Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 7 dalších ukázek

Koupit
Dvojice agentů Ú.P.V.O. se vydává do zapovězeného kraje, v němž záhadná mlha zakrývá krom jiného i tajné záměry izolovaného rodu upírů. V Chicagu probíhá prohlídka opuštěného skladiště, v němž se další tým agentů připlete k pradávnému rituálu, jenž přinese zásadní odhalení o dávné historii lidstva. Hellboy se po boku profesora O’Donnella vydává do tajné knihovny zesnulého okultisty.

Obsahuje sešity série B.P.R.D. Hell on Earth: The Pickens County Horror #1-2 (březen 2012 - duben 2012), B.P.R.D. Hell on Earth: The Transformation of J.H. O'Donnell (květen 2012) a B.P.R.D. Hell on Earth #103-104: The Abyss of Time #1-2 (leden 2013 - únor 2013)

Scénář
Scott Allie, Mike Mignola
Art
Max Fiumara, James Harren, Jason Latour
Ink
Max Fiumara, James Harren, Jason Latour
Barvy
Dave Stewart
Obálka
Mike Mignola, Dave Stewart
Lettering
Martin Trojan
Překlad
Alexandra Niklíčková
Redakce
Veronika Černá, Radek Chaloupka, Václav Dort, Eliška Hanzlíčková (Eli), Tomáš Náprstek, Ladislav Niklíček, Martin Trojan, Milena Vojtková
Žánry
akční, dobrodružný, horor
ISBN/ISSN
978-80-7652-127-8 (Comics Centrum)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem (s lesklým přebalem)
Formát
158 x 239 x 19 mm
Tisk
barevný
Váha
540 g
Stran
160
Cena
599 Kč
Originál
B.P.R.D. Hell on Earth #05: The Pickens County Horror & Others (Dark Horse Comics, 2013)
  • Walome
    Jsem skoro rád, že "mohu" dát tentokrát nižší hodnocení - člověk se už začínal bát, že je nekritický fanboy :) povídky v Hellboyversu mám rád, ale tady mi jakž takž sedla jen ta první. Ty druhé dvě pro mě neměnily nic, co by mě nějakým způsobem více zaujalo. Takže v rámci série říkám "podprůměr".
  • Poniczech
    Sice pro mě tahle série nebyla zklamání, ale jinak musím souhlasit s GWB, že tyhle povídky se fakt vydařily a úplně na mě dýchla atmosféra ze starých Ú.P.V.O. a Hellboyů. Opět důkaz, že i když mě vlastně příběhy typu "Hellboy přijde, nedaří se mu a nakonec dá příšeře pěstí a uspěje" vlastně baví, tak tohle je skvělé a ani nepotřebujeme známé postavy.
    Plus mi přijde vtipný, že v době psaní tohohle textu, má tenhle díl nejnižší hodnocení v sérii, ale komentáře ho naopak chválí víc, než jiné.
  • faster86
    3 příběhy kde, aspoň pro mě, vyčnívá ten s mečem- rozhodně moje nejoblíbenější zbraň.
  • Fry
    Čistě epizodní záležitost, která prakticky nikdy nedopadne úplně dobře. Nejzajímavější je asi ústřední Pickenský děs kombinující hutnou atmosféru s téměř psychedelickým vyústěním, naopak nejméně mě bavila Propast času která vyprávění ze současnosti propojuje s příběhem v dálné minulosti.
  • George Walker Bush
    Po dávkách zklamání z této série, která už mě tolik nebrala, přichází díl se třemi velmi vyvedenými povídkami s prima atmosférou i nápady. Yes.

    Celkový dojem: 90%
4773