• faster86
    Z nějakého, pro mě neznámého důvodu, se mi tento díl líbil míň než předchozí, i když je tu spousta akce. Ale furt je to fajn čtení.
  • faster86
    když legendy vyskakovali do běžného světa, tak mě to bavilo vic, tady už je to na mê asi zbytečně moc, ale pořád je to dobre.
  • faster86
    Tak jak začala jednička, tak stejně pokračuje dvojka, ať už v přirozenosti čtení, v kresbě, v akci, ve scénáři. Jak píše karl je to super oddychovka a jak píše trudoš je to super jízda mytologií.
  • faster86
    Příjemné až pojádkové zpracování a představení severských bájí a pověstí.
  • faster86
    Trvá to 4 sešity, tedy 200 stran, než to začne být dobré, napřed jde vidět jak se do toho autor postupně dostává a od půlky jde s příběhem pěkně dopředu, ke konci už je to hromada emocí, zvratů a překvapení. Dalo by se říct, že s každým číslem jde kvalita lehounce nahoru.
  • faster86
    Nečtěte si ty dvě stránky před komiksem - je tam spoiler jak hovado. Akce na apokolips je nepřehledná, celé je to tam jaksi zmatené. Od určitého bodu v příbêhu začne autor psát vztah Batmana a Robina jako na začátku a to je super, ale i tak musím říct, že Morrison zabitím Robina v Batman inc úplně zkurvil dobře psanou sérii Batman a Robin, protože Tomasiho dynamika mezi těmahle postavama je super.
  • faster86
    nebaví mě ani liga spravedlnosto ani paradémoni, nějak to ztratilo šťávu
  • faster86
    batman a robin je bez robina nuda, mimo to se nam tu opakuje zase "neco se stalo nekde jinde a tady je zminka". ALE jak rika pearlXjam, posledni stranka sesitu 27, nostalgicky zahrala u srdicka.
  • faster86
    faster8628.2. 07:07Enigma
    Je to fajn čtení. Roztěkaná kresba k příběhu pasuje, i když ne vždy sem chápal co se na panelech děje. Je go přesně ten komiks u kterého člověk neví, jestli si ho chce nechat, nebo poslat dál.
  • faster86
    Zajímavější, než první díl, ale vesměs je to u celeho pochmurného kraje stejné, takové fajnové čtení.
  • faster86
    Ach jo, tak jak mě Tajné případy bavily, tak mě tohle nebavilo. Nudné, jalové, chvílama až nehezky nakreslené.
  • faster86
    Je to fajn, nebo on greg rucka je tu super (což je 1/3 knihy), zbytek je fajn. Pokud vás bavil gotham central, tak tohle určitě neurazí.
  • faster86
    faster8616.2. 13:05BRSRKR #03
    Stejně jako u Alfiho se mi zdálo, že cítím Kotovu Zerovinu, ale až tak daleko to nezašlo. Asi sem čekal nějakou větší parádu, něco prostě většího. Asi by mi nevadilo vypuštění superzáporáka stejně tak jako vypuštění superčlověka střílejícího černé paprsky z očí. Ale budiž, nějak se to vyhrabe na ty 3 hvězdy, celkově příjemný pocit ze čtení kompletní minisérie mi to nepřekazilo. Takže dobrý.
  • faster86
    Chvípemi až kunderovský pohled na svět okořeněný příjemným humorem a zvratem. Moc povedená jednohubka, která fakt neni pro mladý.
  • faster86
    faster8612.2. 07:37Démoni balkánské války
    Ono to není tak, že by mě tady ten konflikt přímo nezajímal a zvěrstva ve jsou tu popsané jsou v každé válce. Chápu, že jde o literaturu faktu v komiksu, ale asi mi to neumí Ležák prodat nějakým způsobem aby se mě to dotklo. Stejný problém jsem měl s "Peklo je prázdné".
  • faster86
    faster8611.2. 21:59Joker #02
    Skoro se až chce říct joker bez jokera. Gordonovi monology jsou správně noirovské. Nejlepší část je annual, ale na 4 hvězdy to pořád nemá.
  • faster86
    Dokončí se linky z třetí knihy, spousta lidí dostane do držky. Pořád je to surové a místy hnusné. Ale něco (sám nevím co) mi tam chybělo abych tomu dal plný počet a abych byl tak nějak kompletně spokojený. Jako když jdete do restaurace, najíte se, chutnalo vám, ale přemýšlíte jestli by to nechtělo ještě něco málo k úplné spokojenosti.
  • faster86
    faster864.2. 14:56Aristophania #1, 2
    U Vybirala mi to přijde už jako klasika snad u všech titulů, prostě průměrná šeď, která je ukecaná, vleklá a vlastně se tam nic moc pořádnýho neděje a přitom to z ukázek vypadalo dobře.
  • faster86
    Interaktivní čtení je jednou za čas moc fajn věc. Příběh by se před Doylem nemusel vůbec stydět. Nápad kresby ve stylu dřevěných loutek spolu s vodící nití se mi líbil moc. Vůbec bych se nezlobil za pokračování.
  • faster86
    Začátek je fajn, pak se něco stane v zemi velkého mrtvého, vám velice rychle dojde co se tam stalo. V půlce druhého sešitu si uvědomíte, že je to straaaaašně natahované, na konci sice je clifhanger, ale že by mě to nenechalo v klidu spat se říct nedá. Je to těžký průměr. Jako neříkám, že to nemá dobré momenty, ale v tom rozvleklém vyprávění nějak vyšumí do ztracena.
  • faster86
    faster8628.1. 20:33Hellboy, kniha třetí
    Napřed velká spousta povídej motajíci se hlavně kolem roku 1966 a pak 3 velké příběhy, které jsou vlastně klasické hellboyovske BOOM pravou rukou zkázy a přesně tak máme jellboye rádi. Nebál bych se říct že na celém runu jde vidět jak se Mignola krásně vypisuje na lepší úrovně.
  • faster86
    opět špatně napsaný batman, ale dobře napsané želvy, na to žem á jít o runačku se tu na mě moc mluví, jinak příběh je o chlup lepší jak jednička
  • faster86
    příběh je slabý, batman je napsaný slabě, za to damian, alfred a hlavně želvy včetně třísky jsou napsaní fajn, jako ujde to, ale nebýt fanoušrk želv, tak to jde o hvězdu dolů
  • faster86
    3 příběhy kde, aspoň pro mě, vyčnívá ten s mečem- rozhodně moje nejoblíbenější zbraň.
  • faster86
    Vlak příšer je takový nějaký neslaný, asi je mi celá Fenix celkem jedno. Ale odložená smrt? To je velká pecka, převyšující minulý díl.
  • faster86
    Tady ta ruská mentalita mě prostě baví. Na konci se obkeví postava, kterou si postupem času velmi oblíbím.
  • faster86
    O chlup lepší jak jednička ale na 4 to pořád není. Rozjíždí se linka s Fenix která se nám asi trošku potahne a víme kde je Liz.
  • faster86
    Nevím jestli se mi uplně zamlouvá tady ta celosvětová apokalypsa, ale nechám se vést. Jako rozjezd je to dobrý.
  • faster86
    Je fajn mít další příběh mignolaverse i když je to nic nevypovidající věc.
  • faster86
    faster8621.1. 21:02To, co zabíjí děti #01
    Dobře načasované jak odhalení bubáků, tak tajemného "kultu". Není to nic převratného ani složitého, ale čtení je to dobré, má to tempo.
  • faster86
    faster8619.1. 16:31Gannibal #01
    Jako těžký nemangista musím uznat, že to má fajn myšlenku i provedení, jen se bojím že 13 knih je moc a kvalita rychle upadne.
  • faster86
    faster8617.1. 21:23Brodeckova zpráva
    Výborná, atmosférická, krásně nakreslená věc. Tady se krásně hodí říct, že cesta je důležitější jak cíl
  • faster86
    Ross je super, ale chtělo by to větší formát, protože u spousty dvoustran nevím na co se dívám. Příběh asi není špatný, ale vymyšlené pseudovědecké vychytávky jen pro efekt mě nabaví. Což je problém u FF napříč celou jejich historií.
  • faster86
    faster8611.1. 07:21Lazarus #02: Selekce
    Simultálně běžící dva příběhy, které ukazují obě strany mince tohoto světa. Dobrě napsané, dobře nakreslené, ale nečekejte že vás to odstřelí z trenek. U této série mi přijde jako strašná škoda, že nevychází komplet v jedné knížce.
  • faster86
    faster8610.1. 07:55Batman: Vánoce
    fajn příběh, který baví asi víc přes vánoce než v létě, kresba a barvy jsou v topu
  • faster86
    faster8610.1. 07:54Ranaři
    Z nějakého důvodu mám vnitřní problém dávat "superhrdinským" věcem plný počet, ale tohle si to rozhodně zaslouží, je to vlastně Criminal jen z jiného prostředí lehce šmrncnuté dannyho parťákama s filmových střihem, black label je hodně podařená věc
  • faster86
    faster867.1. 01:08Hellboy, kniha druhá
    Nejsem fanoušek Corbena, ale tady je dobrý. Jsem fanoušek Hellboyovských povídek a tady je jich strašná hromada. A stejně jako u jedničky ..... by člověk nevěřil, že zrovna hellboyovi ten velký formát dopomůže aby byl ještě lepší.
  • faster86
    faster8630.12.2023 13:38Fenomén #01: Město zlatých očí
    Je to takové lehké dětské scifi s hezky vymyšleným světem.
  • faster86
    Dobrý nápad, dobře zpracovaný. Hodně se mi líbí počítání obyvatel a přání s postupem času, stejně tak jaký typ lidí si kdy vyplýpvá přání. S dopisem a kletbou to spadá do jednoho světa, jen mi přijde, že se to tam časově nějak uspokojivě všechno nepotkává jak by mělo.
  • faster86
    faster8630.12.2023 02:31Kletba (sběratelská verze)
    1. The devil's devil (1-5)

    Rychlé, akční, barevné. Rozjezdová kniha dobrá, žadné složité čtení. Čaroděj se vzepře svému šéfovi, toho to sere tak na něj posílá své bosse (v tomto dílu 2). Na konci cliffhanger jako svině.
    4⭐️


    2. Explosion town (6-10 + Curse Words Holiday Special)

    Ono se tu asi vlastně nic nedělo, ne? Nebo jako Čarod má dceru, kdo je ptakopysk? Ale nějak mě to nechalo chladným. Co bych vypíchnul jako zajímavou věc, ukáže se prezident z dopisu 44. Holiday special je nějak zbytečný.
    3⭐️

    3. The hole damned world (11-15)

    Už druhá část kde to vypadá že se nic neděje. Ono se děje, jen je to tak rychlé, že to člověk nějak nestihne pobrat. Začínám si myslet, že tu od Soulea nevidím žádnou tvorbu charakteru. Cliffhanger na konci asi nikoho nepřekvapil.
    3⭐️

    4. Queen Margaret (16-20 + Summer swimsuit special)

    Tempo zůstává pořád stejné, děj je pořád stejné cliché (což mi přijde jako záměr autora). Nicméně jde o předposlední knihu takže se dozvíme jak vznikl Dutosvět (s čímž je spojena moje otázka, jak to jako je časově možné????). Snad mi v poslední knize řeknou co má Mstgareth s norskem, kdo je pan Mlhavý a jak teda časově vysvětlí Dutosvět.
    3⭐️

    5. Fairy-tale ending (21-25 + Sping has sprung special

    Spousta akce, sem tam vtipná narážka, Doslov vlastně nevím co a proč se stal, ne všechno mi byli zodpovězeno. Ukončení takové jaké by se dalo čekat, nic převratného ani hloupého.
    3⭐️

    Komplet (1-25 + speciály)

    Rychlé, nenáročné, oddychové béčko s fajn nápadama (čerpání síly na zemi). Pro běžné čtení je kresba ok, ale při detailním prohlížení panelů mi to přijde jakoby odfláklé. Nějak mi přijde že si to MB vydalo aby byl kompletní svět s dopisem a přáním, než že vy to byla kdo ví jaká pecka
  • faster86
    faster8626.12.2023 09:33Mezi řádky #11: Apokalypsa
    Zakončení série Carey zvládl o tom žádná, ale jedním dechem musím taky říct, že mě to nechalo chladným.

    Celá série má výborný nápad a je dobře napsaná i když ne vždy se mi autor trefil do vkusu, vypíchnout musím čísla 1,2 a 7. čísla které jsou horší jsou 9 a 10. Pokud čtete mýty tak do toho klidně běžte, pokud chcete urban fantasy ve stylu Sandmana, tak bohužel ten je o 2 ligy výš.
  • faster86
    Nebyl tento díl tak trochu zbytečný? Po tomovi jdou všechny armády světa, ale nic velkého nečekejte vlastně nic nečekejte. Poslední sešit je ok protože králíček je můj oblíbenec, ale i tak je to nejslabší díl série (jako o hodně slabší než ostatní).
  • faster86
    faster8624.12.2023 01:02Murena #02: Cyklus manželky
    napřed jsem se malinko ztrácel (přece jen hrimada postav), ale ona kniha vás nenásilně nechá rozpomenout. kvalitou bych to hodně přirovnal jedničce, jen mi přijde, že se tu míň pletichaří, kdy v jedničce to byl každý s každým za zády každého
  • faster86
    faster8624.12.2023 00:58Hellboy, kniha první
    pokud hellboye nemáte rádi, nemáte ani tuhle knihu, pokud ho máte rádi a máte tuto knihu tak si ho ještě víc zamilujete, ten velký formát tomu fakt sluší
  • faster86
    faster8624.12.2023 00:53Mezi řádky #09: Mýty mezi řádky
    pokid čtete i mýty, tak je to fajn, jinak je to vlastně jen zabrždění před finále
  • faster86
    faster8623.12.2023 23:30Čolák & Doláč: Na stopě
    neba
  • faster86
    Opět kniha která se dá rozdělit na dvě hlavní dějové linky, kdy v jedné se ukazuje dopad zranění laviatana na běžný svět - což je boží. Pak je tu linka ze zásvětí/pekla, která je slabší, ale vybalancovává to můj oblíbený králík a děti šéfa věznice (u kterých si pořád myslím že jejich počínání v druhé (možná třetí) knize je to nejlepší, co nám série zatím dala).
  • faster86
    faster8623.12.2023 23:24Mezi řádky #07: Rána
    Po takovém řekněme poločase (jako u mýtů) v šestém čísle, chytají mezi řádky opět dech a moje zapálení pro sérii vstoupá.
  • faster86
  • faster86
    Hlavní dějová linka se hezky i když nijal rychle posunula kupředu. Musím uznat, že ji rozkouskovat bočníma příběhama byla skvělá volba a hlavně ten poslední je výborný. I když mám pořád pocit, že sérii chybí něco co mě chytne za koule a nepustí.
  • faster86
    faster8625.10.2023 22:52Fenomén #01: Město zlatých očí
    tuší někdo co to je? bendis může být super, ale taky super sranec
  • faster86
    já se s Koplem bavil o novem Sherlockovi a mel neco rozdelane, pak nemoc, spousta jine prace na zakazku, pak otevrel Sherlocka ze ho dodela a zjistil ze se mi to nelibi tak to vyhodil a jde na to znova
  • faster86
    jh666: ach jake prekvapeni u Robina
  • faster86
    Může mi někdo vysvětlit jakto že je tam Timothy? Není od prvního booku rebirth detective comics mrtvý? Nebo si to Damien jen představuje?
  • faster86
    Teď si to čtu o velikosti, taky mně to na první dobrou překvapilo když to došlo, ale nakonec si říkám že je to takové hezky roztomilé jak ten Idefix
  • faster86
    faster8619.3.2023 23:21Tulák (sběratelská varianta)
    @Light hele ad1) je fakt, že jsem čekal nějaké osvětlení aleckdybys to nenapsal tak si na linku s knězem ani nevzpomenu

    ad2) to mě nějak nenapadlo, teoreticky je možné, že ho neznali (pokud byli cestující celou dobu v nějaké stázi a nepotkali se před naloděním)

    ad3) hele to jsem si řikal taky, jediné co mě napadlo, že jsou vytvořeni na základě nouze Polluxe, což ale jen dává další otázky: např.... proč znovunevytvořili tu borku co spadla z útesu.....

    Ale třeba je to jak ve filmu Osm hrozných, kdy po druhém podívání se ti odpoví na hromadu otázek kterè si během filmu vytvoříš...
  • faster86
    faster865.1.2023 00:07Zázraky
    ukk ke každému výtisku, tam myslím ta stránka nechybí, tak si to může prečíst v ukk a neprijde o děj
  • faster86
    faster8611.12.2022 15:39Sweet Tooth - Mlsoun #01
    Hele já teď čtu celého mlsouna znovu a v bonusech se pise ze Buddy .... bla bla bla je Jepparduv syn. Jakože celkem zvlastní způsob jak to oznámit vzhledem k tomu, že Buddy je asi na 4 stranach a nic neříká.
  • faster86
    faster8618.11.2022 18:56Perramus
    ja nad tim premyslam, ale vubec nevim co to ma byt, asi to budu potrebovat osahat
  • faster86
    faster8620.6.2022 08:23Psanec
    no p. Klíčník mi na crweconu říkal že Northlanders od Wooda vydávat nebudou protože, to má kolísavou kvalitu, a pak s vikingskou tématikou vydají tohle, no nevím no.....
  • faster86
    faster8628.5.2022 00:12Wonder Woman #06: Kosti
    a bbart bude pokracovat dal, v listopadu 7 dil
  • faster86
    faster8615.5.2022 10:24Ozvěny (sběratelská verze)
    Darth: ok, ja to střelil tak od boku, rikal sem si 160 stran z toho je 5 sesitu takze asi 110 stran, tim mi zbylo 50 stran coz je +/- 1/4, ale diky za upřesnění.
  • faster86
    faster861.11.2023Prodám
    kdyby někomu chyběl Punisher MAX 0, 100 nábojů 2, nebo teorie tozpadu v pevné...

    https://aukro.cz/punisher-max-od-kolebky-do-hrobu-7048675320
  • faster86
    faster8627.9.2023Prodám
    mám pár věcí na aukru kdyby někdo chtěl

    vrána, krajina půlnočních stínú, trollí války, gustav krum, výprava za ptákem času...

    https://aukro.cz/vyprava-za-ptakem-casu-7046683557
  • faster86
    faster8621.9.2023Prodám
    PRODÁM:

    Trollí války 1-4 - 2000kč

    Blacksad (v pevné) - 6000kč

    Krajina půlničních stínů (první vydání, alternativní obálka) - 1000kč

    Vrána (první vydání) - 1000kč

    zásilkovna/balíkovna/Hodonín

    jozsa.jozsa@centrum.cz
  • faster86
    faster8619.9.2023Prodám
    Prodám pár komiksů

    Bitevní pole - 120kč
    Avengers poslední návštěva - 110kč
    Brutal 1 - 100kč
    Ultimate spider-man a spol 4-18 - 900kč
    mjollni - 260kč

    plus na aukru je první hellblazer, poslední punisher max a nějaké sborníky (13 nozu z jaboree, zavod o mesic a vkk jozefa scheka.

    https://aukro.cz/uzivatel/NikoLUSKa7/nabidky
  • faster86
    faster8621.8.2023Prodám
    na aukru mám daných pár věcí, kdyby někomu chybělo

    https://aukro.cz/100-naboju-komplet-1-13-7044249848

    další jsou po rozkliknutí profilu

    mýty, lucifer, ultimates, 100 nábojů, spider-man, žiletky od BBartu

    snad to není nic proti pravidlům
  • faster86
    faster8626.6.2023Prodám
    Prodám následující

    Hellboy 2 (pevna) - 200
    Spider-man rodinny podnik - 110
    Mezitah - 180
    Avengers 1 - poslední návštěva - 130
    Brloh - 130
    Tankerka - 160
    Batman který se směje - 400
    Batman who laughs (aj) - 350
    Temné noci metal - 300

    zasilkovna 80

    osobka Hodonín
  • faster86
    faster861.1.2023Prodám

    Konec civilizace - 370
    Myty 19 Snehurka - 280
    Slaine MDEK paperback - 280
    Batman muj temnu princ - 250
    Batman evropa - 250
    All star batman 1-3 - 450
    Hellboy 5,6,7 tpb - 390
    Grandville tpb - 130
    Hellboy 2 (pevna) - 260
    Spider-man rodinny podnik - 180
    Wolverine zrozeni - 330

    zasilkovna 80

    osobka Hodonín
  • faster86
    faster864.10.2022Prodám
    Čus, něco ze stěhování knihovny, předání hodonín a okolí nebo zásilkovna za 80 nebo kolik za to aktuálně chců teď, ceny v kč.

    All star Batman tpb 1-3 - 500 (bacha trojka je v black edici)
    Venom 1 - 160
    Grandville tpb - 100
    Shi první kniha - 240
    Esmera - 120
    Na odstřel - 50
    Corto Maltese - 80
    Cizinec - 150
    Kapsy - 180
    Retro sci-fi (obálka s dinosaurem) - 200
    Střet králu 1+2 - 350 (nebo 200 kus)
    Svoboda - 150
    Wolverine zrozeni (legendy) - 300
    Batman můj temný princ - 250
    Batman evropa - 250
    Star wars - popel jedhy+vzpoura na mon cale - 320
    Star wars - Aphra citadela hruzy - 280
    Star wars - smrt naděje+ztrestání shu-torunu - 320 - REZERVACE

    pište sem nebo jozsa.jozsa@centrum.cz
  • faster86
    faster8618.3. 15:41Pindárna
    Zabak38: on je to teda dotisk, ale já bych tam přihodil Sherlocka od Kopla.
  • faster86
    faster8616.3. 20:14Filmový a hudební klub
    co rikate na trailer na novou vranu?
  • faster86
    faster8613.3. 23:07* Připomínky a návrhy
    4
  • faster86
    faster8611.3. 20:15Pindárna
    louza: s tim brubakerem oni myslim museli takhle kvaltovat protoze nejak dostali balicek snad vsechno co brubaker udelal u image, nejak ve stylu "chces fade out? ok ale vemes si reckless, velvet, kill or be killed, ...." coz jako bylo za me jenom dobre
  • faster86
    faster862.3. 12:34Pindárna
    ono s tim koncem, kolik serii ma dobry konec jako fakt dobry? ze vam to zustalo v pameti z toho poctu co ste cetli? na prvni dobru si vzpomenu ze Hitman ma vyborny konec, ale treba Preacher kdyz uz su u ennise je vyborna serie, ale konec se mi nelibil vubec
  • faster86
    faster8629.1. 15:29Filmový a hudební klub
    Zack: hele slušný, k čemu se člověk díky této skupině nedostane, nějak mi to připomíná sousedy

    https://www.youtube.com/watch?v=v5dU-dG9epY
  • faster86
    faster8629.1. 13:35* Připomínky a návrhy
    kdyz uz sme u toho hnidopichu ohledne kompletu tak batman robin povstal je ukonceni serie new52 batman a robin, ma smysl to taky nejak oznacovat jakoze "hotova serie" nebo je to blbost a zbytecna mrdacka?
  • faster86
    faster8625.1. 19:30Pindárna
    Montiseus: co vim od bbartu je jen to co loni daval na jutub obezni slovensky jutuber co kradl pavlovskemu, nejak se vyprsil co vsechno ma jeste loni bbart vydal a nevydali nic (jako vubec nic, mozna az na jednu vec, kdyz beru druhe pololeti), ale treba ty veci fakt maji a nekdy vydaji https://youtu.be/lT2ZDPhLvLw?si=zh3nj0aMWgsu52f9
  • faster86
    faster8624.1. 23:36Sběratelský klub
    ja se mlatil do palice ze sem nevzal rovnou hellboye kdyz byli predobjednavky, loni sem za komplet urval 16K ale musim uznat ze se mi ten velky format libi vic nez klasicky format ale zas jak rika norri je fakt ze klasiky se lip ctou na zachode nebo venku na stojaka u ciga
  • faster86
    faster8624.1. 22:00Pindárna
    Zack: hele kluci s tema napranyma hadrama protoze na nich mate nasivky, ona to fakt neni prdel blizko vas ale sedet
  • faster86
    faster8624.1. 20:43Pindárna
    zack: slovensky hip hop je potrat protoze ti na nem neco vadi presne nebo je celkove hip hop potrat protoze mosis jen cerne trika s obrazkama alb kapel a mas doma dzisku s nasivkama ktera nikdy nebyla prana a patricne to oceni vsichni napriklad v kine kdyz jsou v radiusu 10ti mentru?
  • faster86
    faster8623.1. 23:26Pindárna
    MaF: hele urcite je to lepsi jak 160, kazdopadne lyncovaci dav porad necham aktivovany a pochodne pripravene, ono je solidni sance ze nam argo duvod da.... ale akci zatim pozastavim

    Seneke: ty jo kdyz to strelim z patra, gunsmith cats, ghost in the shell, adolfa, spiralu, crying freeman, /naruto, gantz,utok titanu, brutal, bleach, death note, tokijsky ghul - u techto veci jen max 4 knizky/ mozna jeste neco, ale horko tezko bych to tahal z hlavy

    jako na rovinu si myslim ze tu hudu asi jeden z nejvic manga hateru, ale zas nechcu byt uplna mrdka a snazim se tak 2-3 veci za rok zkusit a zatim me nic z toho co sem cetl nepresvedcilo, ze jsou mangy nejak pro me a to sem vkladal hodne nadeji do spiraly a do adolfa a ani tam nepreskocila jiskra i kdyz u obou to vypadalo slibne tak vzdycky na me vyskocil nejaky velky red flag
  • faster86
    faster8623.1. 20:33Pindárna
    kdyz vidim napsane nebo slysim slovo manga tak si predstavim: maly format, cteni odzadu, kvalita papiru - hajzlpapir, lepeni stranek - docasne, cteni na max 20 minut, vetsinou infantilni, cernobile. Vsechny tyto znamky cerpan z vlastni zkusenosti u mangy kterou sem dostal do ruk vydanou jen cesky. (nerikam ze nejsou mangy ktere se vymylaji memu popisu, ale takhle to vidim ja, tim myslim ja a ne japonci)
  • faster86
    faster8623.1. 12:31Pindárna
    Darth: hele to me napadlo taky, rikal sem si ze jeden svazek aby mel 80 stranek a to neni moc, ale kazda moznost ponadavat si na Argo beru vsemi deseti
  • faster86
    faster8622.1. 22:49Pindárna
    MaF: ale beze všeho, do toho je odprostili od daně, takže ano, stalo se toho spoustu, ale 65% nahoru za 2,5 roku... no uvidíme jestli je to trend a u crwe se dostaneme letos za paperback se 144 stranama na 649 korun.

    flipflop: aj ja, ale asi na bazarový kousek
  • faster86
    faster8622.1. 22:08Pindárna
    Dámy a pánové, to byla CREW a teď prosím přivítejte ARGO, které v září 2021 vydalo první díl Severské mytologie od Gaimana/Russela za 598, a v únoru 2024 bude druhy, stejně obsáhlý díl za 998 korun. Nápady, dotazy, myšlenky, popřípadě datum a místo střetnutí pro lynčující dav?
  • faster86
    faster8619.1. 13:19Sběratelský klub
    Hele ten batman, vime o tom nekdo neco vic? mam i Snydera i Kinga a oba mají stejný problém, dobře se rozjedou ale v pulce zhruba jdou do hoven. King to ještě zachránil na konci Banem, ale Snyder šel do úplných hoven a shořel mu mozek. Jak to je s tim Tynionem? Je schopný to udržet nebo se tsky zhroutil?
  • faster86
    faster8617.1. 14:53* Připomínky a návrhy
    asi si to uplne nedovedu na 100% predstavit, ale za me dobre
  • faster86
    faster8612.1. 16:38* Připomínky a návrhy
    za B, jeste bych pridal moznost hodnotit kompleti serii jako celek
  • faster86
    faster869.1. 13:12Povinná četba
    mám za to že argo a mighty boys maju odicak venku, u bbartu je edicak zbytecny, crew na konci ledna cc druha pulka unora myslim byva a paseka uz to ma taky myslim venku nebo nekdo z tech mensich
  • faster86
    faster8621.12.2023 07:02Sběratelský klub
    Argo to ma s limitkama tak (nebo to tak bylo aspon u aliasu a 1984) že tu argo bibliofilii obsluhuje jedern člověk, takže to i balí jeden člověk a velice často je v době balení a odesílání nemocný, takže to trvá - nebo tak mi to aspoň a aliasu psali z arga
  • faster86
    faster8615.12.2023 12:44Sběratelský klub
    poníček: hele ani ne, nebo zaleží k čemu se to přirovná, 1984 už prodávají asi rok a pořád se tohio nemůžou zbavit, ale proti Aliasu to tam vydrzelo dlouho, alias myslim ze byl do pul hodiny kompletne pryc, tohle par hodin vydrzelo myslim
  • faster86
    faster867.12.2023 17:09Sběratelský klub
    ale ja tu nechtěl rozdmýchat nějaké nepokoje, od MB mám všechno, a od CC mám taky hromadu věcí, mně jen přišlo úsměvné, že se tu prohodilo něco ve smyslu: mám objednané, ale až tady jsem vlastně zjistil co sem si to objednal. a to nemluvím o překvápku což bude Moře hoře. Stejně jak Misa a Soul tak vím že to bude ve dvou knihách, třetí bude bonus, atd atd....
  • faster86
    faster867.12.2023 11:33Sběratelský klub
    takže nejen comics centrum má slepé následovatele a objednávače, ale stejně tak to maji MB, jak tzo tak čtu tak nevíte co objednáváte za 2,5K ale hlavně že to bude doma :D
  • faster86
    faster866.12.2023 00:02Sběratelský klub
    a cena brodecka v limitce bjde 1888kc
  • faster86
    faster8625.11.2023 12:34Sběratelský klub
    Gmork: exterminators uplne mevypada ze by to byl preklad pro ERB edici u Vybirala
  • faster86
    faster8624.11.2023 14:41Pindárna
    ja to ted vzal v nejvic zaplivane trafice v Hodonime kam si kluci v 6 rano chodiju na ruma v plastovem kelimku
  • faster86
    faster8623.11.2023 08:40Pindárna
    2scha: nevesel bych hlavu, na kniznim k lubu to ted s tim slevovym kodem na 20% vyjde na 600 když beru pevnou vazbu a po stovne zdarma, takze je to levnejsi nez co nabizely dobre knihy
  • faster86
    faster8616.11.2023 09:00Filmový a hudební klub
    Fimi: ja ju nepoznal s brýlama a prsama schovanyma oblecením..... díky za echo
  • faster86
    faster8616.11.2023 08:12Pindárna
    Matio: na nejmenovanem serveru kde se daji stahnout vsechny mozne soubory jsou 3 prvni dily fear agenta prelozene do slovenstiny, tak na to muzes mrknout jako na takovou upoutavku
  • faster86
    faster8616.11.2023 07:53Filmový a hudební klub
    Fimi: která z nich ej sydney? ja tam nikoho bez trika běhat neviděl tak ju nemůžu identifikovat
  • faster86
    faster8616.11.2023 07:50Pindárna
    tipuju to klasicky že podklady přišli na kartonové krabici a oni to musejí překreslit pastelkama nebo tak něco
  • faster86
    faster8616.11.2023 07:49Pindárna
    Jonathan : psal jsem jim minulý týden do CC a napsalio mi že během tohoto týdne dají vědět co se děje prej
  • faster86
    faster8615.11.2023 18:12Srazy, cony, festivaly
    comic con první komiksak MIKE CAREY
  • faster86
    faster8614.11.2023 17:47Pindárna
    Norri: hele ja zkousel albatrosu psat ti mi napsala ze to neni jejich ale ze to dela CooBoo, tak sem psal jim a ti nic.
  • faster86
    faster8614.11.2023 07:00Pindárna
    soul: no hele já ten originál nečetl, ael říkal sem si že to bude francouzský Nesbo asi, tak bych to aj zkusil, ale vůbec nevím co od toho čekat
  • faster86
    faster8614.11.2023 01:04Pindárna
    XYZ mají vydat zkomiksovaný Mráz od Miniera. Znáte to někdo? Tušíte jestli je to OK/NOK/ neno nemastné-neslané jak komiksova série Millenium?
  • faster86
    faster8612.11.2023 10:29Sběratelský klub
    Norri: ja mel to stejne co ty s Outcast
  • faster86
    faster869.11.2023 22:04Slevy, výprodeje, bazary
    ja si nejak na zacatku roku objednaval myslim ze arkham asylum z dc legend za asi 2 kila a pak mi napsali ze se omlouvaji ale posilaji mi zpet penize protoze komiks jim od dodavatele prisel v tak dezolatnim stavu ze ho proste nemuzou poslat dal a jiny nemaji
  • faster86
    faster869.11.2023 11:58Slevy, výprodeje, bazary
    yogi: co mají za narozeninovou slevu u KK? kolik to býva? klasická stovka pri nakupu nad 1000?
  • faster86
    faster868.11.2023 15:25Slevy, výprodeje, bazary
    hele kdo tu tahá za nitky obchodů? potřebuju slevu 20% na kosmas a na booktook :D stačí na víkend
  • faster86
    faster8629.10.2023 14:18Filmový a hudební klub
    kluci me ty soucasne "rapy" strasne nebavijou a mam k tomu primo odpor, ja sem zamrznul na psh, la4, wich... tady ti sheeni, yzomadiasove a jine pekla jen muzou za to ze soucasna mladez na deprese a vyhoreni ve dvaceti
  • faster86
    faster8627.10.2023 21:30Pindárna
    Yogi: jo těch 100 naboju je bbart, ale tak skalpy, sandman ale věřím, že se pochopilo jaký typ sérii myslím
  • faster86
    faster8627.10.2023 00:53Pindárna
    ale ja to na crew nemyslel zle, ja su fakt rad, ze ty penize usetrim

    yogi: to je otazka... je lepsi lak, nebo manga co se rozpadne na jednotlive listy, po prolistovani a jednom cteni? tento problem u nejake serie, nebo nejakych cisel byl

    seneke: hele kdo by nemel rad serie ktere se prodavaji :-D
  • faster86
    faster8626.10.2023 22:25Pindárna
    Mam velkou radost ze crew tezce upousti od kvalitnich veci jako bylo v minulosti 100 naboji, dmz, constantine, ..... A zameruje se hlavne na mangu, clovek usetri penize a muze je dat mighty boys.
  • faster86
    faster8612.10.2023 07:09Slevy, výprodeje, bazary
    SLEEPLESS a funguji ty kosmas slevy i na bazarove veci nebo ani ne?
  • faster86
    faster8611.10.2023 14:09Pindárna
    můžu se jakožto neznalec Kačera zeptat proč by měl byt humbuk kolem tohoto čísla, nebo čím je tak zvláštní že stojí za to ho zmínit?
  • faster86
    faster866.10.2023 12:11Pindárna
    Tak mi to nedalo a napsal jsem jim na FB a během asi půl diny mi došla odpověď na otázku jestli budou nějaké jejich komiksy letos:

    "Dobrý den, bohužel letos již nestihneme vydat komiksy."
  • faster86
    faster866.10.2023 12:08Pindárna
    Hele někdo se tu ptal na to jak bude mit bbart komiksy letos ne? vzhledem k tomu jak ten tlusty slovensky jutuber s preafektovanym prednesem co krade v arkhamu mel video o novinkach na letosek....
  • faster86
    faster864.10.2023 21:53Nakupujeme venku
    Gmork: no jo kdyby vydával Vybíral věci jako je BOOTBLACK tal bych od něho i něco kupoval
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 517 (cca 273842 Kč)
Mám: 892 (cca 440391 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0