Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Comicsový časopis neboli comics na kvadrát.

Comicsy:
Wolverine: Revolver - Victor Gischler, Das Pastoras
Sinister a Dexter: Kdo s kým - Dan Abnett, Siku
Whisky v zavařovačce - Jim Alexander, Gerald Parel
Luchadores Five: Lucha Libre - Jerry Frissen, Bill
Příběhy z Telguuthu: Mluvící hlavy - Steve Moore, Paul Johnson

Dilbert (ochutnávka)
Věčná válka (ochutnávka)

Publicistika:
Crew nad zlato (úvodník) - Jiří Pavlovský
Dopisy čtenářů
Česká krev: Aktuality - Tomáš Prokůpek
Mučírna Next Generation
Milníky: Blízká setkání čtvrtého druhu - Milan Krejčí
Z cizího krev teče: O americkém komiksu - Marek Barányi
Žlutý koutek: Gantz - Ľudovít Plata
Muž na pitevním stole: Joe Haldeman - Martin Šust

Scénář
Daniel Abnett, Jim Alexander, Jerry Frissen, Victor Gischler, Steve Moore
Art
Siku, Bill, Paul Johnson, Gerald Parel, Das Pastoras
Obálka
Das Pastoras
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Jiří Pavlovský, Darek Šmíd
Publicistika
Marek Barányi (Keram), Milan Krejčí, Jiří Pavlovský, Ľudovít Plata (Turlogh), Tomáš Prokůpek, Martin Šust
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný + černobílý
Váha
244 g
Stran
72
Cena
149 Kč
  • Franta z Čokolády
    Franta z Čokolády16.8.2017 18:48CREW² #31
    Publicistiku nebudu rozebírat a pustím se do komiksů.
    .


    Wolverine:Revolver-Zápletka: Wolverine musí hrát ruskou ruletu,aby dopad svůj cíl.
    Scénář není špatný,docela dobře se to četlo.
    Kresba je na tom trochu hůř,ovšem nic,z čeho se vám pozvrací oči.
    Lehčí nadprůměr.

    Sinister a Dexter:Kdo s kým-Zápletka:Ani ne zápletka jako spíš ukázka,jak se balí na mejdanech,ukázáno na 4 lidech,z nichž 2 jsou Sinister a Dexter.
    Scénář ujde,je to vtipný,ale není to nic převratného.
    A kresba též ujde.
    Taky lehčí nadprůměr.

    Whisky v zavařovačce-Zápletka:Šerif nám vypráví násilnou historii městečka Totem.
    Scénář je hodně dobrý,příjmně se to čte a hezký tento kraťas uteče.
    Další je hodně skvělá malba,na kterou se hezky kouká.
    Vřele doporučuji.

    Lucha libre-Zápletka:Pět Luchádorů si jde vyřídit účty se starými nepřáteli-Vlkodlaky.
    Scénář je vtipný,postavy se neustále urážejí a kresba k tomu sedla já hrnec na prdel.
    Vřele doporučuji.

    Příběhy z Telghuutu:Mluvící hlavy-Zápletka:Učedník Morotino jde naštívit čaroďeje pro ingredience na rituál pro jeho učitelé,ale uvidí něco hrůzného-hlavy zaraženě v zemi,které žadoní o pomoc.
    Námět velmi dobrý,jen dialogy slabší,ale ujde to.
    Malba je tady též krásná.
    Neurazí ani nepřekvapí.
  • gwen666
    gwen666 mecenáš15.2.2016 15:18CREW² #31
    Obálka by podle mně měla potenciálního kupujícího spíš navnadit ke koupi než aby tomu bylo naopak . Snad nejošklivější obálka ze všech CRWÍ . Wolverine komiks - no podoba toho Wolverinova protivníka mně moc nenadchla . Příběh a kresba .. dejme tomu . Zbytek průměr . Nenadchlo ani neurazilo .
  • Fry
    Fry admin1.9.2013 17:25CREW² #31
    A máme tu další zajímavý kousek. Něco se povedlo, něco ne, ale je to opět zabaleno v klasickém Crwáckem provedení, které mě vždy potěší..

    "Crew 31" - Ještě, že už konečně Crew opustila tuto sadu opravdu ne-povedených obálek, protože tohle je otřes.. "Úvodník" - Tentokrát hlavním tématem je KR (komiksový ráj), takže úvodník nijak extra zábavný není, až na "Telepatický začátek", který opravdu pobavil. Moje oblíbené "Dopisy čtenářů" opět pobavily a ze zbytku článků stojí za zmínku akorát "Americké komiksy" a článek o "Gantz", jinak zbytek opět nuda, nuda a nuda. "Wolverine - Revolver" - Celkem fajn kraťas. Není to sice něco světoborného, ale na odlehčení je to fajn. "Sinister a Dexter - Kdo s kým" - Nejlepší komiks čísla! Tentokrát jsem se bavil opravdu královsky - doporučuji! "Whisky v zavařovačce" - Neurazí, nenadchne aneb "Kdyby to tu nebylo, nic by se nestalo". Ale zase oceňuji, že se na náš trh dostávají i obyčejné komiksy. "Luchadores Five - Lucha Libre" - Celkem fajn, ale čekal jsem víc. Vtipu zde bylo málo a akce též nic moc.. "Příběhy z Telguuthu - Mluvící hlavy" - Celkem povedenější kraťas, ale také nic, z čeho bych se zbláznil. Nic méně i přes všechny "vady" čísla musím dát 5* kvůli článkům, které byly perfektní a také kvůli "Sinisterovi a Dexterovi".
  • 81splinter
    81splinter mecenáš30.6.2012 14:52CREW² #31
    Kresba k Wolverinovi a Dexterovi bola pre mna dosť nevábna. Po príbehovej stranke bol vsak Wolverine fajn. Pribeh v Sinister a Dexter nič moc, slabota. Najviac ma potesili Mluvici hlavy, potom Lucha Libre a celkom prijemna westernova jednohubka.
  • blackJag
    blackJag admin3.6.2012 22:10CREW² #31
    "Být reinkarnací aztécké mumie není žádná sranda."

    Myslím si, že být reinkarnací aztécké mumie je ještě prdel - tedy oproti tomu dělat u nás za kilo takový almanach (označení Crwe Petrem Litošem na Crweconu tímto slůvkem, které jsem nepoužil ani neslyšel minimálně od doby středoškolských studií a hodin literatury, se mi až dětinsky líbí a od teď Crew nenazvu jiným obecným přízviskem) a nemít přitom obsesivní nutkání zakončit pravidelnou ranní rozcvičku skokem střemhlav z nuseláku.

    Fakt nechápu, jak to ty pány (Pavlovského s Litošem) může ještě bavit. Chápu, že je Crew vlajková loď (to nemám ze sebe, opět jen cituji), evidentně má ale, coby almanach, k vyprodanému nákladu daleko jako vágusácký táborák v parčíku u hlaváku k metrosexulní slezině u DEmnoGova kadeřníka a spíš než vlajková loď plní funkci porouchané ponorky, odčerpávající prostředky z konta separata spolehlivěji jak kdejaká příhraniční šlapka vy-vakuovaného důchodce.

    Nechápu to, jsem tomu ale neskutečně RÁD! V poslední době jsem Crew trochu zanedbával, s tímto číslem jsem ovšem navázal v přerušeném přátelství, které bylo přerušeno ani ne tak ze strany Crwe (že bych si byl třeba býval myslel, že už výběr komiksů neodpovídá mé krevní skupině), jako ze strany mé dočasné čtenářské apatie.

    Apatie je pryč, Crew přežila a já toto číslo jednoduše nemohu neocenit. Kdybych se chtěl jen krátce vyjádřit ke každé z obsažených věcí (protože dlouze jsem se vykecal už na úvod), řekl bych že:

    Wolverine: Revolver – tahoun čísla, standardní pointa, vyhlazená, zlověstná kresba (vzbuzuje ve mně pocit, jakoby někdo udělal omalovánku pro děti s výjevy z popravčí místnosti – laskavé, do doby než někdo někomu vypíchne bulvu).

    Sinister a Dexter: Kdo s kým – takové to baby s velkým frňákem, které i přes veškerou snahu Patricka Swayzeho zůstane sedět v koutu této publikace, protože většina z nás prostě prdí na charakter a jde po první signální. Sice jednoduché, přesto s pointou smrdící po kameňácích (ne těch od Trošky!).

    Whisky v zavařovačce – western jako poskládaný ze starých fotografií. Tomu odpovídá i potřeba občas v jednotlivých obrázcích zapátrat, co vlastně zobrazují. Pointa je ou kej, šerife.

    Luchadores Five: Lucha Libre – úlet, sice delší, ve svém vyvrcholení-nevyvrcholení ale geniálně absurdní. Tato věc se mi líbila asi nejvíc. Mexický wrestling prostě není divadlo pro děti (není jako ta trapná americká verze, která je v podstatě jen exponovanou reklamou na elastické spodní prádlo a zapařený kulohryz).

    Příběhy z Telguuthu: Mluvící hlavy – rychlé fantasy jako z učebnice, žádné dlouhé sraní drahá paní, načrtnutá situace, pár postav, nějaká ta hlava a pointa, která neurazí. Navíc ve vizuální úpravě, která mi hodně sedí.

    Bože, to už skoro vypadá na esej! Těm, kteří dočetli až sem, děkuji (nebo se omlouvám?), konec konců mám v úmyslu vyjádřit se už jen k jediné věci, spojené s tímto číslem a to je obálka. Mně přijde působivá (ve stylu: „Tahle obálka, ta bude le… Počkejte si na to… dární. LEGENDÁRNÍ.“). Wolverine ve svém klasickém oblečku jen málo kdy nevypadá jako účastník libovolné gay parade a tohle je ten vzácný příklad, kdy byste Logana mohli obvinit z lecčeho, jen ne z příslušenství ke klubu leštičů ebonitové tyče.

    85%

  • J.Connor
    J.Connor mecenáš3.3.2012 19:58CREW² #31
    Logan mě bavil, ale kresba je dost kontroverzní. Solidní panely se střídají s min. řečeno podivnými. V tomhle ohledu je to stejně i se Sinistrem a Dextrem, ale zde mi spíš dané výtvarné zpracování jen nesedlo přímo k nim. Byť se nejedná o bůhvíjaký zázrak na poměry téhle poslední dobou velmi nudné dvojky jsem se celkem bavil. Pěkně zpracovaná Whisky zase nedisponuje nic moc scénářem, byť se tváří, že je tomu přesně naopak. Luchadores jsou příjemný průměr a příběhy z Telguuthu mě tradičně zaujaly, nicméně už jsem četl lepší. Ochutnávka z Dilberta je pro mě díky formátu stripu ještě celkem pochopitelná, ale Věčná válka jen zabírá místo, v době existence tohohle a jiných webů mi přijdou několikastránkové ukázky absolutně o ničem.
  • Azalin
    Azalin mecenáš14.2.2012 12:59CREW² #31
    Ale jo, náhodou pohodová CREW..
  • erik
    erik6.2.2012 19:07CREW² #31
    Wolverinea mám rád, nevábna kresba (obálka čísla vyjadruje všetko) ho však trošku zhadzuje. Príbehová jednohubka o hazarde a porcovaní je celkom však fajn.

    Sinister a Dexter sú ešte príšernejší než obvykle, nuda , príbeh i kresba, dokonca moja štyri a pol ročná dcéra ukázala na panel z úvodnej strany príbehu (osoba č.2) a oznámila mi, že aha, to je tá zombie teta z filmu (minule so mnou decká pozerali Evil Dead 2 a toto im to pripomenulo. A áno, myslel som, že po chvíľke zdrhnú, ale moje dcéry sa neboja ničoho rozprávkového, čo z nich asi vyrastie...).

    Whisky v zavařovačce - taký rádoby drsný western, pohoda, hoci príbeh nič moc, vcelku sa mi páčila atmosféra daná kresbou.

    Luchadores Five - pohoda, osobne ma prestávajú podobné superhrdinské verzie z "reality" baviť, ale dalo sa.

    Príbehy z Telguuthu - botanická výučba blbečkov nikdy neprinesie zmúdrenie a tento príbeh je toho dôkazom. Nie zlé.

    Celkovo slabučko priemerná Crew, nič ma nenadchlo, hoci kopa písmenok o Večnej vojne a jej autoroch som si prečítal so záujmom.

  • Kaluž
    Kaluž mecenáš26.1.2012 03:41CREW² #31
    „My, reinkarnované aztécké mumie, vám rozbijeme držku!“ (tomu říkám slovo do pranice)

    Nebudu trhat partu, obálka je vážně divná (Das Pastoras má zvrácené představy o anatomii). Raději bych tam viděl tu wrestlerskou pětku.
    Někdo, kdo se jakž takž podobá Wolverinovi se vydává za Johna Constantina a kydlí démony. Fajn, ale ať Pastoras už nešahá na tužku a začne se živit něčím, co mu půjde více od ruky. Třeba mytím oken. Ten chlap neví co je kompozice. Poznámku o "corbenovském" Danu Pastorasovi raději přejdu jen se skřípajícími zuby. Tenhle Wolverine se ale příliš nepovedl ani po scénáristické stránce.
    Což už se nedá říct o zbylé komiksové náplni tohoto čísla. Žhavé sexuální rituály v Downloade pobaví, syrový western neurazí a Mluvící hlavy z Telguuthu jsou inspirací nejen pro Přemka Podlahu.
    Skvostem jsou jednoznačně luchadores. Živořící maskovaní zápasníci ve vykořisťovatelské a zostuzující provincii bílé Ameriky, kteří bojují s vlkodlaky kradoucími autorádia. No může být něco fantastičtějšího? A k tomu moc pěkná kresba! Možná hodím očko na další příhody těchle mexických přistěhovalců.
    Články obsahově tentokrát slabší (Haldeman, divná manga, zase Haldeman), možná bych rozšířil rubriku 'O americkém komiksu'. Alespoň na dvacet stran.
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš21.1.2012 14:58CREW² #31
    Obálka spíš ošklivější, ale jinak další fajn crew.
    SIN A DEX - Příjemnej kraťas, kterej mě pobavil
    WHISKY - Vadila mi nepřehledná kresba a vůbec mě to nějak nevzalo
    WOLVERINE - Tohohle chlupáče mám hooodně rád a tohle bylo dobré. Krátké. Úderné a bavilo.
    LUCHA LIBRE - Překvapení. Né jako když vás někdo prošáhne když stojíte v metru, ale spíš takové hřejivé. Neokoukaná kresba a příběh podle mě taky netradiční, ale zábavnej. Něco v tom bylo a mě to bavilo od začátku
    PŘÍBĚHY Z TELGHUTU - Tak tohle můžu. Další peckoidní krátkonožec z tohodle universa!
  • karel
    karel mecenáš18.1.2012 18:34CREW² #31
    po delší době jsem s číslem spokojený. příběhy: velice povedenej výběr. obálka mi přijde dobrá. jediný mi kulhá je publicistika
  • Final
    Final mecenáš18.1.2012 11:25CREW² #31
    Obálka je vážně nehezká, tentokrát se výběr nepovedl. Wolverine dějově jednoduchoučkej, i když na 22 stranách, tak totální jednohubka, na kterou se okamžitě zapomene. Sinister a Dexter - kraťoučké, mírně pobavilo. Whisky v zavařovačce - přečíst, zapomenout, příběh mě neoslovil. Potěšili Lucha libre zajímaví, dal bych jim ještě jednu šanci.Příběhy z Telguuthu - zásah, líbilo se. Článek o Gants povedený. Články o Joe Haldemanovi a Věčné válce užitečný. Celkově průměrná Crew.
  • mart.in
    mart.in mecenáš14.1.2012 21:16CREW² #31
    Obálka je vážně odpudivá, asi nejhorší, co kdy crew měla… a vnitřek bohužel taky neni žádná pecka. Dost textů o Věčné válce ani moc nevadí, přestože už ji mám přečtenou, aktuality většinou jenom tak projedu (pro mě celkem zbytečné), a mučírnu-next generation vynechávám vždycky (pro mě naprosto zbytečné). Naopak už tradičně zaujal žlutý koutek, tenhle svět je pro mě pořád hodně cizí, a rád do něj vždycky aspoň trochu nakouknu. A comicsy, no, u Wolverina pořád nějak nevim co ta kresba, je dobrá nebo hrozná?!? Občas mi přišla fakt zajímavá, ale všechny „mluvící hlavy“ vypadaj prostě strašně. Co to mají všichni s pusou? Oteklé rty a moc zubů??? Celkově to ale ještě ujde. Sinister a Dexter – tady mám jasno, kresba je strašná, „příběh“ je nuda nuda zbytečnost. Whisky v zavařovačce – zaujme možná jen nejasnou kresbou, jinak opět nuda. Nejlepší kousek jednoznačně Luchadores Five – ta „hezoučká“ kresba se mi hodně líbí, je to vtipný, bavilo mě to, určitě bych bral další. Příběhy z Telguuthu – celkem příjemné zaplnění pár stránek, proč ne, nic co by mě dostalo, ale rozhodně lepší než Sinister a Dexter a Whisky v zavařovačce. Uvidíme co příště Anita, ale počítám, že to bude určitě lepší.
  • brkowycz
    brkowycz13.1.2012 10:00CREW² #31
    Tentokrát skutečně slabota.
    Wolwerine - podivná kresba, u které jsem se nemohl rozhodnout, jestli se mi líbí nebo ne. Celkem jednoduchá rubačka. Wolwerine si podává nějakýho démona za to, že někde zabil pár indiánů. Taková, řekněmě, pomsta. Ovšem pocitově vyjde úplně naprázdno, když čtenář nezná oběti.
    Sinister a Dexter - Občas mi přijde, že Crew přistoupila na nějakou akci "Kupte si jedny práva na SaD, a obratem dostanete deset dalších příběhů zcela zdarma!" Byli doby, kdy se mi tahle dvojice líbila a měli perfektní kraťasy. Tohle je ale nesmyslná, hloupá a vyčpělá blbost bez trošky vtipu s hrůznou kresbou.
    Whiskey v zavařovačce: Další hrůza. Jednotlivá okýnka na sebe jen těžko navazují, příběh se úplně rozpadá, nedrží, dějově se podivně skáče, pointa prakticky ubohá. Podle mě je to vůbec nejhorší příběh, co kdy v Crwi vyšel.
    Luchandores Five: Tak na konec první překvapení. Takovej Kick-Assovskej styl povídky, velice zajímavá neohraná kresba, u mě spokojenost. Příběh sice nic originálního nepřináší, ale potěšil a pobavil.
    Telguth - taková klasika. Pěkná pointa, pěkná kresba, neplýtvá se zde zbytečně prostorem.
    Jako vrchol této Crwe počítám redakční strip. Jinak je to jedna z nejhorších Crwí, dost možná nejhorší ze serie na kvadrát.
  • Lenny
    Lenny mecenáš5.1.2012 15:52CREW² #31
    Pro mě bohužel zklamání.
    Obálka - děs (mínus)
    Publicistika - děs - 7 stránek věnovaných VV (včetně ukázky) - nezájem. Chápu snahu to zpropagvat, ale tak jeden článek by stačil... Next generation nečtu nikdy, informace o zdražení a komiksovém ráji budiž. Aktuality opravdu neuktální (má to smysl?) (mínus).
    Komiksy - nejlepším komiksem čísla je redakční strip =), potěšila i stránka z Dilberta.
    Wolverine - Marvel mám moc rád, ale tohle bylo o ničem. Wolverine se na 22 stránkách porube s démonem (či co to bylo)... Kdyby se to celé nějak zajímavěji věnovalo ruské ruletě, mohlo to být fajn. (mínus)
    S&D - Opět věc vcelku o ničem. (neutrál)
    Whisky v zavařovačce - Pro mě bohužel naprosto nepřehledná kresba, díky níž jsem se nechytal. (mínus)
    Lucha Libre - zajímavá věc, která docela potěšila (Crew přinesla něco nového). Kresba je super, námět taky - celkové provedení už mě tak nebralo. (neutrál)
    Telguth - Super, líbilo se jak kresebně, tak scénáristicky (plus)
  • krvinka56
    krvinka565.1.2012 15:01CREW² #31
    Tak Crwičko pojď sem a ukaž co máš ve svých útrobách. A hele vono to zas tak není špatné jak sem si podle popisu z minulé Crwe myslel .Teda když pominu obálku ta je fakt hnusná a že de o Wolviho poznáte jen díky jeho drápům.Publicistika je na dobré úrovni a next generation už nečtu je to zajímavé ale nějak mne to už nebaví.Ukázka z věčné války fajn pro mne zbytečnost protože si pořídím každý titul z této edice.
    Ale co opravdu této Crwi dominuje je naprosto suprovej redakční strip.Opravdu pobavil.

    Tak a teď ke komiksům vezmu to podle mne od těch nejlepších po ty nejhorší:

    LCHADORES FIVE: LUCHA LIBRE -Pro mne jednoznačně komiksové překvapení tohoto čísla.Po přečtení minulého co bude přště mne to neoslovilo spíše sem si řekl to bude pěkná pakárna.Ale po přečtení sem by spokojen jak velice zajímavou kresbou poněkud šiblým příběhem a pohodovýma barvama.Pokud se objeví znovu s chutí si to přečtu a budu se těšit na další nášup doufám že bude.Je to zas něco jiného a je to příjemné oživení.Palec nahoru.

    PŘÍBĚHY Z TELGHŮTU:MLUVÍCÍ HLAVY -Jako vždy vynikající mám je rád a taky mají supr konce.

    WHISKY V ZAVAŘOVAČCE: No vesterny teda moc nemusím ale tohle bylo fajnTrochu mi vadila kresba ale jinak brý.

    WOLVERINE:REVOLVER-Takový jednoduší a oddychový příběh s naším oblíbencem.Kresba je fajn.

    SINISTER A DEXTER : No asi mi něco pořádně uniklo.Tahle podivnost se mi ani kapku nelíbila.A kresba taky ne .A to sou mí oblíbenci. u kterejch snesu hodně.

    Závěrem no zdražení mi neva kupuji výhradně přes Seqoy.Ale i tak by mi to bylo šumák.Je to jediný komiksový časák u nás.Sem zvědav na ty delší příběhy konkrétně na tu Anitu.Tato Crew určitě nesedne každému ale má dozajista zajímavé a vyvážené složení.
  • Doppelganger
    Doppelganger3.1.2012 09:23CREW² #31
    obálka:
    Odporná. Ta osoba ve Wolverineově kostýmu je nějaký jeho bratranec s Downovým Syndromem? Kdybych Crew neznal, těžko říct, jestli bych byl touto obálkou nalákán ke koupi.

    komiksy:
    Wolverine - scénář celkem fajn, ale kresba se mi opravdu nelíbila. Wolvie chvilkama vypadá jak Zac Efron, hlavní záporák má zas naducanou růžovoučkou tvářičku jak přerostlé mimino.
    Sinister a Dexter - S&D obvykle není mým šálkem kávy a ani tento díl nebyl výjimkou - absolutně netuším, co chtěl básník tímto veledílem říci. A klidně bych se bez této dvojice už do konce života obešel...
    Whisky v zavařovačce - Zajímavý výtvarný styl, jinak nic moc.
    Lucha Libre - tohle se mi fakt líbilo a rád bych si přečetl další díly.
    Telguuth - příjemná jednohubka.

    publicistika:
    Mučírna - tu už ani nečtu, přijde mi to jako zaplácnuté dvě stránky, které mohly být využity jinak a lépe.
    Aktuality - vskutku aktuální. Byl by takový problém napsat aktuality až těsně před odchodem Crwe do tiskárny? Nevím, proč bych si v dnešní internetové době měl číst o několik měsíců starých událostech. Možná by stálo za to aktuality zrušit a místo toho tam dát třeba podrobnější recenze klidně i nějakých starších věcí, nebo něco podobného.
    Zbytek ucházející.

    Celkově tedy průměrná Crew.
  • punisher
    punisher3.1.2012 08:28CREW² #31
    Tak na tuhle Crew jsem se hodně těšil a bohužel až moc,jelikož jsem jí byl velice zklamán,ale to nemění nic na tom,že se jedná o docela ,,kvalitní" čtivo.
5212281
  • blackJag
    blackJag admin4.6.2012 12:00CREW² #31
    to DEmnoG: zůstat na Crweconu střízlivý má i své výhody :-) I když jich není mnoho...
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš4.6.2012 10:43CREW² #31
    to blackJag: Spravne jsi vstrebal a zakomponoval ziskane informace:)!
Četl/a (88)
2scha, 81splinter, adevr, Alfi, Balů103, Bedou, ben_bella, blackJag, Blacksad, calvin10, Captain Collar, Cemino, crewni.konzerva, cyboy, Darth Raelchi, DEmnoG, Django, Doppelganger, Draco nobilis, emanek, erik, farnhajt, fel68, figis, filmator, Final, flipflop, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, guseppe, gwen666, hellblazer, house192, hypermlok, J.Connor, James, jankie, jh666, jindroush, jiskra, kallenved, Kaluž, Keno, Le Porello, Librarian, Lobok257, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, monte walsh, NecRoman, opytz, Paldini, pavlosson, pearlxjam, Petr, Poniczech, Poseidon1978, punisher, raimi, RaptoR, robert.hladil, robertsedmik, RudyRod, samuelo12, seneke, Shpeckk, Spacecore, spekktrum, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Toe, trudoš, tukak, Ukko, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, VXP, xflori01, yogi, Zajo original, zgrywus, zlejzmrd
(230)
007, 2scha, 5555, 7eleven, 81splinter, adam.ra, adevr, Aerchel, afri, Alfi, amazing_k, andik007, Artigas, Avian, Azalin, Azbest, AZTeck, Balů103, bboorreekk, Benji, ben_bella, blackJag, Blacksad, bmc75, bobo666_2005, brkowycz, burzum, Caiiiczech, calvin10, calviti, Captain Collar, Cassidy, Cemino, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, cybern, cyboy, DAN478, DAxik, DEmnoG, Dinik, disclose, Django, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, dre, duri, Durvi, emanek, erik, farnhajt, fel68, felis, figis, Final, Fox01, FrAnK, Franta z Čokolády, Fréza, Fry, goodspeed, GORERATED, Grebenda, Greyman, grinder, Grynca, guseppe, gwen666, Hamichal, hawkzn, Hebled, holubdema, Honzissis, horaczhlinska, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, Hurvy, hypermlok, ikshorm, invape, J.Connor, James, jankie, Jestrab2, jh666, jindroush, jiskra, JORDY, Joshua_T, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, karelcedr, Kazumaki, KdG, Keno, KLAUN_DOMINANT, Knize_Ignor, konous, krvinka56, Lamahe, Landauer, Le Porello, Lenny, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, maara, macomix, majer, Majkl, markic, Markyz de Sade, mart.in, Martin Buchal, Marty_von_Shit, Marvin, Masinfira, Matej-29, matrosh, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, mgeralt, mikado, mike731, mikki.maser, misa, Mleako, moiqpiom, monty.cl, MP, Mr.Plysh, namdnas, NecRoman, Netorack, Nightmare, noMster, o2t2, obitus, Odal , OldaB, Olesh, opytz, Paldini, pavel, pavlosson, pearlxjam, pechna, Petr, POLAKST, Poniczech, Poseidon1978, PP, punisher, QuickQuackery, RadimNemec, Radkos, raimi, RaptoR, Ricarderon, robert.hladil, robertsedmik, RudyRod, Saiffer, samuelo12, Saran, seezeethree, seneke, Shpeckk, shyANDROID, Sidi Santini, Skot, Slaine, Slávek, sleepless, songoku, spekktrum, Stara.kryta, svobyy, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, The Genius, the.kasztan, Tialster, timek, Toe, Tombal, Tomek, tomned, Toren, Traum, trudoš, tukak, tulipstros, Ukko, vallyslayer, valon, Velkej šéf, Viking, vranakx, vrazdinek, VXP, willis, Wiruss, xai, xflori01, xintax, xspeed, yogi, yojimbo, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zebedee, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd, Zod
Chce (10)
Braindead, DracoAn, fusnix, Hauzina, Kitykatyn, mangan, Maty48, Mistak, Moyek, R3d
Shání (4)
gobers, Hauzina, Kitykatyn, Mistak
Nabízí (2)
Captain Collar, Greyman