Přední desky pod přebalem
Press kit obálka
Ukázka

+ 9 dalších ukázek

Koupit
Tak jak to dopadne? Bude to zombie apokalypsa? Invaze mimozemšťanů? Napadnou nás zmutovaní kanibalové? Čeká nás vzpoura robotů? Nebo Zem lehne popelem v jaderném pšouku? V každém případě se můžeme těšit, že o zábavu
budeme mít postaráno i potom. Ať už na pivu se zombíkem, u stolu s lidožroutem, nebo při zdobení vánočního stromečku s mimozemšťany...

Vyšlo také v anglické jazykové mutaci viz varianty níže.

Scénář
Jonáš Ledecký
Art
Jonáš Ledecký, Michal Suchánek
Obálka
Michal Suchánek
Lettering
Jonáš Ledecký
Redakce
Jonáš Ledecký, Tereza Micková, Ľudovít Plata (Turlogh)
Žánry
akční, dobrodružný, fantasy, horor, sci-fi, thriller
ISBN/ISSN
978-80-7679-498-6 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
179 x 276 x 13 mm
Tisk
barevný
Váha
590 g
Stran
120
Cena
399 Kč
Varianty
Afterpunk (2024)
Afterpunk (anglická verze) (2024)
  • Poniczech
    Poniczech mecenáš17.4. 15:28Afterpunk
    Na domácí tvorbu naprosto parádní! Osobně mi mnohem víc sedla kresba Ledeckyho, ale Suchánkova je samozřejmě taky moc hezká a klidně bych si ji dokázal představit u nějaké mainstreamové Marvelovky.
    Dějově je to ok, nejvíc se mi ale líbila povídka Máslový sušenky (ta zkušenost s krabicí od sušenek, ve které je schované šití jsem sice už slyšel aspoň jednou v nějakém standupu, ale je to tak zajímavá vzpomínka, kterou má tolik lidí společnou, že mi to vůbec nevadí).
  • Good Games
    Good Games mecenáš10.4. 12:27Afterpunk
    Domáci komiks na svetovej úrovni? Áno, presne taký je Afterpunk! Perfektne nakreslený, zaujímavo napísaný, má dobré nápady a pointy. Takto nejak si predstavujem konkurencieschopný domáci komiks, ktorý sa dokáže presadiť aj v zahraničí. Obsahuje 10 kratších alebo dlhších príbehov na štýl Mad Maxa, Walking Dead atď. a celkovo to na mňa celé pôsobilo veľmi dobre. Potešia aj vydarené bonusy a celkovo sa jedná o dielo, ktorý by nemal žiadny fanúšik kvalitných komiksov minúť. =►Celá recenzia◄=
  • S4TW
    S4TW9.4. 10:44Afterpunk
    Takové odřené 4 hvězdičky, ale vlastně je to velmi sympatický počin. Povídkový formát je fajn, ale hrozně rád bych to celé viděl v rozsáhlejším příběhu, jak by to vlastně fungoval. Dvě povídky měli opravdu silný příběh, především díky závěru, ale obecně mi povídkový formát přijde takový, že to rychle naběhne a stejně rychle odezní. Po výtvarné stránce je to pecka a je fajn vidět, že tu máme kluky, co by levou zadní zvládli i světové komiksy. O trochu víc mě baví Ledecký, jelikož na jeho kresbě je vidět, že se stále někam posouvá a je hravější, neučesanější. Samozřejmě, že po řemeslné stránce je na tom lépe Suchánek. Kol a kolem je dobře, že máme od každého něco. Doufám, že kluci se dostatečně namotivují na pokračování, ideálně s nějakým delším příběhem.
  • trudoš
    trudoš editor8.4. 17:24Afterpunk
    Velmi dobré. První dvě povídky mě o kvalitách alba ještě úplně nepřesvědčily, čistě z důvodů tradičních nešvarů mainstreamového komiksu. Jakmile však došlo na příběhy Vetřelci (za mne nejlepší a nejsilnější z celého alba) a Máslové sušenky, začal jsem zpětně scénář i kresbu pozorněji sledovat, a došly mi předtím neviděné odkazy. Závěrečná čtveřice kraťasů pak odhaluje Jonáše Ledeckého jako minimalistického cynika, který v průběhu několika obrázků beze slov zvládne vysmeknout povedený skeč. Pravda jeden, dva jsou natolik očividné, že na ně člověk musí nahlížet jinak, než při tradičním čtení, aby ocenil jejich nápaditost. Ostatně, celé album představuje Ledeckého jako tvárného kreslíře, jenž neustrnul na jednom bodě a s každou další prací se snaží posunout dál nebo alespoň zkusit něco nového. Michal Suchánek mu po výtvarné stránce zdárně sekunduje, přičemž ale pravdou je, že v přímém srovnání působí oproti Ledeckému krapet stereotypně. Je to krásné, ale vlastně pořád dokola to samé.
  • radimisko
    radimisko2.4. 08:31Afterpunk
    Čeští výtvarníci v takřka světové formě.
  • faster86
    faster861.4. 19:59Afterpunk
    Byl jsem lehce skeptický k tomu ustřelenému hodnocení, ale Afterpunk je fakt pecka. Nevím který přìběh vypíchnout abych tím zbytečně nepoškodil ty ostatní.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš27.3. 17:37Afterpunk (anglická verze)
    Za mě i anglická verze obstojí. Líbil se mi ten přechod na anglofonní nótu, že to prostě má svůj jasně čitelný projev. Určitě posloužilo ku prospěchu věci, že je sám překladatel původem z anglofonního prostředí. Dále chválím detaily pro anglofonní trh, ať už jsou to popisky, sfx nebo reálie. Když už, tak pořádně. Naposledy mě takhle vystřelil 1984 od Namaie. Nemám slov.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin18.3. 09:54Afterpunk
    Výtvarně naprosto načančaná záležitost. Příběhově? To já klidně budu tady za exota (viz valon). Zlatý časy a Vetřelci lehce zaujaly, ale jinak komiksový průměr, který už naznačovala podivná anotace. Ale snaha o zajímavou pointu je vždy patrná, to nepopírám.

    Celkový dojem: 60%
  • valon
    valon16.3. 18:19Afterpunk
    4 s odřenýma ušima, abych nebyl za moc velkého exota mezi tím vším nadšením tady.
    Michalova kresba mě dlouhodobě nějak moc nebere, byť chápu, že jsem v menšině. Takže bych spíš ocenil, kdyby to celé byl Jonášův solo projekt, protože jeho kresbu jsem si zase užil moc. I tak je to za mě dost chabé, protože jenom se člověk začte a už to skončilo. Byť jako reklama na to, co kluci umí to nefunguje špatně. Ale jako plnohodnotný komiks, co nutně potřeboval pevnou vazbu to fakt nevidím.
  • deefha
    deefha mecenáš16.3. 18:06Afterpunk
    ...a víte vy, co já bych si přál?

    1) abychom se za pár let dočkali pokračování
    2) aby Jonáš napsal scénář pro příběh ze světa CP2077
    3) aby Michal mnohem víc kreslil, protože na ty jeho ženský se prostě nemůžu vynadívat :-)

    Pevně doufám, že se anglická verze Afterpunku dočká takového úspěchu, jaký si tenhle projekt zaslouží. Tohle je prostě naprosto světová záležitost.
  • Arnal
    Arnal15.3. 21:19Afterpunk
    Chci víc!
  • Sagikkun
    Sagikkun15.3. 15:13Afterpunk
    Oslava žánru jeho dvěma velkými nadšenci. Původně jsem chtěl dát 4*, ale když jsem dočetl bonusy, chvíli si to nechal rozležet v hlavě a dal si to celé ještě jednou, tak je to za plnou palbu. To nadšení je tam fakt cítit z každý stránky, jak vizuálně, tak vypravěčsky, což se pak promítá do čtenářova zážitku. Všechno funguje jak má, nic mi tam nechybí a je to prostě paráda. Díky chlapi, za tenhle vybroušený přírůstek do pomalu ale jistě rozrůstající a zlepšující se české tvorby!
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš14.3. 12:35Afterpunk
    Tak nebudu první s komentářem, sakra!
    To já chtěl napsat Topka!

    Nemám slov kluci, takhle se to má dělat!
  • Toe
    Toe admin14.3. 08:18Afterpunk
    Topka!
13157