• Dinik
    Dinik18.4.2023 23:26Kingdom Come: Deliverance
    Tohle je skoro až nelidská sračka, ať už kresbou nebo scénářem.
  • Dinik
    Dinik17.11.2022 22:03Matka (sběratelská varianta)
    Tak tohle bylo opět hodně povedené. Zajímavý příběh, docela napínavý, k tomu dobře nakreslené. Kniha skvěle zpracována po technické stránce, překlad také ok, MB mají další úspěšnou trefu do černého. Skvělá kniha.
  • Dinik
    Nebylo to špatné, ale u první knihy jsem se bavil víc. Tady je to tak půl napůl - skvělé příběhy střídají hodně slabé až trapné kousky.
  • Dinik
    Dinik10.11.2022 21:42Kruan ze Žluté planety
    Skvělá kniha.
  • Dinik
    Dinik22.10.2022 17:14Thorgal #24-29: Barbar
    Dokonalost. Thorgal je skvělý comics a za mne kvalita neklesá ani v obsažených částech. Album Kriss z Valnoru patří mezi mé nejoblíbenější díly. Nezbývá než doufat, že vydávání bude pokračovat.
  • Dinik
    No tohle je velká infantilní bída, která se snad může líbit max školkovým dětem (které ale neumí číst). Slušně nakreslené a to je vše.
  • Dinik
    Dinik15.9.2022 23:39Barakuda #3, 4
    Pokračování Barakudy je příjemné překvapení. První kniha nebyla špatná, ale úplně nenadchla. Druhá kniha přidala plyn a nabízí parádní pirátské dobrodružství se vším všudy. Bavily mě i postavy. Jsem spokojen.
  • Dinik
    Dinik15.9.2022 23:36Conquistador #3, 4
    No ani pokračování dojem moc nenapravilo. Postavy nudné, bylo mi úplně jedno, co se tam s kým děje, zápletka celá zmatená, nemastná neslaná. Dočetl jsem to z povinnosti. Pěkně nakreslené, jinak velké zklamání.
  • Dinik
    Dinik8.9.2022 00:22Trojka (sběratelská verze)
    No, tohle bylo asi ještě lepší než jsem čekal. Zajímavý příběh, k němu výborně padnoucí kresba a fajn konec. To vše v perfektně zpracované knize.
  • Dinik
    Naprostá paráda.
  • Dinik
    Dinik3.7.2022 22:50Perverzní páprda
    Už kdysi v Crwi mě pobavily max 2 příběhy. Tohle je extra nálož nevtipného trapna.
  • Dinik
    Kresebně nelze příběhu Dana Černého nic vytknout, dává to Čtyřlístku svěží vítr do plachet. Ale scenaristicky už je to slabší, až moc ujeté a sorry, ale paní Štíplové tohle nesahá ani po kotníky.
  • Dinik
    Tak tohle se autorům hodně povedlo. Skvělá kresba a zajímavý příběh, výtečná kombinace a já už netrpělivě vyhlížím třetí sešit.
  • Dinik
    Zklamání. Hnusně nakreslené a nezachraňuje to ani divný, zmatený příběh.
  • Dinik
    Hrůza a děs. Nebohé RŠ...
  • Dinik
    Dinik15.5.2022 11:18Ozvěny
    Tak tohle bylo zajímavé. Nakonec jiné než jsem očekával, ale v tom pozitivním smyslu. Příběh se vyvíjí překvapivě, kresba ho parádně doplňuje a tvoří tak dokonalý mix. Tohle musím přečíst ještě jednou, abych úplně rozklicoval ten konec. Jinak zpracování knihy na top úrovni, Mighty Boys se rozjeli a já se už těším na jejich další knihu.
  • Dinik
    Nevím, nějak mě to tentokrát nenadchlo. Pátý díl byl docela nudný, šestka o něco lepší ale i tak průměr.
  • Dinik
    Dinik7.5.2022 16:09Aldebaran (pevná vazba)
    Skvělý comics, jedna z nejlepších knih co v MDEK vyšla. Super postavy, zajímavý příběh, úžasné prostředí planety Aldebaran. Snad vyjde další kniha Leoverse co nejdříve.
  • Dinik
    Na ten styl kresby jsem si trochu zvykal ale postupně se mi začal i celkem líbit. Jde vidět jak se postupně s každou stránkou Petr Šredl zlepšuje. Rád bych viděl klidně i pokračování a hlavně Hor-tidy!!!
  • Dinik
    Dinik16.4.2022 13:17Rychlé šípy 33...
    Nové příběhy kultovních RŠ se podle mého názoru opravdu povedly. Drží se svým stylem předlohy a jdou v duchu JF. Není to takové podivné zvěrstvo jako byl soubor RŠ a jejich úžasná nová dobrodružství. Tyto příběhy jsou důstojným pokračováním nesmrtelného fenoménu. Jsou napsány mile, vtipně, s úctou k JF, tohle se Jirkovi Dubskému povedlo. Navíc je to moc pěkně nakreslené Karlem Zemanem. Snad se dočkáme někdy i dalších příběhů od těchto dvou autorů.
  • Dinik
    Dinik12.9.2021 23:57Orlové Říma #3, 4
    Skvele, jeste mnohem lepsi nez prvni kniha a ja doufam, ze pokracovani se dockame co nejdrive.
  • Dinik
    Tak tohle bylo prekvapive vyborne (po tech predchozich dvou slabych dilech).
  • Dinik
    Bohuzel, Ramosova kresba je pro mne nestravitelna.
  • Dinik
    Dinik6.6.2021 15:33NANITS chronicles
    Prekvapeni roku. Skvele pribehy (nejvice se mi libil hned ten prvni), perfektni zpracovani. Pokracovani bych chtel co nejdrive :)
  • Dinik
    Skvela kresba, ale to je tak asi vsechno. Jinak docela nuda, zmateny preplacany pribeh, postavy vcelku o nicem, Babca mi lezla na nervy uz po par strankach.
  • Dinik
    Je až s podivem, na jaké ještě hlubší dno dokáže Dan Černý Čtyřlístek dostat. Už minule byl ten příběh otřesný, tenhle je ještě horší. Ano, člověk by si myslel, že už to ani nejde, ale v Černého podání je možné vše.
  • Dinik
    Dinik25.10.2020 09:48Punisher MAX #04: Bez domova
    Skvělá série od prvního po poslední díl.
  • Dinik
    Myslím, že druhá kniha je mnohem stravitelnější pro všechny, i pro ty, kterým se první příběhy nelíbily. Je to stále ujeté a absurdní, ale zábavnější formou. I ten příběh je docela fajn.
  • Dinik
    Dinik8.10.2020 22:07Až do posledního
    Skvělý příběh s nečekaným průběhem, navíc úžasně nakreslen. Jednoznačně pět hvězd. Vybíral je pro mě momentálně nejlepší comicsový vydavatel, co kniha to perla. Škoda, že toho do nás nepumpuje více.
  • Dinik
    Dinik27.9.2020 12:37Tankerka #01
    Je jasne, ze ten kdo nadsene hykal u Alt Life asi nebude fanda Tankerky (nazev na hovno, ale co uz nadelame). Tankerka je silene ujeta, silene (ale povedene) nakreslena a verim, ze sve priznivce si najde. Me se jeji pribehy ve starych CREW libily, takze jsem s kniznim vydanim spokojen. A koupim si i druhou knihu.
  • Dinik
    Perfektni restart Spidermana po One more day. Slott se chopil teto serie opravdu vyborne a v kvalite temer nepolevil po celou dobu, co u Amazing SM byl (coz je pocitaje i Superiora temer 300 cisel). V tomto comicsovem vyberu se dockame i docela dost navazujicich knih, takze je se na co tesit.
  • Dinik
    Perfektni klasicky Spidey, doplneni dalsich sesitu do obdobi, ktere tady kdysi pokryl Semic, takze parada.
  • Dinik
    Dinik12.9.2020 09:47Žoldnéř #04: Oběť
    Pribeh neexistuje, malba opet uzasna. Vlastne uz to kupuji jen kvuli ni.
  • Dinik
    Napsat, ze tohle bylo hrozne, tak to jeste prehnane chvalim.
  • Dinik
    Tohohle Spidera uz jsem kdysi cetl v originale a byla to pecka. Ted po docteni po nekolika letech v cestine nezbyva nez konstatovat, ze je to stale pecka a libi se mi to mozna jeste vice, nez pri prvnim cteni. Je fajn, ze velmi rychle nasleduje i One more day a pote zacne Slottuv run, ktery povazuji ve SM historii za nadprumerny.
  • Dinik
    Ony ty novodobe scenare Ctyrlistku uz nejsou nijak slavne, ale to, co predvedl po scenaristicke strance Dan Cerny, to je trapnost nejvetsiho kalibru. Kladne hodnotim jen jeho kresbu.
  • Dinik
    Dinik16.6.2020 22:42A zrodí se hvězdy...
    Naprosto podprumerne a nicim uzasne dilo.
  • Dinik
    Dinik25.9.2019 21:49Počítání mrtvých
    Kresba skvela, masakry taky, ale vubec nechapu o cem to bylo.
  • Dinik
    Otřesné.
  • Dinik
    Jediny dil, ktery stal za koupi z poslednich triceti cisel.
  • Dinik
    Paradni dil, uz aby tady byl dalsi. Konecne jsme se dostali k tem nejlepsim Thorgalovym pribehum.
  • Dinik
    Zatím nejlepší díl co se týče kresby, scénář je ale taky povedený a těším se na pokračování.
  • Dinik
    Landauer: Ta přehnaná kritika už je trochu úsměvná:-) Je čas se toho chopit a ten skvělý český comics konečně stvořit. Matracman, který nás bude oblažovat v Pevnosti podle preview stránky vypadá dost tragicky a trapně. Rád se ale nechám vyvést z omylu.
  • Dinik
    Zatím nejlepší díl, temný tón tomu prospěl.
  • Dinik
    Asterix má konečně zase šmrnc a vtip. Jen tak dál, už se těším na další díl.
  • Dinik
    Dinik11.2.2014 23:38Muriel a andělé
    Landauer: Asi to bude ta senilita. S vydáním z r.1991 se to nedá vůbec srovnat, nové vydání je mnohem lepší a povedenější.
  • Dinik
    Dinik4.2.2014 15:13Muriel a andělé
    Pro ty co stále shání: V Comics Pointu mají stále ještě několik kusů k dispozici.
  • Dinik
    Dinik1.2.2014 23:40Muriel a andělé
    Také by mě zajímalo, jaký byl náklad.
  • Dinik
    Opravdu bída, do dalšího Barta už nepůjdu.
  • Dinik
    Dinik22.3.2011 14:16Thorgal #16: Vlčice
    Další výborný díl Thorgala, snad vydavatel zvýší rychlost a brzy bude další.
  • Dinik
    Dinik26.12.2023 13:58Enigma
    Tak ty hodnocení jsou celkem jasné :)
  • Dinik
    Dinik26.12.2023 10:39Enigma
    1300 :-D Jasně, vím že u CC se ty jejich díla normálně nekupují, ale jen okamžitě po vydání v té pseudo slevě :D ale tady se opět potvrzuje, že kdyby CC vydalo comics o psím lejnu, ale dalo ho do velkého formátu a pevné vazby, tak jim jejich fanatičtí fans urvou ruce :-D
  • Dinik
    Dinik4.12.2023 20:52Pohovka a mrtvola
    96 stran za 699... to jako někdo tomu CC stále žere a tyhle předražené comicsy kupuje?
  • Dinik
    Dinik27.10.2023 17:04Kačer Donald 2023/02
    Tak předplatné lze i na SK, jen to nejde přes www:
    Dobrý den, na SK časopis lze objednat. Roční předplatné stojí 1303 Kč. V případě zájmu, nás kontaktujte na send@send.cz. Děkujeme, Send
  • Dinik
    Dinik23.10.2023 13:13Kačer Donald 2023/02
    No neuvěřitelné :D Dokonce podle harmonogramu na Sendu bude vycházet 8 čísel ročně.
  • Dinik
    Dinik17.10.2023 14:46Kačer Donald 2023/02
    Deefha - mrknu u nás jestli tam ještě jeden kousek mají, jednička mi chybí:)
  • Dinik
    Dinik15.10.2023 08:56Kačer Donald 2023/02
    Prošel jsem hypermarkety, větší trafiky a nikde nic. Nakonec jsem na to náhodou narazil u nás na vesnici v konzumu, kde prodávají jen pár časopisů. Nechápu. Jinak na obálce je zmíněná cena při předplatném, ale kde a jak to předplatit, to jsem nevypatral...
  • Dinik
    No já bych spíš uvítal pokračování směrem k nejnovějším dílům a prokladat to třeba těmi soubory od jedničky.
    Jinak anglické vydání moc nedoporučuji, protože ho vydavatel zcenzuroval a dost neumele odstranili nahotu.
  • Dinik
    Tak jsem to prozatím vyřešil objednávkou ze slovenského eshopu nekonecno.sk - mají tam uz k dispozici i knihy 37 - 40 (zvláštní, že jsou tolik popředu), poštovné zdarma a mám to vše pěkně najednou :)
  • Dinik
    No, teď se ta série po hromadě ne moc zajímavých dílů dostala k očekávaným a skvělým věcem (Knightfall, Knightquest, Knightsend, Cataclysm, No mans land, atd) a jak naschvál nejde nikde v normálním prodeji sehnat, zmizela z Tesca, z trafik. Zůstává naštěstí na eshopech, nejde ale už objednat u DeAgostini (což nechápu, proč nejde s předplatným naskočit i v pozdější fázi).
  • Dinik
    Dinik5.6.2023 17:37Rybář
    No, to by mě taky zajímalo:)
  • Dinik
    Je to ještě vůbec k sehnání v trafikach a v Tescu? Už to minulé číslo jsem nikde neviděl a dnes ani tohle nikde není.
  • Dinik
    Tohle je naprosto zbytečná kolekce. Conan nebo cokoliv jiného by bylo naprosto zlaté. Snad už se tahle kolekce po vyhodnocení prodejů nevrátí.
  • Dinik
    Jo Zemi nikoho mám rovněž v hledáčku, ta v tomhle výběru bude taky?
  • Dinik
    Díky, tak jdu shánět, Knightfall je asi to jediné, co jsem z tohoto výběru netrpělivě vyhlížel.
  • Dinik
    Už je to v prodeji, nebo to zatím přišlo jen předplatitelům?
  • Dinik
    Dinik5.1.2023 10:32Ostrov Dr. Moreaua
    Neupozorni. Přímo na stránkách CC se o poměru comicsových a bonusových stran nic nedočtete. Jen že je tam rozsáhlá galerie a první verze grafické adaptace. Tohle koupit, tak jsem asi dost nasrán. Ale tak u CC už asi člověka máloco překvapí, asi proto od nich radši skoro nic nekupuju.
  • Dinik
    Dinik3.1.2023 09:34Ostrov Dr. Moreaua
    50 stran comicsu za 699? :D takže klasický CC styl - hovno zabalíme do luxusního kabátku a naši fans nám urvou ruce... trapné.
  • Dinik
    Dinik13.12.2022 13:38Stínadelská trilogie
    No tohle se ani do prodeje nedostalo, ale bylo rovnou rozebráno "podpultově".
  • Dinik
    Dinik22.10.2022 17:12Thorgal #24-29: Barbar
    Skvělá kniha, mám a s chutí jsem přečetl (mám nactene polské vydání ale v našem jazyce je to přece jen lepsi). Snad bude Albatros pokračovat.
  • Dinik
    Taky mě dost nemile prekvapilo, že je to tak malý format.
  • Dinik
    Obálka je ultrahumus. Pecina genius není ani omylem, sběratelské vydání knihy Zahada hlavolamu toho budiž jasným důkazem.
  • Dinik
    Jo tak dva komenty k jeho tvorbě tady na CDB, tvl to je snad i zlocin, jsem prostě na ban. No a teď vážně - ty dva díly, co jsem komentoval byly z mého pohledu špatné, trapné. Na tom nehodlám nic měnit. Rád se nechám v budoucnu dalšími příběhy třeba i příjemně překvapit.
  • Dinik
    Nikkarin - je to můj názor, stojím si za ním. Scenaristicky jsou ty příběhy co Dan Černý píše průměr, nic úžasného, ten jeden ktery jsem tady jeste v minulosti hodnotil mi prisel uplne stupidni (to bude asi to "plive na vsechno, co Černodan udela"). Kresebně se mi to líbí, to jsem do hodnocení take uvedl. Tak jaké plivani? Jiný názor je už zakázán?
  • Dinik
    Ano přesně jak Darth píše. Ukončení spolupráce Jirky Dubskeho s Karlem Zemanem je smutná záležitost, společně mohli připravit ještě spoustu super příběhů RŠ. Je ale otázkou, zda by Nadace ještě další vydání vůbec povolila (spíš ne).
  • Dinik
    V druhé knize od Albatrosu budou všechny příběhy RŠ od ostatních kreslířů, včetně nových příběhů od J.Gruse. Stinadelska trilogie vychází v souborném vydání už v červnu u Vávry (budou dvě varianty obalky).
  • Dinik
    Baatcha: Těšil jsem se na to, o to více jsem byl zklaman. Kdyby byl aspoň ten příběh pecka, ale je to shit komplet celé.
  • Dinik
    Par jich tam bylo, celkově ale tuto publikaci hodnotím jako zverstvo co nikdy vyjít nemělo.
  • Dinik
    Darth - tak jsem si přečetl ten blog a pokud je to myšleno opravdu vážně a ne jen v nadsazce, tak nezbývá než konstatovat, že pan Čapek je úplný blb.
  • Dinik
    RŠ a jejich nová úžasná dobrodružství je zverstvo. To šlo úplně mimo mě, takhle se s odkazem RŠ naložit nemělo. Humus. V tomto novém sesite je naštěstí z toho snad jen jedna stránka , víc se to tam snad ani do budoucna rozlezat nebude. Je tam i nový příběh kreslený J.Grusem podle scénáře nalezeného v bytě JF, dosud nikdy nepublikovaný. A také nové příběhy inspirované dílem JF, které snad budou dustojnejsi než to, co vydala Akropolis.
  • Dinik
    Hlavní je, že to je velký formát, pevná vazba a 900... to přece mají CC fans rádi, o obsah nejde...
  • Dinik
    Dinik27.4.2022 23:05Jelita: Ze života lůzrů
    Aha, díky za info. Každopádně ti kačeři jsou skvělí, to se opravdu povedlo. škoda, že jsem se na comic-con nedostal.
  • Dinik
    Dinik27.4.2022 20:09Jelita: Ze života lůzrů
    Kam zmizli ti kačeři?
  • Dinik
    Na podzim by měl souborné vydání Kruana vydat Vybiral, v knize bude i nový příběh nakresleny Karlem Zemanem.
  • Dinik
    Tak to jsem naštvaný. Já se na Gang war těšil od té chvíle co ten komplet začal vycházet. A nakonec tam není, to by mě jeblo.
  • Dinik
    Odporny propagandisticky humus. Vydava Liberalni institut - to hovori za vse.
  • Dinik
    Dinik4.6.2021 16:27NANITS chronicles
    Zabaleno naprosto otresne, navolno v bublinkovce. Prebal na vyhozeni. Naprosto nepochopitelne. Myslim, ze Epocha bude vymenovat az se jim bude od rukou kourit. Epic fail.
  • Dinik
    Hobgoblin se objevi jeste v KVSM cislo 58, kde budou sesity 284-289 z rady Amazing SM. Skoda, ze uz neprihodili i miniserii Hobgoblin lives, kde je identita Hobgoblina konecne odhalena.
  • Dinik
    Vychazi to napreskacku. V tomto pripade to asi ani nevadi, horsi je ze ve Vyberu neni pribeh Character assassination (ASM 584-588), ve kterem dojde k odhaleni totoznosti Menace. Coz jaksi nedava smysl, kdyz jinak tam vyjdou vsechny ostatni dily tohoto runu od 546 po 600.
  • Dinik
    Jasne, hodnotit muzu i sesitovku, ale tam jaksi vim, ze jde o sesit a jako takovy ho i hodnotim. Tohle je vazana kniha s prebalem a cenovkou (bez CC slevy) 599kc. A jsou tam prachbidne 4 casti, ve kterych nez se vubec nejak kloudne rozjede dej, tak uz to konci. Ale jasne, CC = tohle fanousci chteji.
  • Dinik
    Tohle je tak kratke, ze to snad ani nejde hodnotit. Ta filosofie 4 sesitu v jedne vazane knize.... No nevim.
  • Dinik
    Snad uz to skoncilo a dalsich 20 vydavat nebudou, tenhle vyber byl hodne tragicky, nikdo to nechce ani na podpalku. Ja doufam, ze se pusti radeji do UKK 3.
  • Dinik
    Dinik20.6.2020 10:40A zrodí se hvězdy...
    Cele je to od zacatku kolosalni smecko, jak vytahnout ty prachy z lidi hned. Je jasne, ze VZDY by se ten potrebny pocet objednavek nasbiral a kolosalni uzasnost by vysla, i kdyby se ve skutecnosti naslo jen 150 primych objednatelu. A to prave proto, ze na te knize se maka uz nekolik mesicu, je zaplaceny preklad, prava, atd. Je to jedna velka masaz, jak z lidi co nejdrive za dany produkt vytriskat penize.
  • Dinik
    Dinik19.6.2020 17:18A zrodí se hvězdy...
    FB Comics centra, to je komedie k popukani. Tam kdyby napsali, ze jako kolosalku vydavaji prazdny papir vazany do obri knihy za 2800, tak jim tam fandove urvou ruce. A ten prodej kolosalek u nich i po ukonceni akce... Co dodat? Myslim, ze uz by rovnou mohli ukoncit i tu saskarnu s predobjednavkami a vydavat to rovnou jako vse ostatni.
  • Dinik
    Dinik16.6.2020 22:41A zrodí se hvězdy...
    Tak zkusim to do tretice. Psal jsem, ze jsem to cetl, ale nedocetl do konce (je treba chapat psany text Zacku). Clovek nemuze neco hodnotit dokud nedocetl danou vec do uplne posledniho pismenka tiraze? To je povinne celou knihu precist a pak az dat hodnoceni? Trochu podivne, ne? Myslim, ze mam plne pravo hodnotit a to i v pripade, kdy jsem precetl polovinu, a po polovine jsem usoudil, ze dle meho nazoru to je sracka a dal s tim cas ztracet nebudu. Neni to tak? A koukam, ze uz mi byl smazan i prispevek v diskuzi. Zajimave a hlavne dost ubohe. Takze jeste jednou - jak jsem psal nize, cetl jsem to, dostal se cca do poloviny, ci dokonce za polovinu a hodnotim to na 1 hvezdu. A hodnotim to jako celek, jako celou filozofii CC a jeho vydani tohohle v super duper kolosalni edici. Je mi jasne, ze CC sekte tohle nevoni.
  • Dinik
    Dinik16.6.2020 19:24A zrodí se hvězdy...
    Koukam, ze fanatismus CC sekty zachvatil uz i comicsdb, maze se i hodnoceni... Krasa. Tak tomu tady rovnou dejte 5*.
  • Dinik
    Dinik13.6.2020 18:15A zrodí se hvězdy...
    Souhlasim skoro se vsema co psali svuj nazor nize. CC jsem dlouho fandil a jeho produkci mel rad, ted uz je to asi dva roky bida s nouzi, podivne comicsy za uz tezko ospravedlnitelne ceny. Na kolosalky jsem se vykaslal uz davno, skoda penez. Tomb raidery jsem prodal a nikdy uz nic podobneho nekoupim. Odpad. Vychazejici hvezdy mam od CRWe a jejich vydani jako kolosalni odpad mi hlava nebere. Prvni kniha ok, ale nic co bych chtel cist podruhe, druhou knihu jsem ani nedocetl. Veskere ty priserne vedlejsi rady z Hellboyversa uz take uspesne ignoruju, neda se to ani cist, jak je to tragicke. Takze momentalne uz od nich kupuni jen Pochmurny kraj (a to se zatnutyma zubama, protoze jsem cekal neco mnohem lepsiho, nez nudu roztahanou na tolik knih), Baltimorea (to se da), Hellboye (i kdyz ty posledni jednohubky Mexiko a Cirkus jsou hnuj) a Conana (nadprumer). A asi zkusim tu Buffy. Jinak uz jde CC uplne mimo muj vkus a to jak vydavanymi plivami, tak (jak uz nekdo take psal) cenovou politikou.
  • Dinik
    Zrovna UKK3 je z tech vyberu asi nejzajimavejsi, tak snad se ji dockame. Tahle rada NHM je az na par vyjimek dost odpad a uprimne moc nechapu, ze stale pokracuje. Stejne tak je uz uplne zbytecny DCKK, to je jedna bidna kniha vedle druhe. Doufam, ze az ta hruza NHM skonci, zacne UKK3 vychazet.
  • Dinik
    Carnage: I tak si myslim, ze by prvnich 6 sesitu Superior SM bylo lepsich, minimalne by si ctenari udelali lepsi obrazek o tom, jak skvely byl Otto Spiderman. A takhle otevrenych knih uz v kompletech vysly mraky. Ale mozna vyjde neco ze Superiora jeste v tom SMkK?
  • Dinik
    Skoda, ze tam nedali radsi regulerni radu (krom toho prvniho sesitu), ale team-up, coz je shit.
  • Dinik
    Dinik26.2.2024Prodám
    Prodám:
    Pošťák - sběratelská verze - 2600
    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik12.1.2024Prodám
    Prodám:
    Zatmívačka - 450kč
    Plášť - 290kč
    Drákula (Mignola, limitovaná obalka) - 300kč
    Spawn (čísla 311-334) - 500kč

    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik9.11.2023Prodám
    Prodám:
    Poslední ronin (standardní obálka) - 540
    Castaka/Metabaronovy zbraně (pevná) - 500

    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik18.10.2023Prodám
    Prodám:
    Providence Omnibus - 1400, nectene

    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik10.9.2023Prodám
    Prodám - aktualizace a sleva:
    Skorpion 1 - 249
    Nikopol - 289
    Kingdom come - 140
    Plutona - 150
    Fell - 150
    Venom 1 - 160
    Daredevil Rok jedna - 150
    Thor Vikingove - 150
    Batman Rok jedna - 150
    Wolverine Ještě ziju - 130
    Maxx - 150

    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik2.7.2023Prodám
    Prodám:
    Královská krev 1+2 - 499
    Zatmivacka - 599
    Nikopol - 299
    Kingdom come Deliverance - 200
    Plutona - 200
    Fell - 190
    Venom 1 - 200
    Daredevil Rok jedna - 190
    Thor Vikingove - 190
    Batman Rok jedna - 190
    Wolverine Ještě ziju - 140
    Maxx - 190
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik21.6.2023Prodám
    Prodám Modrou CREW:
    Silver 1 a 2 - 250
    Hrobař 1-3 - 400
    Okko 1 - 100
    Universal War 1-3 - 430
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik26.4.2022Koupím
    Sháním Transformers 1 od Semicu.
    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik2.9.2021Prodám
    Prodám :
    Providence Limitovana verze, bez sesitku s kapitolou kde chybely texty. 1299kc.
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik31.8.2021Prodám
    Prodám DCKK knihy 1-37
    Komplet za 2899kc
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik29.8.2021Prodám
    Pochmurny kraj 1-7 - 2099kc
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik23.7.2021Prodám
    Prodam:
    Providence Limitovana edice - 1900
    Neonomicon Limitovana edice - 1400 (tukly rozek diky neumetelum v Kosmasu, jinak top stav)
    Foto muzu zaslat.
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik19.5.2021Prodám
    Prodám :
    Batman NEW52 1-10, paperback - 2200
    Podivne nebe nad vychodnim Berlinem - 280
    Buffy 1 - 280
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik15.5.2021Prodám
    Prodam:
    Krysi kralovny 1-3 - 500
    Joker - 250
    Joker Oslava 75.vyroci - 500
    Detective comics (Znovuzrozeni) 1-3 - 400
    Sebevrazedny oddil (Znovuzrozeni) 1-3 - 400
    Diosamante - 250
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik13.12.2020Prodám
    Prodam:
    Baltimore 1-7 - super stav, dil 7 jeste ve folii. 2000 za komplet.
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik2.10.2020Prodám
    Prodám :
    Incal (2.vydani, broz) - 440
    Pred Incalem (broz) - 440
    Posledni Incal (broz) - 360
    Technoknezi (broz) - 650
    Mjollni - 350
    Conan 1 (Argo) - 350
    Cesta mece (pevna vazba) 1-3 - 450
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik30.8.2020Prodám
    Prodám:
    Predator Omnibus 1 - 1600 SLEVA
    Fatale 1 - 200
    Vei 1+2 - 450
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik18.7.2020Prodám
    Prodám téměř kompletní SW magazín plus knihu Válka na Shu-Torunu/Konec her.
    SW magazín 1-12/2012 - 1000
    SW magazín 1-12/2013 - 1000
    SW magazín 1-3/2014 - 160
    SW magazín 1, 4-7/2015 - 400
    SW magazín 1-6/2016 - 300
    SW magazin 1-6/2017 - 300
    SW magazín 1-6/2018 - 250
    Kniha Válka na Shu-Torunu/Konec her - 350

    Pokud by nekdo vzal Magazín komplet nebo větší množství tak jsem ochoten něco slevit.
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik30.6.2020Prodám
    Prodám :
    Predator Omnibus 1, 2, 3 - 2600
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik28.5.2020Prodám
    Znovuzrozeni hrdinu DC:
    Batman 1-4, plus Noc nestvur - 700
    Detective comics 1-3 - 450
    Sebevrazedny oddil 1-3 - 450
    Wonder woman 1 - 120

    Fatale 1 - 160

    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik30.4.2020Prodám
    Prodám :
    Vei 1+2 - 400
    Fatale 1 - 200
    Conan 1 (Argo) - 370
    Sneni - 300
    Z neznameho sveta a dalsi pribehy - 150
    DC Znovuzrozeni:
    Wonder Woman 1 - 150
    Batman Detective comics 1,2,3 - 450
    Batman 1,2,3,4 - 600
    Batman Noc nestvur 150
    Sebevrazedny oddil 1,2,3 - 450
    Znovuzrozeni hrdinu DC - 50

    Dinik@centrum.cz

  • Dinik
    Dinik17.9.2019Prodám
    Prodám:
    Requiem: Upíří rytíř 1 - 415
    Sunstone 1 - 360
    Justina a Julieta ARGO - 220
    Batman RIP - 300
    All star western 2 paperback - 100
    Ghost Rider 1 a 2 - 140/ks

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik28.6.2019Prodám
    Prodám DC Znovuzrození:
    Znovuzrození hrdinů DC - 60
    Batman 1-3
    Detective Comics 1-3
    Batman: Noc nestvůr
    Sebevražedný oddíl 1-3
    Kus za 200, při koupi více knih možná sleva.

    Humr Johnson - 270
    Fatale 1 - 230
    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik11.6.2019Prodám
    Prodám:
    Lovec čarodějnic 1 - 290
    Humr Johnson - 290
    Hellboy Neuveritelne pribehy - 300
    Nemo Srdce z ledu - 370
    Fatale 1,2 - jen dohromady 500

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik19.3.2019Prodám
    Prodám:
    Černá palice 1+2 - 650kč

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik17.3.2019Prodám
    Prodám:
    All star Batman 1 - 180
    Harley Quinn 1: Umřít s úsměvem - 180
    Liga spravedlnosti 1: Vyhlazovací stroje - 180
    Ghost Rider 1 a 2 - 300
    Banda 1 - 170
    All star western 2 - 150

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik25.2.2019Prodám
    Prodám:
    Batman/Želvy ninja - limitka, vázaná, spec.obálka, 600Kč

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik4.2.2019Prodám
    Prodám DCKK, kus za 140.
    K dispozici cisla: 3, 5, 8, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 30, 31, 32

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik15.6.2018Prodám
    Prodám
    Divočina 2 - pevná vazba, 600kč
    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik15.5.2018Prodám
    Prodám:
    Batman: Temný rytíř 1-4 (paperback) - kus za 220, komplet za 800
    Sebevražedný oddíl 1: Kopanec do zubů (paperback) - 180
    All Star Western 2 (paperback) - 180
    Batman: Detective comics 1 (paperback) - 180

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik16.3.2018Prodám
    Prodám:
    Barbarella Limitovaná edice - nečtená, 1500Kč
    Gotham Central 1 - 330Kč

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik17.9.2017Prodám
    Prodám NHM:
    1. Avengers 100
    2. Spiderman 100
    3. Wolverine 200
    13. Black widow 250
    14. Strazci galaxie 200
    15. Human torch 200
    18. Deadpool 300
    21. Nick Fury 200
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik28.2.2017Prodám
    Prodám:
    Ultimate Spider-man a spo. - komplet 1-18, cena 1600Kč

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik12.10.2016Prodám
    Prodám:
    Pekelná knižnice kniha druhá (výtisk 33) - jen rozbalená, nečtená, cena 2200Kč

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik27.8.2016Prodám
    Prodám:
    Transmetropolitan 1 - Zpátky v ulicích
    530 včetně pošty

    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik2.8.2016Prodám
    Prodám:
    Batman: Arkham - Pochmurný dům v pochmurném světě - 750Kč
    Daredevil Omnibus 1 - 500Kč
    Zámek a klíč 1 (paperback) - 150Kč
    Banda 1 - 230Kč
    Banda 2 - 230Kč
    Comicsové legendy 5: Conan2 - 150Kč
    Comicsové legendy 9: Punisher War Zone - 120Kč
    Comicsové legendy 15: Conan 3 - 150Kč
    Ghost Rider: Cesta do zatracení - 180Kč
    Usagi Yojimbo 9 - Daisho - 80Kč

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik27.6.2016Prodám
    Prodám ZERO 1 a 2 - 380Kč.

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik30.5.2016Prodám
    Prodám:

    Lex Luthor: Muž z oceli - 200Kč
    Temná věž 1: Zrození pistolníka - 300Kč

    Zero 1 - 200Kč
    Zero 2 - 200Kč
    Zero 3 - 200Kč

    Punisher MAX - Od kolébky do hrobu - 300Kč
    Punisher MAX 1 - Na začátku - 220Kč
    Punisher MAX 2 - Irská kuchyně - 220Kč
    Punisher MAX 3 - Matička Rus - 220Kč
    Punisher MAX 4 - Dole je nahoře,černá je bílá - 220Kč
    Punisher MAX 5 - Otrokáři - 220Kč
    Punisher MAX 6 - Barracuda - 220Kč
    Punisher MAX 7 - Muž z kamene - 220kč
    Punisher MAX 8 - Vdovy - 220Kč
    Komplet Punisher za 2000Kč.

    Vše v perfektním stavu.

  • Dinik
    Dinik19.4.2016Prodám
    Prodám Captain America Omnibus 1, nečtený, cena 1200kč.
    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik12.4.2016Prodám
    Prodám:
    Lobo se zvrací - 900
    Lobo Kontrakt na Boga - 450
    Smrt Vysoká cena za život - 800
    Lobo - Soukromý očko - 250
    Lobo Poslední Czarnian - 150
    Lobo Univerzální gladiátoři - 150
    Smrt Nejlepší čas tvého života - 150

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik16.3.2016Prodám
    Prodám:
    Banda 1 - 250
    Banda 2 - 200
    Ultimate Fantastic Four 1: Zrod - 160
    Gantz 1 - 70
    Ghost Rider Cesta do zatracení - 180
    Noe 1: Trest za krutos (nové, ve folii) - 150
    Parchanti 1 (paperback) - 140
    Usagi Yojimbo 9: Daisho - 100

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik22.2.2016Prodám
    Prodám:
    Smrt - Vysoká cena za život - 460
    Sláine Poklady Británie (brož) - 350
    Výprava za ptákem času (brož) 350
    3x Kája Saudek (1989, super stav) - 400
    Kája Saudek: Lips Tulian - Stříbrný poklad, Konec Sahrbergovy bandy (1990, super stav) - 250
    Tarzan se vrací 1 - 150
    Tarzan se vrací 3 (chybí zadní strana obálky) - 100
    Tarzan se vrací 4 - 150
    Fantom (Semic) 5 - 170
    Usagi Yojimbo 9: Daisho - 70
    Gantz 1 - 60

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik11.1.2016Prodám
    Další comicsy na prodej:
    Avengers: Do boje (bez přebalu) - 350
    CL 5: Conan 2 - 150
    CL 9: Punisher War Zone - 140
    CL 12: X-men 2 - 150
    CL 15: Conan 3 - 150
    CL 16: X-men 3 - 150
    Planetary 1 - 250
    Planetary 2 - 250
    Soudce Dredd: Prokletá země - 270
    Teenage Mutant Hero Turtles (2/92, 4/92, 5/92, 6/92, 7/92, 8/92, 9/92, 10/92) - 100 za kus, v případě koupě všech možná sleva
    Čtyřlístek 1-6 (druhé vydání) - komplet 1300, kus za 250

    Kontakt na dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik6.1.2016Prodám
    Prodám:
    Monografie Kája Saudek (2013) - 1300
    Superman Pro zítřek 1 - 400
    Superman Pro zítřek 2 - 180
    Spiderman: Návrat (1.vydání CREW) - 200
    Fury: Bůh ochraňuj válku - 150
    Ghost Rider: Cesta do zatracení - 150
    Gantz 1 - 80
    Usagi Yojimbo 9:Daisho - 100
    Nejmocnější hrdinové Marvelu 1: Avengers - 250
    New Xmen: G jako Genocida - 150
    Parchanti 1 (paperback) - 100
    Punisher I - 250
    Punisher II - 200
    WILDCATs Návrat domů - 200
    XXX Comics 1 - 350
    XXX Comics 2 - 350
    XXX Comics 3 - 350

    Pište na dinik@centrum.cz


  • Dinik
    Dinik27.11.2015Prodám
    Mýty 1,2 a 5 - kus za 200Kč.

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik23.11.2015Koupím
    Koupím Batman Ticho 2. Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik6.11.2015Prodám
    Prodám:
    Mýty 1,2,3 a 5 - kniha za 230,-
    Drsná škola - 400,-
    X-men G jako genocida (Crew) - 150,-
    Kravenův poslední lov (Crew) - 150,-
    Ironman Extremis (Crew) - 150,-
    Comicsové legendy Conan 2 - 200,-
    Comicsové legendy Conan 3 - 200,-
    Comicsové legendy X-men 2 - 200,-
    Comicsové legendy X-men 3 - 170,-
    Ghost Rider Cesta do zatracení (BBart) - 150,-

    Pište na mail dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik3.11.2015Koupím
    Koupím:
    Goon 1
    Batman Ticho - druhé souborné vydání
    Hellboy 7 - Pražský upír

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik13.10.2015Prodám
    Prodám:
    Hellboy 6: Podivná místa (PB) - 600
    DMZ 1,2,3,4 a 6 - kus za 150
    Mýty 1-7, vše první vydání - 300 za kus, 2000 za komplet
    Iron Man Extremis - 150
    X-men G jako Genocida - 150
    X-men Impérium - 200
    Kravenův poslední lov - 150
    Tajná válka - 400
    Top 10 Devětačtyřicátníci - 200
    Usagi Yojimbo 9: Daisho - 150
    Drsná škola - 400
    Gantz 1 - 80
    Ghost Rider: Cesta do zatracení - 180
    NOE 1 - 140
    Comicsové legendy 5: Conan 2
    Comicsové legendy 15: Conan 3
    Comicsové legendy 6: X-men 1
    Comicsové legendy 12: X-men 2
    Comicsové legendy 16: X-men 3

    Dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik13.7.2015Prodám
    Prodám:
    Drsná škola - 400Kč
    100 nábojů 1 - 200Kč
    100 nábojů 2 - 230Kč
    Dříve známí jako liga spravedlnosti - 250Kč
    Iron Man Extremis (Crew) - 200Kč
    New X-men: G jako genocida (Crew) - 200Kč
    New X-men: Impérium (Crew) - 200Kč
    Tajná válka (Crew) - 350kč
    Top 10: Děvětačtyřicátníci - 300Kč

    Sešitovky v AJ:
    Secret invasion 1-8 - 350kč
    Shadowland 1-5 - 250kč
    Siege 1-4 - 240kč
    Fear itself č.1,2,4,5 - 200kč

    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik7.4.2015Koupím
    Sháním:
    Conan Barbar (Semic) - čísla 1, 11, 12, 14 a 18.
    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik2.3.2015Prodám
    Prodám:
    Drsná škola (ComicsCentrum) - 430
    Tajná válka (CREW) - 300
    Hellboy Zlatá armáda (propagační tiskovina od CC) - 250
    Kravenův poslední lov (CREW) - 200
    New X-Men: Impérium (CREW) - 200
    IronMan: Extremis (CREW) - 170
    Ultimates: Nadčlověk (BBart) - 220
    Ultimates: Národní bezpečnost (BBart) - 220
    100 Nábojů 1 - 200
    100 Nábojů 2 - 220
    Sháním:
    Conan Barbar (SEMIC) - číslo 12
  • Dinik
    Dinik20.1.2015Prodám
    Prodám:
    Sandman 1 - 300Kč (1.vydání)
    Sandman 2 - 300Kč (1.vydání)
    Sandman 4 - 300Kč (1.vydání)
    Sandman 5 - 350Kč (1.vydání)
    Sandman 6/1 - 300Kč
    Sandman 6/2 - 260Kč
    Sandman 7 - 350Kč
    Sandman 8 - 320Kč
    Sandman 9 - 600Kč

    Top10:Devětačtyřicátníci - 250Kč
    100 nábojů 1 - 250Kč
    100 nábojů 2 - 250Kč
    Omnibus Captain America 1 - 400Kč

    Pište prosím na mail dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik27.10.2014Prodám
    Prodám:
    100 Nábojů 1 - 200Kč
    100 Nábojů 2 - 250Kč
    Omnibus Captain America 1 - 450Kč
    TOP 10:Děvětačtyřicátníci - 350Kč
    Superman 1: Cena zítřka (paperback) - 250Kč
    Čtyřlístek 1-6 (2.vydání) - komplet za 350Kč

    Sháním:
    Conan Barbar od Semicu - číslo 1, 11, 12, 14 a 18

    Pište prosím na mail dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik24.3.2014Koupím
    Ahoj, sháním tyto čísla Conana od Semicu:
    1, 2, 11, 12, 14 a 16.
    Prosím nabídněte. Děkuji.
    dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik9.2.2014Koupím
    Btw - katalog k aukci Muriel a andělé se už na aukru prodává a kupuje za cca 5000Kč :-)
  • Dinik
    Dinik31.1.2014Koupím
    Koupím Muriel a oranžová smrt. Prosím nabídněte na mail dinik@centrum.cz
  • Dinik
    Dinik12.12.2023 16:12Sběratelský klub
    Ano, Kačera jsem dnes bez problémů sehnal. Už to není taková zábava, když už to není podpultovka :-D
  • Dinik
    Dinik24.11.2023 10:09Pindárna
    JIK: Díval jsem se a nikde to není. Docela bych ho chtěl :)
  • Dinik
    Dinik21.11.2023 18:56Sběratelský klub
    A z kraje příštího roku vyjde nové vydání i toho druhého od Ljuby Štíplové - Kosmická hlídka. Vydají Knihy Veles.
  • Dinik
    Dinik8.11.2023 16:05Sběratelský klub
    Poslední kus zmizel, chvíli vyprodáno a pak se tam "nabily" další 3 ks. :)
  • Dinik
    Dinik7.11.2023 21:15Sběratelský klub
    Gmork: Kolik kusů té limitky ještě zbývá? Když tady takové info zaznělo u limitky Petra Pana, tak pak byla ještě měsíc poté stále skladem
  • Dinik
    Dinik5.7.2023 18:27Pindárna
    Já si toho smejda, co není schopen platit vlastním dětem a brečí že má příjem 20k, zakázal podporovat sám.
  • Dinik
    Dinik28.6.2023 15:09Sběratelský klub
    Kapis: ta mechanika se mi taky hodně líbila, je v té knize dobře využita a dava tomu hrani nový a zajimavy rozměr. Zvlášť když u každé takto nalezené stopy, záhady, postavy jsou vždy dva odkazy pro různé příležitosti. Je to opravdu povedený gb.
  • Dinik
    Dinik27.6.2023 19:15Sběratelský klub
    Kapis: Super, určitě pak dej vědět, jak se ti líbil a jak se hrál
  • Dinik
    Dinik22.6.2023 18:47Pindárna
    Jen pro info - gamebook Dům na Strážném vrchu právě vyšel a je rozesílán těm, co si predobjednali. Detaily najdete na fb Knihy Veles.
  • Dinik
    Dinik16.6.2023 08:32Pindárna
    Kapis: Gamebook Dům na Strážném vrchu je už v tisku a venku bude velmi brzy. Pro aktuální info sledujte fb Knihy Veles.
  • Dinik
    Dinik12.6.2023 07:37Sběratelský klub
    To já taky. Upřímně, z těchto samizdatovych fan věcí asi nikdy nějaký zajímavý sběratelský artikl nebude, aby za to lidi chtěli dávat tisíce.
  • Dinik
    Dinik25.5.2023 21:06Slevy, výprodeje, bazary
    Ter: Asi tuším, ale kdo? :)
  • Dinik
    Dinik23.5.2023 19:42Slevy, výprodeje, bazary
    Bude to 100% překupník. Zanedlouho to začne házet na bazary nebo aukro.
  • Dinik
    Dinik13.5.2023 11:59Sběratelský klub
    Souhlas, je to sympatická iniciativa a taky jim přeji úspěch. Ale 500ks je hodně prestrelenych. Nathan a Dylan by jistě pro start byli zajímavější.
  • Dinik
    Dinik13.5.2023 00:40Sběratelský klub
    MaF: tvl tohle je hodně odvážný záměr. 500ks? To zůstane ležet skladem tak 380 tipuji...
  • Dinik
    Dinik8.4.2023 16:01Srazy, cony, festivaly
    Take nejdu, škoda peněz za to co tam je.
  • Dinik
    Dinik19.3.2023 21:08Povinná četba
    Milí přátelé, už je to tady... První kniha našeho nového vydavatelství Knihy Veles - Dům na Strážném vrchu irského autora Grahama Plowmana.
    Hororový gamebook ze světa H. P. Lovecrafta.
    Veškeré info k předobjednávkám najdete na fb stránkách Knihy Veles. Je i číslovaná limitka ;)
    Věřím, že se vám bude líbit.
  • Dinik
    Dinik19.3.2023 12:51Sběratelský klub
    Darth Raelchi: V Polsku kdysi vycházel i trafikový Thorgal komplet. Ten nebo Rosinski, to by byla naprostá paráda a právě proto o tom můžeme jen snít a místo toho dostaneme totál zbytečný Marvel Origins. Snad to lidi nebudou kupovat a chcípne to po několika číslech.
  • Dinik
    Dinik19.3.2023 00:00Sběratelský klub
    Marvel Origins si můžou strčit za klobouk, retro bohatě stačilo v UKK a doufám, že jim tahle kolekce shnije na skladě. Škoda, že raději nedají toho Conana, ten vypadá o dost zajímavěji. I když i toho je docela dost od CC.
  • Dinik
    Dinik26.2.2023 22:43Slevy, výprodeje, bazary
    No tak oddíl jsem taky vzal, jsem zvědavý zda to pošlou, objednávek na něj budou mít asi hromadu :-D
  • Dinik
    Dinik6.1.2023 07:20Sběratelský klub
    Take me napadl ten Last Detective, rozsah by tomu napovídal. Byla by to pecka.
  • Dinik
    Dinik20.12.2022 08:32Publicistika
    No a včera Argo vystřelilo v Bibliofilni edici komplet Pána prstenů v plátěné vazbě. 40ks už je pryč, zbytek bude v prodeji po novém roce (134ks celkem).
  • Dinik
    Dinik10.12.2022 22:04Povinná četba
    Tak u mě jde Trystero úplně mimo můj vkus a preference, takže od nich nic nemám a ani nechci.
  • Dinik
    Dinik7.12.2022 18:40Sběratelský klub
    No od Vybírala už nikdy žádnou limitku ani omylem.
  • Dinik
    Dinik25.11.2022 11:41Sběratelský klub
    To asi Vybiral nahodil těch zbývajících 163ks....
  • Dinik
    Dinik25.11.2022 08:25Slevy, výprodeje, bazary
    mcleeek: To máme za to, že jsme reptali nad limitkou PP a stále ji ještě nevykoupili
  • Dinik
    Dinik21.11.2022 12:41Pindárna
    U CC mám jasnou útratu 0k.
  • Dinik
    Dinik20.11.2022 22:25* Připomínky a návrhy
    No ono je trochu zvláštní, že když se ta limitka začala prodávat, tak tam žádná původní cena nebyla - jen ta 1399. Až poté, co se ohledně ceny zaclo "brblat" tak se tam objevilo 1999 skrtnutych a 1399 cena po "slevě". :-)
  • Dinik
    Dinik20.11.2022 12:41Pindárna
    Gmork - dej echo. Já stále nad tím uvazuju, tak mě to třeba nakopne :)
  • Dinik
    Dinik20.11.2022 12:18* Připomínky a návrhy
    U limitky PP se objevila cena 1999, asi aby měli kupující pocit, že kupují za 1399 se slevou :D
  • Dinik
    Dinik17.11.2022 18:24Sběratelský klub
    Asi tak. Limitka nedává moc důvodů ke koupi vzhledem ke své ceně.
  • Dinik
    Dinik12.9.2022 19:53Sběratelský klub
    Me prisly oba comicsy v pořádku.
  • Dinik
    Dinik9.9.2022 20:57Pindárna
    Thorgal to nevzdal, to je super. Co je horší tak to, že prý nebudou pokračovat dále, ale max se vrátí k vydávání od prvního dílu (ve stejné úpravě po více dílech v jedné knize).
  • Dinik
    Dinik15.8.2022 23:37Slevy, výprodeje, bazary
    No měly by tam být všechny dohledane obrazy ZB na téma pravek, některé dosud nikde nezverejnene (ze soukromých sbirek), nafocene v dosud nejlepší kvalitě. Mě osobně asi zajímají hlavně dinosauři, takže hned tahle první kniha bude pro mě povinnost, o těch dalších (jestli vyjdou) budu uvažovat.
  • Dinik
    Dinik15.8.2022 10:50Slevy, výprodeje, bazary
    Ač necomicsova věc, tak doporučuji s tou slevou zakoupit i připravovanou super knihu Praveky svet Zdeňka Buriana.
  • Dinik
    Dinik6.8.2022 16:33Sběratelský klub
    SSP: Samozřejmě jsem to myslel s lehkou nadsázkou, není to žádné nařízení, směrnice nebo zákon vymahatelny pod hrozbou trestu smrti. Kdo chce, at si to čte jak se mu zlíbí. Já mám proužky i klasické vydání. Proužky jsem vytáhl, prohlédl, schoval a uložil do knihovny jakožto sběratelský artikl a já proužky číst nebudu. Přečtu si vydání v pevné vazbě (až budu mít chuť si tohle přečíst po dvěstěsedmé - a ta chuť jistě opět přijde, protože RŠ jsou moje srdcovka). Každopádně proužky mám i jako investici a jakoukoliv zbytečnou manipulací si ji budu zbytečně znehodnocovat.
  • Dinik
    Dinik6.8.2022 15:25Sběratelský klub
    Proužky jsou čistě sberatelska věc, to se ani nevytahuje z toho boxu, natož aby se cetly. Nehledě na to, že by ani první přečtení zřejmě nepřežily. Na čtení je ta klasická verze v pevné vazbě, ta je pro to ideální a vydrží. Rozhodně se i lépe čte.
  • Dinik
    Dinik5.8.2022 19:04Sběratelský klub
    Neříkám dělat to na kridovem papíře, ale jistě se dal použít nějaký lepší "retro" papír. A ta zprasena vazba, upatlana od lepidla je taky záměr, aby to bylo více retro?
  • Dinik
    Dinik5.8.2022 16:29Sběratelský klub
    Já to koupil, mám to doma. Kvalita je otřesná, papír opravdu hajzlak, vazba odporná, hřbety od lepidla kterým je slepena, raději jsem to ani neotviral a nechal v tom boxu. Ten jediný je na tom povedený a vypadá bytelně. Škoda, že se tohle sberatelske vydání vyrobilo takovýmto způsobem.
  • Dinik
    Dinik1.8.2022 17:28Sběratelský klub
    BadBoy - Bylo to tam od 10 do 10:07.
  • Dinik
    Dinik1.8.2022 16:51Sběratelský klub
    Dnes proběhl doprodej limitované prouzkove Stinadelske trilogie. Vyprodáno za 7 minut. Takže už nejsou a nebudou.
  • Dinik
    Dinik28.7.2022 22:03Sběratelský klub
    Alfi - vypadá to, že neposlali ještě nic, jen to asi už pár lidí stihlo vyzvednout osobně- ti to mají vrátit k výměně za nový kus (až bude).
  • Dinik
    Dinik28.7.2022 20:29Sběratelský klub
    Tak Alias 66 hned tak nebude. Je poškozený z tiskárny a bude se dělat znovu. Takže kdo vi kdy se dočkáme.
  • Dinik
    Dinik25.7.2022 20:58Sběratelský klub
    No tady je hlavně dost blbé to, že když přijde poškozený kus, tak to nemají za co vyměnit, když je jich přesně 66.
  • Dinik
    Dinik25.7.2022 18:48Sběratelský klub
    Co k tomu dodat - tragédie je pro tohle biblio rozesílání slabé slovo. Mám obavu, v jakém stavu mi to dojde (jestli to někdy dojde).
  • Dinik
    Dinik25.7.2022 12:25Sběratelský klub
    Dostal už někdo zásilku s tou biblio limitkou Alias?
  • Dinik
    Dinik19.7.2022 06:19Sběratelský klub
    Prý to chystá a rozesílá jeden člověk, takže možná do konce srpna se toho dočkáme.
  • Dinik
    Dinik14.7.2022 00:39Sběratelský klub
    Měl jsem tu limitku foglarovske trilogie v rukách a v boxu to vypadá suprovne, jednotlive sešitky jsou ale zpracované extrémně bídně a jsou tištěné na něčem mezi hajzlakem a papírovými ubrousky.
  • Dinik
    Dinik11.7.2022 22:13Pindárna
    Tak ony hlavně oba ty comicsy vypadají velmi zajímavě a ta cena za balíček je super. Já do toho určitě jdu.
  • Dinik
    Dinik3.7.2022 20:58Sběratelský klub
    Málem bych zapomněl - ještě sbírám staré CCG. Middle Earth CCG, X Files CCG, Xena TCG, LOTR TCG, Aliens Predator CCG :)
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 72 (cca 38138 Kč)
Mám: 1139 (cca 310078 Kč)
Chci: 4 (cca 700 Kč)
Sháním: 2 (cca 623 Kč)
Nabízím: 4 (cca 1146 Kč)
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 4
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0