Krabička na všech 7 čísel v pevné vazbě
Ukázka č.1
Ukázka č.2
Koupit
Nejdelší, nejvelkolepější a nejpestřejší návštěva ve městě hříchu – Sin City.
To mizerný město, koho nezkazí, toho aspoň pošpiní. Koho nedokáže pošpinit, toho zabije. Z jeho bahna vzejde opravdový hrdina, který je ochoten položit svůj život pro dámu.

Obsahuje sešity série Sin City: Hell and Back #1-9 (červenec 1999 - duben 2000)

Vydání druhé, v tomto překladu první.

Při objednávce přímo od vydavatele bylo možno objednat také speciální krabičku na všech sedm čísel v pevné vazbě, viz. náhled.


Scénář
Frank Miller
Art
Frank Miller
Obálka
Frank Miller
Překlad
Václav Dort
Redakce
Marek Barányi (Keram), Václav Dort
Žánry
akční, detektivka, noir
ISBN/ISSN
978-80-86839-77-6 (Comics Centrum)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
159 x 235 mm
Tisk
černobílý s doplňkovými barvami
Váha
825 g
Stran
320
Cena
699 Kč
Originál
Frank Miller's Sin City #07: Hell and Back (Dark Horse Comics, 2005)
Varianty
Sin City #07: Do srdce temnoty (3. vydání) (2021)
Sin City / Město hříchu #07: Do srdce temnoty (pevná vazba) (2014)
Sin City / Město hříchu #07: Do srdce temnoty (paperback) (2014)
Sin City #07: Pekelná jízda (2004)
  • Norri
    Rozloučení ve velkém stylu! Poslední díl Sin City je pěkný špalík a ukazuje nám tohle prohnilé město opět z jiného úhlu pohledu. Ta kniha má úplně jinou atmosféru, než předešlé knihy. Ne horší, ale jinou. Není to jenom tím, kam se posunula Millerova kresba od "Drsnýho sbohem". Ani to není jenom tím, že se zde děj často odehrává ve dne. Je to zejména tím, že hlavní postavou je slušňák, nesměle působící mladík s vizáží Ježíše, který nechodí do stejných pajzlů jako Marv, neplatí si štětky, dobře vychází se svou dobrotivou domácí a řádně platí nájem. To skoro ani nezní jako Sin City, že? Ale nikdy nic není tak, jak se může na první pohled zdát, a ještě než všichni hráči odhalí své karty, tak se čtenář nestačí divit. Když se to potom zvrhne, a buďte si jistí, že se to ošklivě zvrhne, tak zažijete jízdu, kterou jste se Sin City dosud nezažili. Tohle je mnohem vyšší hra, než nějaká pomsta holek ze starého města. Tam se ostatně v této knize vůbec nepodíváte. Přesto je tato kniha svůdnější a erotičtější než všechny předchozí díly. Ženské se tady Frankovi opravdu povedly, radost pohledět. Po předchozí knize jsem se bál, jestli si Frank na poslední knihu ještě něco nechal. Jestli mu nedošla inspirace. Jsem hrozně rád, že moje obavy byly liché. Takhle se má, sakra, zakončovat série! Dokonalost!

    "Nic vám tak nenaruší soustředění jako oslnivě krásná nymfomanka."

    K hodnocení poslední knihy série přidám i ohodnocení zpracování této edice s bílými obálkami. Pár let mě žralo, že jsem zaváhal s “Kurva velkým Sin City”. Zvláště pak vždy, když jsem sledoval dokumentární film o Lemmy Kilmisterovi z Motörhead, ve kterém tam on listuje americkou verzí “Big Damn Sin City”. Mimochodem, dovede si představit scénu, ve které by Lemmy klábosil s Marvem na baru nad lahvemi Jacka? Když to Comics Centrum vydávalo, tak jsem byl tenkrát přesvědčený, že tak drahé komiksy si nikdy kupovat nebudu. Kdybych tenkrát tušil… Takže nyní mám kompletní sérii Sin City v malém formátu a jsem za to rád. Millerově kresbě plně dostačuje malý formát a je to pohodlnější na čtení. Navíc ty bílé obálky jsou úžasné. Chybí jim už jenom podpis Franka Millera. Přebaly jsou z velmi tvrdého papíru, který je lakovaný na rubu, ale na venek je matný a působí to na omak velmi dobře. Navíc s povděkem kvituji, že Comics Centrum konečně začalo dávat na desky stejný obrázek, jaký je na přebalu.
  • Moon
    Největší kniha z celé série a pro mě bohužel menší zklamání. Přišlo mi, že sin city mlelo z posledního a najednou jako by už nemělo co nabídnout.
    Nesmíte mě, ale pochopit špatně. Kniha mě bavila, má pořád super atmosféru a kresbu, nicméně příběh je utahaný a je nejslabší z celé série.
    Jako celek je to pořád nadprůměr a o kvalitách sin city se může spoustě jiných autorů jen zdát.
    Celou sérii doporučuji všema deseti.
  • faster86
    Šestý nejlepší příběh ze Sin City
  • Palebras
    Poslední návštěva Sin City a velice důstojné rozloučení. Absolutně nebudu hodnotit, který díl byl lepší a který horší. Sin City beru jako celek a rozhodně je jasné, že některý z dílů měl světlejší chvilky a jednoduše obsahem převyšoval díl jiný, ale ve své podstatě všechny knihy utváří dokonalý celek. Celek, který pod Millerovým vedením skvěle funguje a vy věříte tomu, že Sin City žije. Že žijí postavy které tu během čtení potkáváme, že příběhy které jsou vyprávěny se opravdu dějí a že to celé prostě dává smysl. Cítíte cigaretový dým, který doslova čpí z jednotlivých stránek, dokážete nasát atmosféru automobilové honičky ulicemi Starého města, kdy nebezpečná malá Miho uhání po střechách vytahujíc dvojici katan a ve finále cítíte i smrad z toho malého žlutého parchanta, který je k zblití. Černobílá kresba všemu vévodila a rozhodně kvituji zapojení decentních barev u pozdějších dílů, které skvělou černobílou perfektně oživily, aniž by narušily celkově temný vizuál. Hlavně i barevná halucinogenní kapitolka byla skvělá a celkově knihu osvěžila. Celá série Sin City je rozhodně jedním z nejlepších počinů na komiksové scéně a musím říct, že čtení byla parádní jízda a jsem rád, že jsem ji konečně mohl absolvovat a vyvázl jsem z toho všeho se zdravou kůží. Ale bylo to tak tak. Maximální plná palba!
  • Hanussen
    Hanussen mecenáš2.8.2021 00:35Sin City #07: Do srdce temnoty (3. vydání)
    Ne úplně nejlepší příběh, ale stále stojí dost vysoko. Konec mi asi přišel trochu uspěchaný a Wallace nebyl úplně nejzajímavější postava, ale jinak to bylo fajn.
  • perak
    Není to úplné top ze Sin City, ale pořád je to skvělé čtivo, které nezklame. Setkáváme se tu s pár postavami z minulých dílů, ale kniha se dá číst i bez znalosti předchozích knih. Je zbytečné se rozepisovat o kvalitách této série, které obsahuje i toto závěrečné dějství, takže jen povzdech nad tím, že už je konec tohoto báječného vyprávění. Ale já se do uliček Sin City zase někdy vrátím, budu si dávat pozor na malou Miho, těšit se na panáka s Marvem, na setkání s Dwightem, přičemž kolem nás projde Hartigen a já budu po očku koukat po všech těch krásných ženských, které je možno v Sin City potkat.
  • Lord Baltimore
    Oproti ostatním dílům trochu horší. Na vrcholu u mě zůstávají díly 2 Ženská, pro kterou bych vraždil a 4 Ten žlutej parchant
  • mearez
    První seznámení se Sin City. Musim říct, že se mi to celkově líbillo, ovšem příběh nebyl něják extrémně exkluzivní a ani kresba se mi nelíbila. Ovšem zábavné to bylo a já se skvěle bavil, jak atmosférou zkaženého města, tak zajímavými postavami. Za mě 4*.
  • Milo_Harwey
    Začnu kresbou, ta je úplně jiná než u všech předešlých knih (nesouhlasím s tvrzením, že tady je nejlepší), začíná to stylem sin City a pak to přejde do kombinace živých mrtvých, Káji Saudka, abc kreseb a karikatury... Přijde mi, že prostředních 50% knihy buď FM jel hodně rychle nebo odflakl, příklad: dříve představena Modroočko má povisly kozy, myslel jsem, že to byl záměr ji odlišit od všech dokonalých žen, ač v předešlém díle byla jednou z nich, ale pak zas byla dokonalá, takže buď byla kreslená na rychlo nebo odflakla... Všichni v té části mají velké, hranaté ruce a prsty, odflakej styl prostě, ty ruce jsou strašný ... Po tom prostředku to přejde zas do sin City stylu, hodně se mi líbilo zdrogovaný barevný intermezzo s popkulturnimi narážkami (Leonidas, Hellboy - na toho zřejmě odkazuje i rukama v rukavicích- ty vypadají jako helbojova kamenná ruka, ten dvounohéj robot z prvního robocopa, rambo a další ), ... Příběh je též řekněme "jinej" než ty klasický sin City, ale hodně čtivej, četlo se to samo a pěkně, rychle , odsypalo to... Wallace je hrdina, co je řekněme nakreslen jako Ježíš z Živých mrtvých a zároveň má jeho povahu (Ježíše z TWD, ale klidně i biblickýho Ježíše, páč já bych asi neodolal svodům Modroočko jak on, prostě světec:) ) v kombinaci s Miho schopnostmi, umi kung-fu, je extra super voják, bojovat, trochu Batman styl od snydera... Překlad je tentokrát od pana Dorta konečně ostřejší jako v předešlém povídkovém díle, ale stejně jako v předešlém díle je zde jedna pro mě doocibijici veta, a to: "noc už začíná vystydat" na str. 95 :)) btw. Mate recht, Walenquist a Manute žijou... :) Ale myslím, že pokračování už není, ne? (Jinak opět souhlasím s názorem S4TW, ale za mě 4*)
  • Komiksum
    Sin City = Úžasnost. Miller stále potvrzuje jak perfektně umí s touto sérií pracovat, kresba i scénář prostě super. Nelze ale opomenout fakt, že příběh je oproti předchozím knihám značně jednodušší a přímočařejší. Krása předchozích dílů byla, že nám Miller ukazoval postavy které nejsou dokonalé, nebojí si zašpinit ruce a přesto jsou lidské. Wallace je charakter, čestný a bez větších důvodů se bezhlavě pouští za hledáním ženy jménem Ester. Celou dobu jsem doufal v nějaký zvrat nebo odhalení že Wallace přece jen není tak dokonalý, což se bohužel nestalo. Tak či tak celý příběh funguje dobře, stále má perfektní atmosféru a neskutečně mě to bavilo číst. Zkrátka utíkejte a kupujte, je to fakt (kurva) velký Sin City oproti ostatním bookům.
  • faster86
    faster8610.10.2018 17:52Sin City #07: Pekelná jízda
    Poslední příběh, opět se to motá kolem ženské (jak jinak). Hezky se tu objevuje hromada postav z předešlých dílů. Wallace je americky vojensky hrdina takže můžeme předpokládat klasický americký happy end.
  • hroubek
    hroubek2.1.2018 14:53Sin City #07: Pekelná jízda
    Pekelná jízda má spoustu společného s předchozími díly, ale taky se skoro v každém ohledu liší. A teď nemluvím o několika barevných stránkách. Tohle je příběh o lásce a o její záchraně. Něco podobného už Miller napsal a popravdě mnohem líp. Pekelná jízda je jiná. I hlavní postavy jsou jiné, zápletka je v jednu chvíli dost ujetá a hlavní hrdina, je bez chybný a umí všechno, dokonce odmítne i Modroočko. Ale teď vážně, Pekelné jízdě chybí komornost předchozí dílů a hlavně pevná ruka. Je vidět, že Miller měl spoustu nápadů, ale ne všechny fungují, tak jak by měly. Pekelná jízda je dobré čtení, ale v rámci Sin City vznikly lepší díla.
  • Murphy722
    Inu co budu povídat a rozepisovat se o něčem, co je dokonalost sama o sobě. Ženu staví Frank stále na piedestal a je to dobře, protože mu v tomto fandím na 100%. I v tomto příběhu měla svoji hlavní roli a stálo za to pro ni obětovat život. Přes krev, střely a lámání kostí nakonec svoji Ester dostal...
  • luky.kuky10
    Tohle je absolutni tresnicka na cele serii Sin City!!! V tomhle pribehu je hlavni hrdina Rambo, Punisher a Arnold dohromady! Tady nechybi akce, napeti a troska ty halucinace. FM je genius (ale to uz se zrejme budu opakovat). Nemuzu dat jinak nez 5*
  • S4TW
    Rozhodně se jedná o důstojné zakončení jedné z nejlepších komiksových sérií (pro mě osobně zatím ta nejlepší, co jsem četl). Na jednu stranu je příběh slabší, než tomu je u prvního, druhého, třetího a čtvrtého dílu. Stejně tak hlavní hrdina nedosahuje kvalit těch předchozích. Na stranu druhou je to pořád neskutečná jízda a originální koncept. Všechno, co na Sin City milujeme (ženský, auta, krutost, atmosféra, originální kresba, drsné bitky, hustý hl. hrdina,...) si opět dosytosti užijeme a navíc Miller opět překvapil něčím novým, tentokrát se jedná o komplikovanější a rozsáhlejší zápletku, ale už mi to přišlo možná až moc překombinované a zbytečně -velké-. Každopádně i tak jsem si užíval jednu stránku za druhou a doslova jsem to zhltl. Opět je zde i něco nového v kresbě, neboť Frank přišel s jednou zcela barevnou kapitolou a originálně to zakomponoval, aby se nejednalo o rušivý element. Je to super bonus, ale jsem rád, že jinak je Sin City černobílé, neboť by dost ztratilo na své atmosféře, stylu a pojetí. Tento poslední svazek mám někde na pomezí mezi 4-5 hvězdičkami, ale nakonec rozhodlo to, že nemůžu takto úžasnou sérii uzavřít ničím menším než maximálním počtem.
  • ConanVJ
    Luxusní zakončení série, parádně dlouhý příběh, který má i zajímavou barevnou vsuvku. Bavil jsem se od začátku do konce. Jasných 100% :)
  • sedw
    Super zakončení super série. Ač byl příběh velmi podobný ostatním Sin City, měl něco navíc a řadím ho po boku 1. a 4. dílu. Frank se důstojně se sérií rozloučil a udělal to v nejlepší chvíli. Barevná psychedelická pasáž byla naprostou lahůdkou a tolik odkazů, kolik tam Frank dal... radost pohledět.
  • George Walker Bush
    Klasické Sin City, ve kterém se opět zachraňuje žena až s nerealisticky dokonalými křivkami (těch je tam víc). Existenciálně vyprahlý drsňák versus banda smrdutých padouchů. Normální akce, ale opět velmi dobře nakreslená a čtivě napsaná. Barevná psychedelická vsuvka, u které jsem se celkem dost nasmál, rozhodně může za to, že uděluju pět hvězdiček.

    Celkový dojem: 90%
  • George Walker Bush
    Klasické Sin City, ve kterém se opět zachraňuje žena až s nerealisticky dokonalými křivkami (těch je tam víc). Existenciálně vyprahlý drsňák versus banda smrdutých padouchů. Normální akce, ale opět velmi dobře nakreslená a čtivě napsaná. Barevná psychedelická vsuvka, u které jsem se celkem dost nasmál, rozhodně může za to, že uděluju pět hvězdiček.

    Celkový dojem: 90%
  • erik
    Sin City ako má byť. Záchrana ženy v ohrození je doplnená farebnou (je to čiernobiely komiks, keby náhodou niekto nevedel) psychedelickou pasážou a tonou akcie. Hoci ide o zopakovanie všetkých dejových momentov predchádzajúcich kníh, nový (a konečne poriadne vlasatý) hrdina je macher a ja mu to žeriem. Prekvapivo máme na konci (spoiler) happyend.
  • rooty
    Vypada to,že si Frank nechával to nejlepší nakonec. Za mě nejlepší díl, z města hříchů..scenářem i kresbou a možná i kvůli nymfomance s modrýma očkama..
  • kaylin
    Frank Miller předvádí, proč je tak obdivovaný a tak milovaný právě pro tuto sérii, ač samozřejmě nejen pro ni. Poslední díl je esencí toho, co "Sin City" představuje, ale navíc je zde promyšlený, zajímavý příběh, kde se Frank většinou neopakuje. Tohle je parádní jízda do pekla a zpátky, kde Frank možná překvapí i závěrem. Vydání je dobré, navíc kresby, které jsou jako bonus v závěru, a není jich málo, protože jsou zde i obálky, skutečně stojí za to, protože se zde prezentují i další autoři, jako například Geof Darrow nebo Brian Bolland. Skvělé zakončení celé série, kde se jede skutečně naplno. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/03/552-sin-city-7-do-srdce-temnoty-100.html
  • brkowycz
    brkowycz7.11.2011 08:50Sin City #07: Pekelná jízda
    Po chlastu, děvkách a bouchačkách v novém vydání jsem se rozhodl, že nebudu na nic dalšího čekat a pořídím si rovnou závěrečný díl. Byl jsem překvapen. Povídkové "děvky" mě tolik nechytly a myslel jsem, že už Millerovi dochází dech. Tohle ale bylo zase parádní! Sice otřepaná zápletka (někomu unesou jeho milovanou a on jí začne hledat), nicméně je děj napínavý, rychle utíká, je v něm spousta akce a sexy koček a motiv hlavních záporáků je dostatečně drsný a morbidní.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš26.7.2011 13:58Sin City #07: Pekelná jízda
    Není dobré být v Basin City sám. To vás pak můžou sebrat sběrači a přeoperují vás k obrazu svému. Něčemu podobnému se pokouší zabránit ústřední hrdina tohoto kousku - mánička Wallace, který pro tvrdou ránu nejde daleko. Šofér (snad) definitivně dostal na prdel a už se nezvedne. Taky se na chvíli zastavili staří známí. Osamělý vlk i s mrňousem, kapitán Amerika, John Rambo a dokonce i ten Harry (ne Potter) se ukázal. Ale to už by bylo na dlouho. Takže, poslední návštěva města hříchu se vyvedla nad očekávání více než dobře a to tak, že si bez debat zaslouží hodnocení nejvyšší. To, co zde Miller předvedl totiž nemá v jeho díle obdoby. Užití zcela nových postupů při vyprávění, kresba dotažená k dokonalosti, hrátky s kolorováním, jež do příběhu doplní další vrstvu a nejsou pouze na efekt (tady patří nemalé uznání kolegyni Varleyové). Díky Millerově práci dostal žánr noir zcela nový rozměr.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš3.4.2011 20:32Sin City #07: Pekelná jízda
    Sice to pořád přechčije většinu ostatních, ale přeci jen je znát, že už se nám Frank trochu opakuje.
  • Galupus
    Galupus13.9.2010 18:44Sin City #07: Pekelná jízda
    Frank Miller se rozhodně předvedl jako geniální autor prívě v tomhle špalku! to co nám servíruje na více než tříset stránka obsahuje milsotnej příběh plnej akce, kdyse nedokážete nudit ani chvilku. Přináší kompletně nové postavy a novou zápletku, která se dere přes záplavu akce a násilí k parádnímu vyvrcholení ve finále, kdy se nám odkryje pozadí a zjistíme, že nic není tak snadný jak se zdá. Miller si neodpustil naprosto parádní a fanoušky oěpvovanou barevnou část, která nejen ež parádně dodává atmosféru, ale také slouží jako jakási úcta komiksu jako takového.
    Další pochvla patří Comics Centru za naprosto úžasnej Paperback a můžu vám zaručit, že tahle kniha stojí za každou jednu korunu!
  • FrAnK
    FrAnK29.9.2008 17:51Sin City #07: Pekelná jízda
    Je to fakt hustý, hlavně ten závěr a je dost dobrej..
  • Neutrino
    Neutrino27.5.2007 15:16Sin City #07: Pekelná jízda
    Všechny Sin City kromě trojky a pětky ode mě dotaly 100, a tenhle díl si to také plně zaslouží. Novej hrdina, nový postavy, nový prostředí. Fakt dobrej příběh a kresba asi nejlepší ze všech dílů. Miller začal trochu experimentovat a to se mi líbí. Jenom je tam na můj vkus moc barev, čímž ale nemyslím onu skvělou kompletně barevnou část. Prostě by se mi spíš líbilo, kdyby to celý bylo černobílý a jen ta jedna kapitola v barvách. Ale i tak jasná stovka!
  • Black Bro, yo
    Black Bro, yo17.8.2005 18:02Sin City #07: Pekelná jízda
    Teď už ani nevím, proč jsem váhal s koupi...
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade24.5.2005 13:50Sin City #07: Pekelná jízda
    Tento díl řadím na vrchol celé série. MdS
  • Kapis
    Kapis mecenáš23.3.2005 15:55Sin City #07: Pekelná jízda
    Jak jsem si to tu pročítal, tak jsem se trochu obával o úroveň a quallitu tohoto dílu, když jsem ho pak viděl, ve svém oblíbeném antiquarrriátu, za 460káru, neváhal jsem moc dlouho, nechal jsem si ho odložit a jeden krásný pátek jsem si ho pořídil. Hmm, abych se teda k tomu dostal - sobota ráno, káva na nočním stolku, zahulil jsem si, zahrabal jsem se do postele a pustil se do toho a jak jsem to po 2-3 hodinách zavíral, byl jsem nadšený a v hlavě mi ten příběh jel ještě celý víkend. Je sice pravdou, že by se mohlo zdát, že se Miller opakuje, ale rozhodně to není vytěžené. Moc velká škoda je Dellie, protože byla moje oblíbenkyně (nejhorší jsou krásné nymfomanky:-D), ale hobužel narazila na většího killera. Pasáž s haldama no comment (škoda slov) a rozhodně je zaděláno na další (ch X) pokračování - aspoň doufám. Po 1,2 a po 4 na krásném 3.místě (tedy v mém bodování Sin City).
  • 2scha
    2scha mecenáš26.2.2005 12:44Sin City #07: Pekelná jízda
    Vivat Miller
  • Slaine
    Slaine admin15.2.2005 18:10Sin City #07: Pekelná jízda
    DEmnoG: A jo, jasně... dík :)
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš14.2.2005 21:42Sin City #07: Pekelná jízda
    to Slaine citace prvni book Sin City: nikdo tomuhle mestu nerika "Ricni mesto", jak stoji v mapach, ale Sin City - mesto hrichu.
  • Slaine
    Slaine admin14.2.2005 18:30Sin City #07: Pekelná jízda
    Jo a může mi někdo vysvětlit proč se tam používá Basin City? Nepochopil sem něco? Nebo je to jen hříčka autora na popíchnutí čtenáře?
  • Slaine
    Slaine admin14.2.2005 18:27Sin City #07: Pekelná jízda
    Takhle... kdyby se mi dostal tenhle book do ruky aniž bych četl všechny předchozí byl bych nehorázně nadšenej. Jenže opak je pravdou ta nějak mi připadá, že už jsem něco podobnýho párkrát četl... Holt myslím, že Miller už z města hříchu vytěžil co se dalo a začíná se opakovat. Nicméně je to samozřejmě zase skvěle napsaný, má to parádní atmosféru a nějaký inovace se taky najdou. Např hlavní hrdina (jojo zmasil negra !!!) a barevný halušky... A jak to tak vypadá myslím, že se můžem těšit na další díl - jelikož velekápo Walenquist stále žije...
  • lummox
    lummox23.1.2005 15:39Sin City #07: Pekelná jízda
    velmi dobré, řadí se určitě k těm nejlepším Sin City
  • andre
    andre mecenáš11.1.2005 08:44Sin City #07: Pekelná jízda
    CC odvedlo (nechalo odvést) dobrou práci. (Alespoň se to zatím zdá.) FM odvedl na FM slabší práci. Ale také je možné, že mám já problém s kladným hrdinou od FM. Přeci jenom očekávám od FM "normálního člověka" s chybami a potřebami. Tento hrdina na mne působí až příliš "supermanovsky" (čti. skautsky). ale to je otázka vkusu. Jinak rozhodně doporučuji.
  • willis
    willis27.12.2004 09:25Sin City #07: Pekelná jízda
    Trochu jsem se toho obával, ale nakonec jsem spokojený. I přes 300 stran to má rychlý spád (takže se nemusíte bát, že to nepřečtete na jeden zátah) a správnou atmosféru Hríšného města.
  • Tom
    Je uzasny, jak Miller dokazat udelat opet to samy, ale tentokrat jinak, navic s happy endem! Halucinacni cast je dokonala - co je tam jenom citovany jinejch comicsu...
    Podle myho treti nejlepsi Sin City (po jednicce a Parchantovi)...
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš18.12.2004 13:21Sin City #07: Pekelná jízda
    Pro mě po povídkovym sin city to nejhorší. Neni to špatný, ale oproti ostatním jaksi vyšumělý a nešahá jim to ani po kotníky. Mimochodem první sin city je skoro to nejlepší co sem zatim četl. Prostě mě to nedostalo. Lepší průměr. Část s halucinacema byla dost mizerná a musel sem se i krapet smát Millerově naivnitě.
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš10.12.2004 10:34Sin City #07: Pekelná jízda
    to Karotka: s vazbou tezko rict, jak moc je dobra se projevi tak po roce... Co jsem si vsiml, tak BBart/Crew davaji do hrbetu mnohem vic lepidla, ale CC zase ma lepildo i na predsadce. Zatim se vazba tvari jako rozpadnutivzdorna. Ale rekl bych, ze CC ma snad uz dost zkusenosti a vazba bude par let drzet.
  • Karotka
    Karotka10.12.2004 01:35Sin City #07: Pekelná jízda
    Koukám, že stránek oproti minulým svazkům značně přibylo. Ovlivlnilo to nějak pevnost vazby? Některá předešlá Sin City se mi po čase rozpadla :-(
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš9.12.2004 11:19Sin City #07: Pekelná jízda
    V ramci serie druhy nejlepsi dil. A take musim pochvalit cast, kdy je hlavni hero nadopovanej fetem.
  • Zajo original
    Zajo original mecenáš9.12.2004 08:51Sin City #07: Pekelná jízda
    V rámci série jeden zo slabších dielov. Vynikajúca je časť kde má hrdina farebné haluze.
  • Ogre
    Co dodat .....
1003471
Četl/a (66)
Baffman55, besikv, calvin10, ConanVJ, Doctorow, Doly, Dzoglik, erik, farnhajt, foudy, Fox01, house192, hypermlok, invape, James, jd., jindroush, Joshua_T, kadas97, Kaluž, kendor007, Killingjoke, kinak, Knuckless, Komiksum, Libča, Librarian, Lord Baltimore, luky.kuky10, maravenger, mearez, Mercurio, mgeralt, MP, Murphy722, mywiel, namdnas, NecRoman, Noci, Ozymandias, p3tris, PatrikTheMighty, Pavel2222, pbabinec, pechna, perak, petad, Pietro26, Poseidon1978, puolpm, RadimNemec, raenius, regressiv, rooty, RudyRod, S4TW, Spike, t0mas, tacmud, terrordemon, Ukko, Walome, Yefery, Zbysek2410, zlejzmrd, Zlord_Antijezis
(131)
7eleven, adam.ra, Alfonzo, antiimini, Ashek, Baffman, Baffman55, BakkyTheGreat, Benji, besikv, blackJag, Bob, bourgeois, bronxik, burzum, calvin10, calviti, charvos, cobe, Cody, ConanVJ, Corteg, Cr4sh, D.K.Logic, Dali, DAN478, DAxik, deefha, Doctorow, Doly, Dzoglik, erik, farnhajt, filemon, Flash, Fox01, Garp, grinder, hahahoho, Hamichal, Honzin, house192, Hulik, hypermlok, invape, James, jd., Johnny Sasaki, johx, José, Josh, Joshua_T, kadas97, Kaluž, Kazumaki, kendor007, Killingjoke, kinak, Knuckless, Komiksum, krvinka56, Lenny, Libča, Librarian, Lobok257, luky.kuky10, maravenger, Markyz de Sade, Marthy76, Matej-29, Mercurio, mgeralt, mikado, mikina, mirror, moiqpiom, MP, Mr.Plysh, Murphy722, Muž beze strachu, mywiel, namdnas, NecRoman, nester, Neuro, Noci, noMster, p3tris, PatrikTheMighty, pavel, pbabinec, pechna, petad, Pietro26, Poseidon1978, puolpm, Qee, RadimNemec, raenius, Ricarderon, Rich, Rinter, rooty, RudyRod, S4TW, Samurai-Jack, Šedo, sedw, Skot, sleepless, Spike, t0mas, tacmud, Tarka Daal, terrordemon, The Genius, Thurin, Tomket.Tom, TonyT, trudoš, Ukko, Valis, vteco, willis, xai, xintax, Yefery, Zbysek2410, Zíďas, zlejzmrd, Zlord_Antijezis
Chce (9)
bobo666_2005, Braindead, chcita, Fr3d_K, kamil, Komediant1842, Maty48, Nightmare, nx
Shání (1)
Nightmare
Nabízí (1)
mearez