Leviatan povstal. Celosvětová zločinecká organizace pod vedením Talie al Ghul infiltrovala město Gotham a chystá se zaútočit. Talia si vylévá vztek na Robina za to, že se přidal na Batmanovu stranu, a na svého syna neváhá vypsat odměnu. Tváří v tvář největší skupině nájemných vrahů, která se kdy sešla, vybudoval Temný rytíř vlastní armádu. Jeho tým pečlivě vybraných hrdinů má posunout boj se zločinem na novou úroveň... ve službách firmy Batman s. r. o.

Hřbety jednotlivých svazků pak postupně tvoří ucelený obraz.
V české mutaci vyšel tento svazek jako 49. v pořadí.

Obsahuje sešity série Batman Incorporated (Vol. 2) #0, #1-5 (září 2012, květen 2012 - listopad 2012)


Scénář
Chris Burnham, Grant Morrison
Art
Chris Burnham, Frazer Irving
Ink
Chris Burnham, Frazer Irving
Barvy
Nathan Fairbairn, Frazer Irving
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Lukáš Růžička
Redakce
Eva Brucknerová, Pavel Kořínek
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-88-9283-295-4 (BBart s.r.o.)
978-88-9283-295-4 (De Agostini Publishing S.p.A)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 260 x 10 mm
Tisk
barevný
Váha
440 g
Stran
144
Cena
329 Kč
Originál
Batman Incorporated: Demon Star (DC Comics, 2013)
  • hroubek
    Dobrý komiks. Největší problém komiksu je, že po příběhové stránce skáče z místa na místo. Naštěstí je to o dost srozumitelnější, než jak to běžně bývá s komiksy od scénáristy Granta Morrisona. Morrison tady rozjíždí příběh, který jsem si chtěl přečíst. Komiks má solidní tempo, spád a třeba sešit věnovaný Talii je fakt super. Vlastně i ten závěrečný sešit, který ukazuje temnou budoucnost je hodně dobrý. Jen mi komiks nedrží dohromady jako celek. Těším se na další díl.
  • SomeOne
    Spacecore: Stejně určitě má nejeden zdejší uživatel tolik nepřečtených věcí, že to klidně odloží, až to budeme mít celé (tak to dělám já:)
  • Spacecore
    Tak jsem dostal od BB Artu odpověď na svůj dotaz, že Batman Inc. Vol. 1 výjde v roce 2024 ve svazcích 62 a 64. Takže pořadí je tedy špatně, ale vcelku všechno výjde!
  • Spacecore
    Doppelganger: Ono je to totiž prokletý už od začátku a vychází to cik cak napříč edicemi. Tak pokud výjde i Vol. 1, tak dobrý. Vím, že jsem před nějakou dobou študoval ten edičák a nevím ale který to vol. tam bylo a všiml jsem si, že jen jedno, tak jsem to psal právě na DeAgostini, že by měli vydat i druhý. Mám pocit, že jsem si psal o toto, ale zase pokud mě poslechli, tak to vydali ve špatné pořadí. No škoda, ta série je dost komplexní a jen to ubližuje tomu správnému uchopení celé ságy, která se tady konečně dokončí. A Vol. 1 mi taky přijde v něčem o chlup lepší.
  • Doppelganger
    Spacecore: taky to pořadí nechápu, ale vol 1 by mělo vyjít také (soudě dle britské verze kolekce)
  • Spacecore
    Zde musím dát upozornění. Opět je vydávání Morrisonova Batmanova runu u nás prokleté a zase vychází na přeskáčku. Batman Inc. je v podstatě třetí a poslední dějství započaté Batmanem a Synem. Batman Inc. obsahuje 4 knihy ve 2 volumech, protože během vydávání došlo k restartu DC vesmíru a přišlo New 52. Čili je Kniha č. 1 a kniha č. 2 od Vol. 1 a kniha č. 1 a kniha č. 2 od Vol. 2. Toto je bohužel Vol. 2. A i když je koncipováno v rámci změn v New 52 vesmíru a je stavěno na nové čtenáře, v rámci Morrisonova Batmana jde o pokračování předešlých dvou knih. Až tedy De Agostini vydají toto Vol. 2, budou chybět dvě předchozí knihy jako jediné. To je opět smůla a čtenáři opět budou zmatení. Velká škoda. Psal jsem jim na zákaznické centrum ohledně tohoto lapsu (ono i v originále je matoucí zjistit, jak to s těma volumíčkama je) a budu muset napsat ještě jednou.