Volné klíče ke hrám (ozvěte se do pošty, stačí kliknout na nick):
Zack (vše Steam): Monaco, Wizard of Legend, Wandersong, Brothers: A Tale of Two Sons, Skullgirls 2nd Encore, Amnesia: The Dark Descent + Amnesia: A Machine for Pigs, SUPERHOT, Book of Demons, Moon Hunters, Yoku's Island Express, Nex Machina, Broken Age
(Nestyďte se ozvat, pokud máte klíče, které rádi pošlete dál.)
  • karl173
    karl173 mecenáš27.5.2020 20:18Herní vlákno
    Zack: Právě proto to DLC chci. Navíc Donkey Kong je moje možná nejoblíbenější postava z Mario světa a doufám, že brzy na Switch vyjde nový díl, protože ten co tam je, vyšel už na WiiU a to jsem dohrál.
    kinak: Nintendo má skvělé tituly, které prostě nikde jinde nenajdeš. I proto jsem do Switche šel, přestože mám i jiné konzole a nestíhám to všechno hrát. Dneska jsem si pořídil Pokémony, takže je teď jdu všechny pochytat.
  • Zack
    Zack admin27.5.2020 18:17Herní vlákno
    Spatnou hru ne, hru, ktera neni pro me, tech maj stovky :) Animal Crossing je hit roku a nevidim absolutne jediny duvod to hrat. A z toho, ze kazda akce ma nekolikasekundovou neskipnutepnou animacku nebo posrany okno, co mi rika, ze ano, po milionteosme jsem ulovil nejakou rybu, na to nemam dost silny prasky na tlak :)
  • kinak
    kinak27.5.2020 18:10Herní vlákno
    Hele s Nintendem skoro nejde vybrat špatnou hru ;) a co teprve až konečně dovali Bravely Default, Zeldu BotW2 nebo nového Metroida...
  • Zack
    Zack admin27.5.2020 18:00Herní vlákno
    Karl173: dlc urcite dej, neni to jen nastavovana kase, je tam nova classa (minimalne jednu jsem udrzel), takze to chtelo zas trochu jiny pristup.
    Novy FF je asi zatim nejvic novacek friendly. S FFE na mobilu bych to srovnal jen v tom, ze je dulezity pozicovani a spoluprace, ale hlavni teziste FF je v tvem sziti se se svoji armadou a to na mobilu proste nefunguje. A jako vsechny jrpg je to plny anime bullshitu, pro nekoho plus, pro nekoho minus :)
  • karl173
    karl173 mecenáš27.5.2020 17:44Herní vlákno
    Zack: Zrovna Maria and Rabbits jsem ti chtěl doporučit. Včera jsem to dohrál a bylo to super. Po sto letech mám navíc chuť i po dohrání dál hrát a plnit další různé výzvy a určitě si chci pořídit i DLC s Donkey Kongem. Jinak Fire Emblem máš pravdu, že je taky vlastně Nintendo. Jaké to je? Doporučil bys to nováčkovi s touto sérii? Hrál jsem to jen na mobilu a tam to bylo dost osekaný pochopitelně.
  • Carnage
    Carnage27.5.2020 14:21Herní vlákno
    Zack: vidíš mě to zase přijde že ty nemáš moc tušení jak tyhle věci fungují :) tak se shodneme že se neshodneme.
  • Zack
    Zack admin27.5.2020 13:58Herní vlákno
    Carnage: Hele mne prijde, ze vubec nemas tuseni jak tyhle veci fungujou, ze herni prumysl mas okouknuty maximalne jako konzument AAA her a ze mas celou radu zbytecne emotivnich domenek, ktere ti vubec nedovolujou uhnout z mista ani o milimetr. Tak to nechame kdyztak do hospody, kde bude ta hadka zabavnejsi. Klidne si hejtuj Epic, klidne se smej lidem, co ho pouzivaj a nemaj s tim problem, jen to nedelej tady, urcite na to najdes vhodne treba Steam forum. Dik.

    karl173: Primarne ne, ja mam rad mechanicky dobry hry, nintendo je spis povestny atmosferou. Ale treba takticky kralici s mariem jsou hodne dobry i jako strategie. A Fire Emblem je taky defacto Nintendo hra, ze jo :)
  • karl173
    karl173 mecenáš27.5.2020 13:01Herní vlákno
    Zack: Nintedno hry tě netáhnou?
  • Carnage
    Carnage27.5.2020 12:59Herní vlákno
    Zack: Jde o to že nejpoužívanější a nejohranější argument který si i ty použil je to s tím že Epic nebere tolik pěněz jako Steam já zas říkám že málo lidí ví že Steam povoluje svoje "ojebávání" jak ty si to nazval a tím pádem je to že Epic chce míň a nabízí lepší finanční podmínky úplně irelevantní. Každopádně ve většině případů jak říkáš dělají vývojáři co nevěří svému produktu to že vezmou radši peníze předem... většinou to jsou ne úplně AAA tituly a bojí se toho že Steam review system by ukázal jak průměrná jejich hra třeba je, neříkám že všichni to tak dělají ale jsou takový např. tvůrci The Sinking City a teď i Maneater. K smíchu je že lidi co to koupí na Epicu pak jdou brečet na Steam fora dané hry a ptají se na rady tam.
  • Zack
    Zack admin27.5.2020 12:42Herní vlákno
    Karl173: ja ho mam jako indie machine, takze ted dojizdim Moonlighter a u toho porad jedu Slay the Spire, Into the Breach. Pak se asi vratim k Fire Emblemu, uz sem ho zas par mesicu nehral :)
  • Zack
    Zack admin27.5.2020 12:08Herní vlákno
    Carnage: Co ma generovani klicu a nejaky vojebavani Steamu spolecnyho s tim, ze dostanou od Epicu predem zaplaceno predpokladane prodeje? :)
  • karl173
    karl173 mecenáš27.5.2020 11:31Herní vlákno
    Zack: A co na Switchi paříš?
  • Carnage
    Carnage27.5.2020 10:02Herní vlákno
    S představy hrát jakýkoliv FPS na gamepadu je mi zle :D. A to o těch lepších finančních podmínkách pro vývojáře je starej argument kterej nepočítal s tím že na Steamu si můžou tvůrci zadarmo generovat cd-klíče a prodávat je např na humble bundle nebo na gmg a Steam z toho nemá ani korunu takže tak.
  • Zack
    Zack admin27.5.2020 09:42Herní vlákno
    Ani ja, ale absolutne chapu proc nekdo skonci jako smradlavej konzolovej peasant :) Ale z predstavy, ze treba Doom Eternal hraju na ps4 se mi dela fyzicky zle ;)
  • Toe
    Toe admin27.5.2020 09:29Herní vlákno
    Já se pilování configu a hardware nehodlám vzdát nikdy, NIKDY!!!!
  • Zack
    Zack admin27.5.2020 09:27Herní vlákno
    Gmork: ono to s vekem prijde na kazdyho, myslim, ze nema uplne cas a energii investovat do fungujiciho herniho pc. A i kdyz jsou davno pryc doby elaborovani nad drivery a pilovani configu, porad to neni to same jako zapadnout do kresla, pustit cudlik a hrat. Proto mam Switch.
  • Gmork
    Gmork27.5.2020 08:56Herní vlákno
    Já osobně přešel před lety z PC k PS3 a následně PS4 kvůli pohodlnosti, prostě šoupneš disk do mechaniky a hraješ. Jsem taky spíše sváteční hráč, velké plus je taky, že člověk nemusí být připojený k internetu. Exklusivity hrají taky svou roli, ale důležitější je pro mě určitý komfort nestarat se o železo a jen si prostě zahrát. Takže PS5 to jistí, k PC hraní se už hádám nevrátím. Teď jsem si pořídil starou klasiku MediEvil a je to krásná herní nostalgie.
  • Zack
    Zack admin27.5.2020 08:12Herní vlákno
    Carnage: To ja taky, treba nemit v 21. stoleti kosik na vic jak jednu polozku je fakt tragedie. Ale picovat na to, ze maj rocni exklusivitu vymenou za vyrazne lepsi financni podminky pro vyvojare, je fakt smesny :) Jasne, neni exklusivita jako exklusivita, drtivou vetsinu her, co takhle zaplati Sony, nikde nez u nich neuvidis nikdy.
  • Carnage
    Carnage27.5.2020 01:02Herní vlákno
    Zack: Karen statement... wow na tyhle rádoby meme věci sem asi starej takže boomer?. Kdybych měl vypsat všechno co je s Epicem špatně tak to tady napíšu slušnej román takže to dělat nebudu :) a není exklusivita jako exklusivita ;)
  • Zack
    Zack admin26.5.2020 16:02Herní vlákno
    Jasne, 3ds je mrtvy, tak sem presel plynule na switch lite.
  • karl173
    karl173 mecenáš26.5.2020 15:55Herní vlákno
    Paří tu někdo na Switchi?
  • Zack
    Zack admin26.5.2020 14:28Herní vlákno
    Carnage: sem si te vsim az ted. Hele tezko nekoho presvedcis, ze to neni jen hejt, kdyz porad operujes vyroky typu "a dělají ze sebe něco extra", to ma do vecne kritiky fakt daleko. Exklusivity jsou bezna soucast herniho prumyslu po staleti, sam sis o prispevek dal pochrochtal nad tim, jak to ma PS4 super, tak si v tom mozna udelej nejdriv jasno. Pak ses vyjadril k tomu, ze mas spoustu her na Steamu a chces mit i vsechny dalsi tam a nemuzes, protoze marketaci to kvuli prachum daj jinam. To je asi nejvic Karen statement, co sem tu videl za posledni rok. Delani her je business, ktery stoji hodne penez, hodne casu s obrovskym rizikem, ze se po nekolika letech vyvoje hra proste nebude prodavat. Epic krom toho, ze bere vyvojarum vyrazne mene penez za prodej jejich her, tak je schopny jim dat penize za potencialni prodej dopredu. To je proste nabidka, ktery si spousta studii nemuze dovolit neprijmout. Po 6-12ti mesicich to na tom Steamu mas, tak proste pockej, na co ta hysterie? Nikdo neprechazi k zadny konkurenci, vsichni chteji byt vsude.
  • Darker
    Darker mecenáš26.5.2020 12:00Herní vlákno
    Jen doplním zážitek s GTA 5. Stáhnul jsem, spustil, registrace do RockStar Clubu, pětkrát jsem neprošel ReCaptch, až na po 2 minutách mě pustil, že nejsem robot. Přihlášení na email, potvrzení registace. Hra jede, jsem v menu, rozlišení 800x600. Změním nastavení, restart. Přihlášení do RockStar Clubu se nezdařilo, až asi na 3 pokus. Hra je plná, čekám. Po 5 minutách jsem opět v menu. Kontrola nastavení grafiky, rozlišení je dobré, ale 50Hz, změna, restart. Po přihlášení bez problémů z menu spouštím hru. Cutscena, chůze 5 metrů, cutscéna, hra spadne do Windows. Restart hry, menu, start, první cutscena opět. Ukončím hru, uninstal GTA 5, uninstall Epic Store :) Jsem štasten, kolik peněz a času jsem ušetřil :D
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin26.5.2020 11:16Herní vlákno
    Zack: Dva jakoby pleonasmy za sebou v tak krátké větě, brilantní!:)))
  • Zack
    Zack admin26.5.2020 09:42Herní vlákno
    Mne uspokojuje Satisfactory, ten treti rozmer tomu pridava dalsi ehm rozmer.
  • charvos
    charvos mecenáš26.5.2020 08:20Herní vlákno
    HawwwranL factorio je zlo, jak sem to hral tak sem vsude videl pasy :D
  • Hawwwran
    Hawwwran mecenáš25.5.2020 22:50Herní vlákno
    Já hry nehraju +- vůbec, ale v karanténě jsem si řekl že něco zkusím. Nechal jsem si poradit a přes Steam koupil české Factorio. Je to naprostá bomba. Transport Tycoon na steroidech. Doporučuju. Už tutoriál je super. Koukněte na youtube. Je to fakt nářez.
  • Carnage
    Carnage25.5.2020 21:04Herní vlákno
    Gmork: já vlastním ještě PS4 na exkluzivní tituly a co se týče služeb a her tak parádáa že právě vše máš na jednom místě.
  • Gmork
    Gmork25.5.2020 20:07Herní vlákno
    Carnage: Ještěže jsem konzolista, tohle naštěstí nemusím řešit. Na PC už hry nehraji snad přes deset let. Jinak ale hry hraji často a rád.
  • Carnage
    Carnage25.5.2020 19:50Herní vlákno
    Zack: sorry ale nevidím to jako tupí hejt. Vidím to jako silně antikonzumní věc prostě :) několik her který jsem sledoval a měl je v seznamu přání bylo náhle po reklamě na Steamu přesunuto na Epic s tím že za rok teda na Steamu hoši. Chápu že tobě je to třeba jedno ale naštěstí je spousta lidí kterým to jedno není. Mam na Steamu něco málo přes 500 her a spoustu sérii komplet, když nebudu řešit to co si napsal o Číně a kradených účtech což není můj problém a neřešim to tak řeším hlavně to že někde chci mít komplet sbírku a nemůžu protože developeři a markeťáci si řekli že vezmou tu tučnou sumičku napřed a přejdou ke konkurenci. Kdyby to bylo tak že si člověk může vybrat tak v tom nevidím problém, ale někdy prostě nemůže a to mi nepřijde fér vůči zákazníkovi. Epic je objektivně prostě horší obchod a služba a to mi vadí a dělají ze sebe něco extra. Chápu že někoho si koupí free hrama což mi přijde úsměvný když pak někdo řekne jej Epic je fajn dali mi zadara hru, no kdyby tu hru chtěl a chtěl by někoho podpořit koupí to dávno a ne že si to vezme zadarmo potom co má hra už 7 let :D. Přijde mi že ani není cool hejtovat Epic ale spíš je dneska cool hejtit lidi co jim Epic vadí. Nejvíc je to buřt lidem co buď hrají na konzoli (chtěl bych je vidět kdyby ke každý hře pomalu museli stahovat do konzole další spouštěcí program s individuálním přihlášením) nebo lidem co stejně hrajou jen rekreačně a spíš vlastně neví co je špatně. Stejně jako nemam rád Epic nemam třeba rád Origin protože jak říkám jejich klient a jejich obchod je prostě na nic.
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.5.2020 18:04Herní vlákno
    Diablo 4 má hodně drsný trailer, už jsou venku demo dvou postav, Barbar a Druid a kouzelník

    http://youtu.be/7RdDpqCmjb4

    Zde trailer

    http://youtu.be/0SSYzl9fXOQ
  • Light
    Light25.5.2020 17:45Herní vlákno
    Ne asi. Teď o víkendu jsem dal repete jedničky a pořád skvělá záležitost. Taky jsem se leakům zatím úspěšně vyhnul... tak snad to neposrali :)
  • Zack
    Zack admin25.5.2020 13:32Herní vlákno
    Gmork: ja trochu doufam, ze casem zacnou delat primo filmy. Protoze uz od Uncharted plati, ze hry jsou to vlastne strasne spatny (mechanicky), ale pribeh a vypraveni je to proc se porad vsichni vraci.
  • Gmork
    Gmork25.5.2020 12:44Herní vlákno
    Zack: Já si na to hlavně udělal informační embargo, aby se ke mně nedostaly ty uniklé informace o příběhu. Čili žádné trailery, žádný youtube, nic. Chci být naprosto nepolíbený, až začnu hrát. Podobně jsem to udělal i u Days Gone a příběh jsem si potom náramně užil.
  • Zack
    Zack admin25.5.2020 12:39Herní vlákno
    Gmork: ja se na to vlastne netesim, proroze toho zas bude plnej Twitch a to bude jak kdyby ti televize davala jen zaznamy z fotbalu, kdyz te fotbal totalne nezajima :) Jinak jasne, herne asi udalost roku hned po Animal Crossing.
  • Gmork
    Gmork25.5.2020 12:36Herní vlákno
    Diablo 4, to nevím. Já mám na mysli samozřejmě The Last of Us 2 na PS4.
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.5.2020 11:58Herní vlákno
    Já myslel Diablo 4, kdy má vůbec vyjít?
  • Gmork
    Gmork25.5.2020 11:42Herní vlákno
    Zack: Trefa, už mám tu hru v předprodeji zabukovanou ve Steelbook edici, merch figurku hlavní hrdinky a plakát. Pro Burnout Paradise všechno!:)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin25.5.2020 10:39Herní vlákno
    Epic Stores jsou fajn! Já už moc nehraju, ale když už ano, tak většinou od nich.
  • Zack
    Zack admin25.5.2020 10:35Herní vlákno
    Gmork: jasne, Burnout Paradise na Switch. Taky se tak tesis? :)
  • Zack
    Zack admin25.5.2020 10:33Herní vlákno
    Carnage: cire zlo jsou hlavne tyhle tupy hejty. Klidne si reste, ze maj malou nabidku, chapu, ze pro lidi, co jdou hlavne po kvantite to je asi validni meritko, ale s temahle obecnyma vykrikama jdi jinam. V dalsim kroku nekdo placne neco o cinskem spywaru a ze mu Tencent ukradl penezenku a mne prdne zilka a zacnu mazat sbirky! :) To nechcete :)
  • Gmork
    Gmork25.5.2020 07:14Herní vlákno
    V kalendáři mám poznačené datum 19 června, doufám, že nemusím psát, jaká hra v ten den vychází.
  • Carnage
    Carnage25.5.2020 02:58Herní vlákno
    Darker: Epic je čiré zlo a jsem rád že na tebe zapůsobil chudě svým obchodem :)
  • Darker
    Darker mecenáš19.5.2020 19:48Herní vlákno
    Já si stáhnul GTA 5, když ji Epic nabízí zadarmo. Jen mě překvapil jejich obchod, do kterého jsem vstoupil poprvé, jak je prázdný. Čekal jsem větší nabídku titulů, když se snaží přetáhnout zákazníky od jiných distribučních platforem.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin19.5.2020 11:48Herní vlákno
    Tak jsem o víkendu zkusil rovnou tři nové hry.

    Divukraj, Velryby ničí svět a Výbušná koťátka. Zajímavý mix! :-D
  • Carnage
    Carnage10.3.2020 22:54Herní vlákno
    seneke: Samozřejmě v dobách mého dětství bych za tu Spawn Armageddon hru dal všechno ale nikde se u nás nedala sehnat a já neměl bricknutý PSko :( teď už bych to nehrál protože to podle všeho nikdy nebyla moc dobrá hra ale jako malýmu smradovi by mi to stejně bylo jedno :D
  • Carnage
    Carnage10.3.2020 18:32Herní vlákno
    seneke: špatně jsem to formuloval, samozřejmě že byl ve videohrách ale ne v moc dobrých a ne moc často :D
  • seneke
    seneke mecenáš10.3.2020 15:19Herní vlákno
    Carnage: Spawn se videohernímu světu rozhodně nevyhýbal, jak můžeš vidět v přiloženém videu (za tu rubačku na ps2 bych vraždil): http://www.youtube.com/watch?v=kY_r6u8YNEU
  • Fimi
    Fimi mecenáš10.3.2020 14:13Herní vlákno
    Viděl jsem, úžasný a člověk má chuť si ho znovu přečíst
  • Carnage
    Carnage10.3.2020 14:09Herní vlákno
    http://www.youtube.com/watch?v=9LmOwEfPHUo
    Spawn konečně ve videohře a kdo čte nebo četl Spawna nemůže si nevšimnout toho jak moc věrný předloze je a kolik je tam easter eggů fakt krásná pocta a to že ho dabuje Keith David ze starýho animáku je další trefa do černého! V pozadí nová hudba od Trivium.