Press kit obálka
Ukázka
Ukázka

+ 6 dalších ukázek

Koupit
Po zakázce v Paříži, která se poněkud zvrtla, se Zabijákovi jeho doposud tajný a úhledný svět začíná bortit. Už není tak skrytý před očima všech. Jeho útočiště ve Venezuele je prozrazeno, což jej donutí přijmout zakázku jihoamerických obchodníků s drogami. Provede ji se svou obvyklou chladnou efektivností, ale… dá se z něčeho takového ještě vycouvat? Navíc už se nemůže spolehnout ani na muže, který jej dříve řídil, sháněl zakázky a spravoval jeho peníze. Život je boj, i když jste úplně obyčejný človíček. A když se živíte zabíjením lidí, můžou vás čekat ještě mnohem, mnohem horší potíže…

Obsahuje původní dvě alba série Le tueur, vydané nakladatelstvím Glénat:
Zabiják #02: Ozubená kolečka (druhá část) (Le tueur #02: L'engrenage, 2000)
Zabiják #03: Dluh (Le tueur #03: La dette, 2001)
Na internetu se pohybuje chybný náhled obálky (Font na přední obálce je jinak zarovnán), sken obálky zde v náhledech je správný.


Scénář
Alexis Nolent (Matz)
Art
Luc Jacamon
Obálka
Luc Jacamon
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Richard Podaný
Redakce
Filip Gotfrid, Jolana Tichá
Žánry
akční, thriller
ISBN/ISSN
978-80-7679-520-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 260 x 6 mm
Tisk
barevný
Váha
325 g
Stran
92
Cena
299 Kč
Originál
Le tueur #02: L'engrenage; Le tueur #03: La dette (Casterman, 2000, 2001)
  • louza
    Druhá kniha se mi četla podstatně lépe než úvod. "Hrdina" tu nabývá trochu méně cyničtějších kontur a jeho filosofování víc nahrazuje reálný děj. Kniha už nepůsobí tak depresivně a tíživě. Díky panoramatu s dvojčaty jsem si také uvědomil, jak starý ten komiks ve skutečnosti je. Přitom i po dvou dekádách nepostrádá nic ze své aktuálnosti. Nezbývá než uznat, že se jim to tenkrát prostě povedlo.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin26.3. 12:14Modrá CREW #33 - Zabiják #2, 3
    Příběh je to celkem fajn a jeho nikoli zběsilé tempo mi více než vyhovuje, nicméně "filozofování" a mudrování hlavního hrdiny je nesmírně úmorné.

    Celkový dojem: 60%
721