlo. Tohle je lepší než metal (i když tady je laťka hodně nízko). Opět stejná myšlenka - jiker zničí gotham, batmana i bruce wayna (tady je to doslovné a prováděno opakovaně). Červené myšlenkové pochody Batmana v rámečku na černo-šedém podkladu jsou pro čtení strašné. Jediný dúvod proč jsem nedal 2 hvězdy je napokení na černé zrcadlo.
  • faster86
    faster8614.6.2023 08:47Usagi Yojimbo #37: Křižovatky
    Na začátek bych chtěl říct, že jsem si sice na barvu a velikost zvykl, ale tady ten klasický model dát do tpb 144 stránek mi u usagiho nesedí, já chcu prostě kolem 200 stránek na knihu. První příběh je těžký usagiovský průměr se zlodějčím duem. Příběh druhý je už nadstandart, s bubákama, samurajskou ctí a celkem dlouhou bitvou (na ty bitky se ale v podání Sakaie pořád nedá dívat :D).
  • faster86
    Zkusil jsem to jako nepolíbený tady celým tím světem a hrama a kostýmama a celkovou nevolí k celé doupě a draci tématice. Stálo mě to 30 korun což může být důvod proč na to nejsem nijak přísný, ale celkem mě to bavilo i když asi spíš ze škodolibosti, když si to dělá srandu samo ze sebe, než kvůli tomu že by to bylo vybaveno nějakým skvělým humorem. Pokud na další díly nenarazím zase za 30 korun tak to číst nepotřebuju, ale stejně jako jednorázovka po propité noci v baru kdy si nejste úplně jistý co si tahnete domů to tak nějak uspokojí, ráno si to nepamatujete, trochu se stydíte že ste do toho lezli, ale máte další zářez.
  • faster86
    faster867.6.2023 23:16BRSRKR #02
    Míň akce, víc hrabání v minulosti, větší poodkrytí plánů zaměstnavatelů projektu B, velmi svižné tempo čtení s moc hezkou kresbou. Má to jen 4 sešity a asi milion alternativních obálek v galerii. Za mě dobrý, dostal sem za 300 super komiks na jeden večer.
  • faster86
    faster867.6.2023 23:11Legenda o Lutheru Arkwrightovi
    Holografická Šeherezáda vypráví příběh o Arkwrightovi. Ze začátku, jak je u Talbotova Arwrighta zvykem, se může člověk ztrácet v hromadě paralel- nebojte postupem času to bude snažší. Děj ale i přes to utíká svižně. Najdete tu postavy jako je Wotan, Fairfax, mladá Arkwightová. Je tu akce, prolínání paralel, dobrý záporák/záporačka (výborně vysvětleno proč je rozumné takovým postavám říkat ONA), boje uvnitř myslí, nepřehlédnutelná zmínka o Praze, prostě všechno co od komiksu s Lutherem chcete.
  • faster86
    faster8622.4. 11:18Přiznání
    vidím tu velký promarněný potenciál v českém názvu, který mohl být slovní hříčkou na originální Kokuhaku na Kokot na háku.
  • faster86
    faster8625.10.2023 22:52Fenomén #01: Město zlatých očí
    tuší někdo co to je? bendis může být super, ale taky super sranec
  • faster86
    já se s Koplem bavil o novem Sherlockovi a mel neco rozdelane, pak nemoc, spousta jine prace na zakazku, pak otevrel Sherlocka ze ho dodela a zjistil ze se mi to nelibi tak to vyhodil a jde na to znova
  • faster86
    jh666: ach jake prekvapeni u Robina
  • faster86
    Může mi někdo vysvětlit jakto že je tam Timothy? Není od prvního booku rebirth detective comics mrtvý? Nebo si to Damien jen představuje?
  • faster86
    Teď si to čtu o velikosti, taky mně to na první dobrou překvapilo když to došlo, ale nakonec si říkám že je to takové hezky roztomilé jak ten Idefix
  • faster86
    faster8619.3.2023 23:21Tulák (sběratelská varianta)
    @Light hele ad1) je fakt, že jsem čekal nějaké osvětlení aleckdybys to nenapsal tak si na linku s knězem ani nevzpomenu

    ad2) to mě nějak nenapadlo, teoreticky je možné, že ho neznali (pokud byli cestující celou dobu v nějaké stázi a nepotkali se před naloděním)

    ad3) hele to jsem si řikal taky, jediné co mě napadlo, že jsou vytvořeni na základě nouze Polluxe, což ale jen dává další otázky: např.... proč znovunevytvořili tu borku co spadla z útesu.....

    Ale třeba je to jak ve filmu Osm hrozných, kdy po druhém podívání se ti odpoví na hromadu otázek kterè si během filmu vytvoříš...
  • faster86
    faster865.1.2023 00:07Zázraky
    ukk ke každému výtisku, tam myslím ta stránka nechybí, tak si to může prečíst v ukk a neprijde o děj
  • faster86
    faster8611.12.2022 15:39Sweet Tooth - Mlsoun #01
    Hele já teď čtu celého mlsouna znovu a v bonusech se pise ze Buddy .... bla bla bla je Jepparduv syn. Jakože celkem zvlastní způsob jak to oznámit vzhledem k tomu, že Buddy je asi na 4 stranach a nic neříká.
  • faster86
    faster8618.11.2022 18:56Perramus
    ja nad tim premyslam, ale vubec nevim co to ma byt, asi to budu potrebovat osahat
  • faster86
    faster8620.6.2022 08:23Psanec
    no p. Klíčník mi na crweconu říkal že Northlanders od Wooda vydávat nebudou protože, to má kolísavou kvalitu, a pak s vikingskou tématikou vydají tohle, no nevím no.....
  • faster86
    faster8628.5.2022 00:12Wonder Woman #06: Kosti
    a bbart bude pokracovat dal, v listopadu 7 dil
  • faster86
    faster8615.5.2022 10:24Ozvěny (sběratelská verze)
    Darth: ok, ja to střelil tak od boku, rikal sem si 160 stran z toho je 5 sesitu takze asi 110 stran, tim mi zbylo 50 stran coz je +/- 1/4, ale diky za upřesnění.
  • faster86
    faster861.11.2023Prodám
    kdyby někomu chyběl Punisher MAX 0, 100 nábojů 2, nebo teorie tozpadu v pevné...

    https://aukro.cz/punisher-max-od-kolebky-do-hrobu-7048675320
  • faster86
    faster8627.9.2023Prodám
    mám pár věcí na aukru kdyby někdo chtěl

    vrána, krajina půlnočních stínú, trollí války, gustav krum, výprava za ptákem času...

    https://aukro.cz/vyprava-za-ptakem-casu-7046683557
  • faster86
    faster8621.9.2023Prodám
    PRODÁM:

    Trollí války 1-4 - 2000kč

    Blacksad (v pevné) - 6000kč

    Krajina půlničních stínů (první vydání, alternativní obálka) - 1000kč

    Vrána (první vydání) - 1000kč

    zásilkovna/balíkovna/Hodonín

    jozsa.jozsa@centrum.cz
  • faster86
    faster8619.9.2023Prodám
    Prodám pár komiksů

    Bitevní pole - 120kč
    Avengers poslední návštěva - 110kč
    Brutal 1 - 100kč
    Ultimate spider-man a spol 4-18 - 900kč
    mjollni - 260kč

    plus na aukru je první hellblazer, poslední punisher max a nějaké sborníky (13 nozu z jaboree, zavod o mesic a vkk jozefa scheka.

    https://aukro.cz/uzivatel/NikoLUSKa7/nabidky
  • faster86
    faster8621.8.2023Prodám
    na aukru mám daných pár věcí, kdyby někomu chybělo

    https://aukro.cz/100-naboju-komplet-1-13-7044249848

    další jsou po rozkliknutí profilu

    mýty, lucifer, ultimates, 100 nábojů, spider-man, žiletky od BBartu

    snad to není nic proti pravidlům
  • faster86
    faster8626.6.2023Prodám
    Prodám následující

    Hellboy 2 (pevna) - 200
    Spider-man rodinny podnik - 110
    Mezitah - 180
    Avengers 1 - poslední návštěva - 130
    Brloh - 130
    Tankerka - 160
    Batman který se směje - 400
    Batman who laughs (aj) - 350
    Temné noci metal - 300

    zasilkovna 80

    osobka Hodonín
  • faster86
    faster861.1.2023Prodám

    Konec civilizace - 370
    Myty 19 Snehurka - 280
    Slaine MDEK paperback - 280
    Batman muj temnu princ - 250
    Batman evropa - 250
    All star batman 1-3 - 450
    Hellboy 5,6,7 tpb - 390
    Grandville tpb - 130
    Hellboy 2 (pevna) - 260
    Spider-man rodinny podnik - 180
    Wolverine zrozeni - 330

    zasilkovna 80

    osobka Hodonín
  • faster86
    faster864.10.2022Prodám
    Čus, něco ze stěhování knihovny, předání hodonín a okolí nebo zásilkovna za 80 nebo kolik za to aktuálně chců teď, ceny v kč.

    All star Batman tpb 1-3 - 500 (bacha trojka je v black edici)
    Venom 1 - 160
    Grandville tpb - 100
    Shi první kniha - 240
    Esmera - 120
    Na odstřel - 50
    Corto Maltese - 80
    Cizinec - 150
    Kapsy - 180
    Retro sci-fi (obálka s dinosaurem) - 200
    Střet králu 1+2 - 350 (nebo 200 kus)
    Svoboda - 150
    Wolverine zrozeni (legendy) - 300
    Batman můj temný princ - 250
    Batman evropa - 250
    Star wars - popel jedhy+vzpoura na mon cale - 320
    Star wars - Aphra citadela hruzy - 280
    Star wars - smrt naděje+ztrestání shu-torunu - 320 - REZERVACE

    pište sem nebo jozsa.jozsa@centrum.cz
  • faster86
    faster8626.4. 13:34Pindárna
    Fort: na manga cislovku idealni
  • faster86
    faster8619.4. 15:35Nakupujeme venku
    proc su ti prostredni vikingove v mensich rozmerech?
  • faster86
    faster8619.4. 14:58Nakupujeme venku
    Ja se na comic conu loni nebo mozna predloni ptal Kličníka/pana Klíčníka, estli to nechcou, že by se to tam k nim aj hodilo a prej to ma kolísavou kvalitu a je to nic moc.... a pak vydajů Psanca, který je z toho prostředí a nesaha severanom ani kurva po kolena.....
  • faster86
    faster8619.4. 14:08Nakupujeme venku
    Gmork - ježiš jak mně kurva sere, že tu nikdo nechce udělat vikingy (northlanders)... to bych se posral
  • faster86
    faster8611.4. 13:12Pindárna
    Hele ono to má všechno řešení, prostě by nikdo neměl číst žádnou mangu :D nic by tu nevycházelo, děti by nečetli a nemuseli by sme se o ně bát :D
  • faster86
    faster868.4. 08:06Srazy, cony, festivaly
    Ještě ke conu bych chtěl dodat, že sem se osobně seznámil s Norrim a je to moc milej, chlupatej méďa.
  • faster86
    faster867.4. 18:23Sběratelský klub
    damacon: asi sis spatne vylozil co sem rikal... ja sem nemyslel ze by byl dort agresor ale ze ho cela situace stve
  • faster86
    faster867.4. 13:20Sběratelský klub
    na toho cisare atlantidy se ptejte vojty rybinanuka prej
  • faster86
    faster867.4. 13:20Sběratelský klub
    jinak na depth se ptejme walomeho, go prej vydaji diky/kvuli nemu
  • faster86
    faster867.4. 13:19Sběratelský klub
    Ja se chvilku bavil na stanku CC s Dortem a ten byl uplne nepricetny kdyz sem se ho ptal na goona, jako kvuli Powellovi. Vydat to kazdopadne chcu a snad to klapne pristi rok jen rikali ze jednak budu muset udelat dotisk trojky aby tim udelali cetsi poptavku na celou serii. Pujde ti pres fanpusci fanouskum, rikal ze potrebuje aspon 500 kusu od knizky vydat z jejich odhad je tak 200 lidi ze to realne chcou. A jine veci od powella jako je chimichanga a big man plans delat nebudou protoze o powella proste u nas neni zajem. Navic je powell zase myslim pod darkhorse a zacal zase osat dalsiho goona takze neviju jak to poradne udelat
  • faster86
    faster866.4. 22:03Sběratelský klub
    spousta veci

    conan - pise zub, vydava titan comics po tom co to sebrali marvelu

    to co zabiji deti 2

    murky world od corbena

    2x archivni conan

    upvo 1x

    cisar atlantity anrb stavkujici smrt

    brzrkr

    depth - vyjde ve svou knihach zaroven kompelt

    signal to noise a krstke filmy od gaimana

    tisice bouri od sandovala

    kolosalni witchblade

    nejake prekvapko taky na 2 knihy

    goon nebude protoze powellovi zase nejak prej ruplo v palici
  • faster86
    faster866.4. 11:23Srazy, cony, festivaly
    jonathan: aha tak to ja se dival asi na spatny cenik. ja tam videl o dsot vetsi cisla jakoze 300 za hlavu 1400 eur za komplet postavu
  • faster86
    faster865.4. 23:18Srazy, cony, festivaly
    hellblazer: a commission cena u sejice popripade robertsona? jako 300-700€ je velky ranec, to loni sem nakupil Asrara a Gueru hodne levne. chtel na nase asi 1500 a strasne se mne omluval se chce tolik penez
  • faster86
    faster864.4. 12:53Srazy, cony, festivaly
    v sobotu tam naběhnu od desate tak max do 5 bych to videl
  • faster86
    faster863.4. 09:51Sběratelský klub
    aspoň se lidi rozdělí na "fakt to chcu" a "ale já to vlastně nepotřebuju"
  • faster86
    faster862.4. 12:57Sběratelský klub
    MisaNuff: určitě ne
  • faster86
    faster8628.3. 13:20Sběratelský klub
    ty co mám nejvíc rád nebo čeho si nejvíc cením se mi mění podle toho co sem zrovna ulovil, takže to byla limitka vrány od CC, limitka darebáka od CC, pekelné knižnice hellboye a poslední co mi udělalo největší radost tak je asi Sin city v boxu
  • faster86
    faster8618.3. 15:41Pindárna
    Zabak38: on je to teda dotisk, ale já bych tam přihodil Sherlocka od Kopla.
  • faster86
    faster8616.3. 20:14Filmový a hudební klub
    co rikate na trailer na novou vranu?
  • faster86
    faster8613.3. 23:07* Připomínky a návrhy
    4
  • faster86
    faster8611.3. 20:15Pindárna
    louza: s tim brubakerem oni myslim museli takhle kvaltovat protoze nejak dostali balicek snad vsechno co brubaker udelal u image, nejak ve stylu "chces fade out? ok ale vemes si reckless, velvet, kill or be killed, ...." coz jako bylo za me jenom dobre
  • faster86
    faster862.3. 12:34Pindárna
    ono s tim koncem, kolik serii ma dobry konec jako fakt dobry? ze vam to zustalo v pameti z toho poctu co ste cetli? na prvni dobru si vzpomenu ze Hitman ma vyborny konec, ale treba Preacher kdyz uz su u ennise je vyborna serie, ale konec se mi nelibil vubec
  • faster86
    faster8629.1. 15:29Filmový a hudební klub
    Zack: hele slušný, k čemu se člověk díky této skupině nedostane, nějak mi to připomíná sousedy

    https://www.youtube.com/watch?v=v5dU-dG9epY
  • faster86
    faster8629.1. 13:35* Připomínky a návrhy
    kdyz uz sme u toho hnidopichu ohledne kompletu tak batman robin povstal je ukonceni serie new52 batman a robin, ma smysl to taky nejak oznacovat jakoze "hotova serie" nebo je to blbost a zbytecna mrdacka?
  • faster86
    faster8625.1. 19:30Pindárna
    Montiseus: co vim od bbartu je jen to co loni daval na jutub obezni slovensky jutuber co kradl pavlovskemu, nejak se vyprsil co vsechno ma jeste loni bbart vydal a nevydali nic (jako vubec nic, mozna az na jednu vec, kdyz beru druhe pololeti), ale treba ty veci fakt maji a nekdy vydaji https://youtu.be/lT2ZDPhLvLw?si=zh3nj0aMWgsu52f9
  • faster86
    faster8624.1. 23:36Sběratelský klub
    ja se mlatil do palice ze sem nevzal rovnou hellboye kdyz byli predobjednavky, loni sem za komplet urval 16K ale musim uznat ze se mi ten velky format libi vic nez klasicky format ale zas jak rika norri je fakt ze klasiky se lip ctou na zachode nebo venku na stojaka u ciga
  • faster86
    faster8624.1. 22:00Pindárna
    Zack: hele kluci s tema napranyma hadrama protoze na nich mate nasivky, ona to fakt neni prdel blizko vas ale sedet
  • faster86
    faster8624.1. 20:43Pindárna
    zack: slovensky hip hop je potrat protoze ti na nem neco vadi presne nebo je celkove hip hop potrat protoze mosis jen cerne trika s obrazkama alb kapel a mas doma dzisku s nasivkama ktera nikdy nebyla prana a patricne to oceni vsichni napriklad v kine kdyz jsou v radiusu 10ti mentru?
  • faster86
    faster8623.1. 23:26Pindárna
    MaF: hele urcite je to lepsi jak 160, kazdopadne lyncovaci dav porad necham aktivovany a pochodne pripravene, ono je solidni sance ze nam argo duvod da.... ale akci zatim pozastavim

    Seneke: ty jo kdyz to strelim z patra, gunsmith cats, ghost in the shell, adolfa, spiralu, crying freeman, /naruto, gantz,utok titanu, brutal, bleach, death note, tokijsky ghul - u techto veci jen max 4 knizky/ mozna jeste neco, ale horko tezko bych to tahal z hlavy

    jako na rovinu si myslim ze tu hudu asi jeden z nejvic manga hateru, ale zas nechcu byt uplna mrdka a snazim se tak 2-3 veci za rok zkusit a zatim me nic z toho co sem cetl nepresvedcilo, ze jsou mangy nejak pro me a to sem vkladal hodne nadeji do spiraly a do adolfa a ani tam nepreskocila jiskra i kdyz u obou to vypadalo slibne tak vzdycky na me vyskocil nejaky velky red flag
  • faster86
    faster8623.1. 20:33Pindárna
    kdyz vidim napsane nebo slysim slovo manga tak si predstavim: maly format, cteni odzadu, kvalita papiru - hajzlpapir, lepeni stranek - docasne, cteni na max 20 minut, vetsinou infantilni, cernobile. Vsechny tyto znamky cerpan z vlastni zkusenosti u mangy kterou sem dostal do ruk vydanou jen cesky. (nerikam ze nejsou mangy ktere se vymylaji memu popisu, ale takhle to vidim ja, tim myslim ja a ne japonci)
  • faster86
    faster8623.1. 12:31Pindárna
    Darth: hele to me napadlo taky, rikal sem si ze jeden svazek aby mel 80 stranek a to neni moc, ale kazda moznost ponadavat si na Argo beru vsemi deseti
  • faster86
    faster8622.1. 22:49Pindárna
    MaF: ale beze všeho, do toho je odprostili od daně, takže ano, stalo se toho spoustu, ale 65% nahoru za 2,5 roku... no uvidíme jestli je to trend a u crwe se dostaneme letos za paperback se 144 stranama na 649 korun.

    flipflop: aj ja, ale asi na bazarový kousek
  • faster86
    faster8622.1. 22:08Pindárna
    Dámy a pánové, to byla CREW a teď prosím přivítejte ARGO, které v září 2021 vydalo první díl Severské mytologie od Gaimana/Russela za 598, a v únoru 2024 bude druhy, stejně obsáhlý díl za 998 korun. Nápady, dotazy, myšlenky, popřípadě datum a místo střetnutí pro lynčující dav?
  • faster86
    faster8619.1. 13:19Sběratelský klub
    Hele ten batman, vime o tom nekdo neco vic? mam i Snydera i Kinga a oba mají stejný problém, dobře se rozjedou ale v pulce zhruba jdou do hoven. King to ještě zachránil na konci Banem, ale Snyder šel do úplných hoven a shořel mu mozek. Jak to je s tim Tynionem? Je schopný to udržet nebo se tsky zhroutil?
  • faster86
    faster8617.1. 14:53* Připomínky a návrhy
    asi si to uplne nedovedu na 100% predstavit, ale za me dobre
  • faster86
    faster8612.1. 16:38* Připomínky a návrhy
    za B, jeste bych pridal moznost hodnotit kompleti serii jako celek
  • faster86
    faster869.1. 13:12Čtenářský koutek
    mám za to že argo a mighty boys maju odicak venku, u bbartu je edicak zbytecny, crew na konci ledna cc druha pulka unora myslim byva a paseka uz to ma taky myslim venku nebo nekdo z tech mensich
  • faster86
    faster8621.12.2023 07:02Sběratelský klub
    Argo to ma s limitkama tak (nebo to tak bylo aspon u aliasu a 1984) že tu argo bibliofilii obsluhuje jedern člověk, takže to i balí jeden člověk a velice často je v době balení a odesílání nemocný, takže to trvá - nebo tak mi to aspoň a aliasu psali z arga
  • faster86
    faster8615.12.2023 12:44Sběratelský klub
    poníček: hele ani ne, nebo zaleží k čemu se to přirovná, 1984 už prodávají asi rok a pořád se tohio nemůžou zbavit, ale proti Aliasu to tam vydrzelo dlouho, alias myslim ze byl do pul hodiny kompletne pryc, tohle par hodin vydrzelo myslim
  • faster86
    faster867.12.2023 17:09Sběratelský klub
    ale ja tu nechtěl rozdmýchat nějaké nepokoje, od MB mám všechno, a od CC mám taky hromadu věcí, mně jen přišlo úsměvné, že se tu prohodilo něco ve smyslu: mám objednané, ale až tady jsem vlastně zjistil co sem si to objednal. a to nemluvím o překvápku což bude Moře hoře. Stejně jak Misa a Soul tak vím že to bude ve dvou knihách, třetí bude bonus, atd atd....
  • faster86
    faster867.12.2023 11:33Sběratelský klub
    takže nejen comics centrum má slepé následovatele a objednávače, ale stejně tak to maji MB, jak tzo tak čtu tak nevíte co objednáváte za 2,5K ale hlavně že to bude doma :D
  • faster86
    faster866.12.2023 00:02Sběratelský klub
    a cena brodecka v limitce bjde 1888kc
  • faster86
    faster8625.11.2023 12:34Sběratelský klub
    Gmork: exterminators uplne mevypada ze by to byl preklad pro ERB edici u Vybirala
  • faster86
    faster8624.11.2023 14:41Pindárna
    ja to ted vzal v nejvic zaplivane trafice v Hodonime kam si kluci v 6 rano chodiju na ruma v plastovem kelimku
  • faster86
    faster8623.11.2023 08:40Pindárna
    2scha: nevesel bych hlavu, na kniznim k lubu to ted s tim slevovym kodem na 20% vyjde na 600 když beru pevnou vazbu a po stovne zdarma, takze je to levnejsi nez co nabizely dobre knihy
  • faster86
    faster8616.11.2023 09:00Filmový a hudební klub
    Fimi: ja ju nepoznal s brýlama a prsama schovanyma oblecením..... díky za echo
  • faster86
    faster8616.11.2023 08:12Pindárna
    Matio: na nejmenovanem serveru kde se daji stahnout vsechny mozne soubory jsou 3 prvni dily fear agenta prelozene do slovenstiny, tak na to muzes mrknout jako na takovou upoutavku
  • faster86
    faster8616.11.2023 07:53Filmový a hudební klub
    Fimi: která z nich ej sydney? ja tam nikoho bez trika běhat neviděl tak ju nemůžu identifikovat
  • faster86
    faster8616.11.2023 07:50Pindárna
    tipuju to klasicky že podklady přišli na kartonové krabici a oni to musejí překreslit pastelkama nebo tak něco
  • faster86
    faster8616.11.2023 07:49Pindárna
    Jonathan : psal jsem jim minulý týden do CC a napsalio mi že během tohoto týdne dají vědět co se děje prej
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 536 (cca 284421 Kč)
Mám: 922 (cca 455492 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0